پاسخ: شیوه جدید دزدی اینترنت مخابرات
نقل قول:
یدونه دزدی جدید هم واسه ما اتفاق افتاده
کلا چون همه موبایل دارن به هیچ عنوان از تلفن خونه استفاده نمیکنیم و نکردیم فقط نقش رابط واسه اینترنت داشت تا اینکه یه روز دیدیم تلفن قطع شده خخخخخ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد رفتیم مخابرات گفتن هزینه تلفن نپرداختین قطع شدین خخخخخخخ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد که گفتیم ما اصلا حتی یک بار هم ازش استفاده نکردیم تازه فهمیدم همین که خط داشته باشی باید پول زور بدی خخخخ
...................
سلام
بله متاسفانه همه جوری دارن از مردم بدبخت میدزدن حالا با هر روش یا ترفندی که باشه
من خودم برای همین خطم که اصلا گوشی تلفن نداره باید ماهی 3 4 هزار تومن پیاده بشم + بدهی قبلی که معلوم نیست واسه کی هست !!!
مالیات برای آبادانی و توسعه و پیشرفت کشور لازمه ولی خب تو این کشور نه اصولش و قوانینش رو بلدن نه مقدارشو و کلا همه چیش قروقاطی و سلیقه ای هست یا به قول شما زوری
متاسفانه این کشور در موقعیت بدی قرار داره از هر جهت که متاسفانه من و شما به جز نگاه کردن کاری نمیتونیم بکنیم مگر اینکه متحد باشیم که تو این کشور بیشتر یه جوک هست و آرزو !!
نقل قول:
راستی این یادم رفت بگم تو جنگ هشت ساله با عراق سالیانه 19000 نفر از ایرانی ها کشته شدن
ولی آمار تصادفات سالی 23000 کشته می باشد. بله خخخخخخخ
نوزده هزار نفر وضعیت جنگی و 23 هزار نفر در دوران صلح:1. (16)::1. (5)::1. (5):
چرا چرت و پرت میگی .راس میگن زنا مغزشون کوچیکه چرا پست بی ربط میذاری .حتما با این عکس آواتارت میخای شارژ ایرانسل مجانی هم بگیری. اینجارو با اینستاگرام اشتباه گرفتی
نقل قول:
چرا چرت و پرت میگی .راس میگن زنا مغزشون کوچیکه چرا پست بی ربط میذاری .حتما با این عکس آواتارت میخای شارژ ایرانسل مجانی هم بگیری. اینجارو با اینستاگرام اشتباه گرفتی دخترم
گمشو بیرون
دوست بزرگوارم ضمن سلام خدمت شما
ازتون میخوام ناراحت نشین و به کسی یا جنسیتی توهین نکنید / حالا فرض کنید اشتباه فرستادن یا شایدم نتونستن منظورشونو اونطور که باید بیان کنن و شما ندیده قلمداد کنید
به هر حال اگر لازم باشه مدیران محترم برخورد میکنن که البته همین مورد رو گوشزد کردن به ایشون
متشکرم
سلام .
ولی ماکه مخابرات خریدیم اون آقای اومدن خونمون و بدون هزینه ای رفتن ، البته برای بار اول که راه بندزن .ولی در کل مخابرات مشهد خیلی خرابه ، ما بد بختایی که فیبر نوری داریم ، فقط باید مخابرات بخریم ! تازه مخابرات ما حتی یدونه طرح نامحدود هم نداره !
نقل قول:
دوست بزرگوارم ضمن سلام خدمت شما
ازتون میخوام ناراحت نشین و به کسی یا جنسیتی توهین نکنید / حالا فرض کنید اشتباه فرستادن یا شایدم نتونستن منظورشونو اونطور که باید بیان کنن و شما ندیده قلمداد کنید
به هر حال اگر لازم باشه مدیران محترم برخورد میکنن که البته همین مورد رو گوشزد کردن به ایشون
متشکرم
آخه دوست عزیز این اولیش نیست یه خانوم دیگه هم توسایت داریم همینجوریه یه عکس مستهجن ازخودشون میزارن بعد یه چرت و پرتی مینویسن که افراد بهشون پی ام بدن شارژ بگیرن یا شایدم میخوان خودشونو مطرح کنن این سایت تخصصیه نباید به این آدمای سبک مغز اجازه داد وارد شن .مدیریت محترم سایت هم که فرمودید که نمیتونه تمام انرژیش رو بزاره سر این افراد بعدشم به اینا فرصت میدن شاید که اصلاح شن ولی اینا حالیشون نیست یه نمونه دیگه که به نظر من باید بن شه شخصیه با نام کاربری javaheri
فیبر نوری سرعتش خوبه یانه چون من یکی از دوستانم استفاده میکنه میگفت تعریفی نداره
اون فیبر نوریه بلاد کفره که 57 گیگابیت بر ثانیه است و خوبه ، ماله ما 200 مگابیته که مخابرا فقط 2 مگابیتش رو میده !!!!!
نقل قول:
اون فیبر نوریه بلاد کفره که 57 گیگابیت بر ثانیه است و خوبه ، ماله ما 200 مگابیته که مخابرا فقط 2 مگابیتش رو میده !!!!!
الان ماکه فیبر نوری نداریم 2 مگابیت رو داریم استفاده میکنیم
در کل فیببر نوریه ایران رو گفتم !
نقل قول:
آخه دوست عزیز این اولیش نیست یه خانوم دیگه هم توسایت داریم همینجوریه یه عکس مستهجن ازخودشون میزارن بعد یه چرت و پرتی مینویسن که افراد بهشون پی ام بدن شارژ بگیرن یا شایدم میخوان خودشونو مطرح کنن این سایت تخصصیه نباید به این آدمای سبک مغز اجازه داد وارد شن .مدیریت محترم سایت هم که فرمودید که نمیتونه تمام انرژیش رو بزاره سر این افراد بعدشم به اینا فرصت میدن شاید که اصلاح شن ولی اینا حالیشون نیست یه نمونه دیگه که به نظر من باید بن شه شخصیه با نام کاربری javaheri
مطمئن باشید تیم مدیریت شهر سخت افزار اجازه چنین کاری نمیده . اجازه چنین کاری به هیچکس نمیده . این موارد را به عهده مدیریت سایت بگذارید .
با تشکر