ازدر های هلی کوپتر رو (با اسحله ای که اجسام رو میگره)بردار و پرت کن طرف هلی کوپتر.(بمب های که می ندازه)
کاربر افتخاری
arven_andomil (23-08-09)
|
|
کاربر افتخاری
اقا یه جای کار ایراد داره....اصلا بمب پرت نمیکنه فقط تیر میزنه...اینم عکسش...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
arven_andomil (23-08-09)
کاربر افتخاری
ولی همه جا بسته هست...یعنی با درخت سد کردن همه جا رو...حالا بازم امتحان میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر افتخاری
اقا درست شد...شما درست میگفتین...ممنون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Trance (24-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان بازی خور !!! راهنمای بازی Dreamfall ... قسمت سومش رو میخوام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام وحید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فارسی یا انگلیسی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمرسی عزیزم ... دیگه نمیخوام ... دیر رسیدی ... ته دیگش هم خوردیم ... بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تمومش کردیم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (03-09-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.من نسخه PC این بازی بسیار زیبارو دیروز تهیه کردم و تا درصد 18% بازی رو رفتم. جایی که با اون غول بزرگ Scarecrew دوباره مواجه میشیم. اونقدر رفتم جلو تا جایی که Scarecrew میزنه با دستش دیوارو خراب میکنه بعد از تو زمین یه مشت اسکلت میزنه بیرون. بعد از کشتن اونها میرم جلو بعد از دیوار کوتاه میرم بالا بعدش میرشم یه یه دیوار بلند میرسم که کنارش سه تا پنجره و دو تا مجسمه و بغلشم دو تا چرخ دنده رو میبینیم. دیگه اینجا نمیدونم چیکار باید بکنم. تا حالا بیشتر از دوسه ساعت از وقتم رو سر همین تیکه حروم کردم. من فکر میکنم بازی تو این تیکه باگ داره. از دوستانی که این بازی رو انجام دادن خواهش میکنم کمکم کنند. آخه بازیش واقعا جذابه. دست استدیوی Remedey واقعا درد نکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks