پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
در حالی که دوستم با سیستمی با مشخصات زیر Assassin's Creed رو با 125 تا 155 FPS اجرا میکنه.
این مورد غیر ممکنه !! این بازی سنگین تر از این حرفاست !
تنظیمات detail گرافیک بازی رو دست کاری نکردی ؟!
----------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها منم سیستم AMD 5000+ BE رو دارم تمام اطلاعاتی که ساسان و حسام دادند درست هست
نقل قول:
سلام بچه ها منم سیستم AMD 5000+ BE رو دارم تمام اطلاعاتی که ساسان و حسام دادند درست هست
سیستمی که میگفتم ماله ایشون هست.البته من نمیدونم سیستم من مشکل داره یا سیستم امیر علی زیادی قویه :whistle:
نقل قول:
سیستمی که میگفتم ماله ایشون هست.البته من نمیدونم سیستم من مشکل داره یا سیستم امیر علی زیادی قویه :whistle:
نه عزیزم نه سیستم امیر علی بالا ست نه سیستم تو متوسط شما cpu فنوم گرفتی و خوب نسبتا 9850 انتخاب خوبی بود اما همیشه مادربوردی که پل شمالی ان در حد معمول هم نیست و از قیمت ان هم معلومه که کارایی خیلی بالایی نداره و اچون تو اولین سری 7xx ای ام دی قرار داره و همون طوری که تو tomshardware جز مادربورد های stock و اماتوره اما m2n-e یکی از موفق ترین مادربورد های ایسوس بوده و دارای قوی ترین پل شمالی
نقل قول:
نه عزیزم نه سیستم امیر علی بالا ست نه سیستم تو متوسط شما cpu فنوم گرفتی و خوب نسبتا 9850 انتخاب خوبی بود اما همیشه مادربوردی که پل شمالی ان در حد معمول هم نیست و از قیمت ان هم معلومه که کارایی خیلی بالایی نداره و اچون تو اولین سری 7xx ای ام دی قرار داره و همون طوری که تو tomshardware جز مادربورد های stock و اماتوره اما m2n-e یکی از موفق ترین مادربورد های ایسوس بوده و دارای قوی ترین پل شمالی
عزیزم M2n-e در این سالی که ما زندگی میکنیم جزو مادربردهایی هست که دیگه تولید نمیشن و از دور خارج شدن M3A78-EH دارای سیستم Hyper Transfer هست که آخرین سیستم تکنولوژی باس هستش و چیپ اون 780G هست که به مراطب بهتر از بهتر از Nforce 570 هستش(مطمئن نیستم ولی میدونم کمتر هم نیست) حالا من نمیدونم مادربرد چه ربطی به افت فریم در بازی داره:gasp: اگه داشت اساتید اینجا ذکر میکردن.
نقل قول:
دوست عزیز با این اصطلاحاتی که به کار میبرید قصد دارید چیو ثابت کنید ؟!
مگه میشه به اون دلیلی که شما گفتید ( هر چند هم اصلا درست نیست ) تفاوت این چنین چشم گیر توی سرعت اجرای بازی مشاهده بشه ؟!
در کل سعی کنید دلایل عاقلانه بیارید !
از دوستان حرفه ای عزیز خواهش دارم بین و یه حالی به این بحث بدن ، چون هر کسی هر دلیل بیخودی به ذهنش میرسه سعی داره یه جوری بگه دیگه !
:give_rose:
راستش دیروز با دیدن این مساله واقعا شکه شدم تو هفته ی اخیر یک سیستم با این مشخصات واسه ی دوستم بستیم.
CPU:E2180
VGA:8600GT XFX
RAM:2GB OCZ
M.B:P31 GIGA
HARD:250GB Maxtor
این سیستم Assassin's Creed رو با Full Performance تقریبا داشت با 50 تا 60 FPS اجرا میکرد ولی من در همون حالت بین 15 تا 30 فریم اجرا میکنم.واقعا عجیب بود.:1. (27):
نقل قول:
از قیمت ان هم معلومه که کارایی خیلی بالایی نداره
عزیزم M2n-E که ارزونتر از M3A78-EH هستش که... :whistle:
ضمنا امیر علی M3A78-EH خریده ، یعنی مثل مال حسام ، باید صبر کنیم ببینیم نتیجه با این مادربورد چی میشه .
نتیجه اعلام شد...هیچ تفاوتی و کاستی فریمی در سیستم امیرعلی دیده نشده
یک مشکل در مورد بازی کمک کنییییییییید ! Warcraft3 Frozen Throne
سلام ... :11():
من یه مشکل با War دارم . اونم اینه که وقتی میخوام از قسمت LAN Create کردم . بعضی از مپها مثل DDAY یا DotA ( نه همه ی مپها ) رو نمیاره و Error ی که میده اینه :
File name is too long or contains invalid characters:1. (27):
قبلا اینطوری نبود . اینم بگم : یه بار بازی Unistall کردم دوباره نصب کردم بازم این مشکلو داشت .
اسم مپو کوتاه کردم ... نشد ( با توجه به Error )
در ضمن این مشکل فقط واسه Lan e . یعنی تو Single Game این مشکلو ندارم . :1. (27):
کمک کنید ممنون میشم !:yes:
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک !!!:1. (28):