یک سوال از دوستانی که مشترک مخابرتن
دلیل پابند بودنتون به ADSL - اونم از مخابرات - چیه؟
الان که یک دهه قبل نیست که بگین مجبوریم و نیست و چنین و چنانه
کی میخواین دندون پوسیده رو بکشین
Printable View
یک سوال از دوستانی که مشترک مخابرتن
دلیل پابند بودنتون به ADSL - اونم از مخابرات - چیه؟
الان که یک دهه قبل نیست که بگین مجبوریم و نیست و چنین و چنانه
کی میخواین دندون پوسیده رو بکشین
سلامنقل قول:
من که گفتم خط بنده فیبر نوری هست و مجبورم از این خراب شده اینترنت بگیرم وگرنه بنده به هیچ عنوان طرف این خراب شده نمیرم
همه شرکتهای خصوصی هم اینجا فعالیت دارند ولی مخابرات فیبر نوری رو مختص خودش کرده و نمیزاره ماها از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیریم
نقل قول:فرض کنیم سیم مسی هم داشتیننقل قول:
دلیل پابند بودنتون به ADSL - اونم از مخابرات -
بازم ADSL با این نرخ و خدمات ارزشش رو داشت ...؟
(حس می کنم برای خیلیها پابندی به ADSL بیشتر ناشی از عادته تا نیاز)
درودنقل قول:
والا من که به شخصه عقلم سرجاشه و اگر لحظه ای ببینم فرصتی یا موقعیتی ایجاد شده برای کوچ کردن
به شرکتی دیگر شبانه این کار رو انجام میدم و هیچ ربطی به عادت و این چیزا نداره دوست عزیزم
عاشق چشم و ابروش که نیستم پول میدم و باید به همون مقدار استفادش رو ببرم و اگر نبرم بی خیالش میشم چون پولو مفت گیر نمیاریم که مفت ار دست بدم
وقتی موردی مثل عطا جان باشه و سرویس دهنده دیگری سرویس ندهد . بله واقعا اجباری میشه . چون هزینه وایمکس و 4g اپراتورها نسبت به adsl بالاست .
خیلی مناطق هم هستند به دلایلی همین مخابرات هم سرویس نمیده
درود خدمت استاد عزیزمنقل قول:
بله کاملا درسته میفرمایین چون هزینه سرویستهای بی سیمی مثل وایمکس یا 4G اصلا به صرفه نیست
بله خیلیهام هستند تو همین شهر کافوی خالی برای برقرای بستر اینترنت ندارن و منتظرن تا یه بنده خدایی سرویسشو تمدید نکنه یا تخلیه کنه و جاگزین بشن
واقعا اینترنت هم آرزوست
اتفاقا از اول منتظر بودم یکنفر بالاخره همین نتیجه گیری رو بکنه امیدخان، تا منم بگم هر چیزی بهایی داره و کیفیت بالاتر هم بهای خودش رونقل قول:
حتی میشه مصرف رو پایینتر آورد اما از یک اپراتور دیگه خدمت بهتری گرفت تا گله و شکواییه کمتر باشه، این وضع عین خودآزاری هست بنظرم. پول مهمتره یا اعصاب و روان؟ البته که در کشور ما پول.
شما سوار تاکسی پیکان قراضه هم میتونین بشین چون ممکنه ارزانتر حساب کنه اما کولر و بخاری که هیچ، کمترین ایمنی در صورت بروز سانحه هم هیچ، حتی سرعت مطلوب شما رو هم نداره و تا بمقصد برسین احتمالا مدام توی دلتون دارین یکی رو فحش میدین، بمقصد هم رسیدین رمق و حوصله ای نمانده. با اینهمه همچنان مشتری داره چجور !
اما تاکسی سمند از هر جهت از اون بهتره اما طبعا هزینش ممکنه قدری بالاتر باشه (نگفتم تاکسی تویوتا کمری هیبریدی، چون ممکنه بگن مال اغنیاست و همه جا رو هم پوشش نمیده)
آیا این کافی نیست که بدونیم مخابرات از زمانیکه فیش حقوق یک کارمند تنها 20 هزار تومان بود با اینحال سیمکارتهای دولتی 2-1 میلیون تومانی به مردم واگذار می کرد!! تا به امروز هم سیاستش همیشه عرضه ی نازل ترین کیفیت ها در قبال بالاترین بها بوده/هست/خواهد بود (باور کنین این فحش نیست:1. (35):، عین واقعیته). اینه که بسهم خودم حاضر بوده/هستم/خواهم بود که هیچ خدمتی ازش نگیرم تا براه بیاد. خوشبختانه فکر کنم خیلیها امروزه مثل من فکر و عمل میکنن، چیزی که یکدهه قبل حتی تصورش هم خیال پردازی بود. در پست دوم حرف اول و آخر رو درباره ی این شرکت خیلی موجز و خلاصه گفتم، طنز نبود. بسکه طنز گرفتیم اوضاعمون شده فربه کردن چپاولگرها و کم فروشها بدست خودمون.
یک کلمه ی قصار از من : شرایط فعلی هر شخص، اول زاییده ی انتخابهای اوست و بعد جبر محیط.
بر در ارباب بیمروت دنیا/ چند نشینی که خواجه کی به درآید؟
خوش باشید
شما سوار تاکسی پیکان قراضه هم میتونین بشین چون ممکنه ارزانتر حساب کنه اما کولر و بخاری که هیچ، کمترین ایمنی در صورت بروز سانحه هم هیچ، حتی سرعت مطلوب شما رو هم نداره و تا بمقصد برسین احتمالا مدام توی دلتون دارین یکی رو فحش میدین، بمقصد هم رسیدین رمق و حوصله ای نمانده. با اینهمه همچنان مشتری داره چجور !
:1. (35): البته من مترو را به پیکان قراضه ترجیح میدم .:Love-ssa~! (1):
مشکل جدی دیگه ایی هم هست که مخابرات نمیزاره شرکت های خصوصی رقابت عادلانه ایی داشته باشند ....
سلامنقل قول:
بله کاملا درسته دوست عزیزم چون اگر رقابت سالم بود الان از مخابرات و اینترنتش خبری نبود / ولی متاسفانه رقابت به شدت ناسالم و محدودیتهای سنگینی اتخاذ شده
که همیشه مخابرات جلو باشه شوربختانه