خوب مثل اینکه مشکل حل شد.
کلا ویستا 64 یه مقدار مشکل داره پیشنهاد میکنم سرویس پک یک بریزی...
Printable View
خوب مثل اینکه مشکل حل شد.
کلا ویستا 64 یه مقدار مشکل داره پیشنهاد میکنم سرویس پک یک بریزی...
با سلام در پاسخ به اینکه هنگام بازی gears of warاز بازی بیرون میندازه 2نکته وجود دارد یک که nforcce war اگه کارت گرافیکت انویدیا هست نصب کردی یا نه و دوم پاورت احتملا نکشه
برای دانلود nforce ware
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:merci:
من خودم تو save مرحل مشکل دارم گاها save گه گاهم save نمیشه :whistle:
این کلا مشکل بازی هست که شرکت بازی ساز هم اعلام کرده و فکر کنم با پچ حل بشه...
من بازی رو نصب کردم و موقعه ی اجرا استوپینگ میده و این ارور وقتی که کنسل استوپینگو رو زدم آمد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل در کجاست ؟
ویندوزم ویستا سرویس پک 1 و 64 بیتی و نسخه ی آلتیمیت هست و دایرکت ایکس هم همانی که در دیسک بازی بود نصب کردم ولی بازم اجرا نشد !!!
نسخه ی درایور هم 178.13 میباشد .
:11():
یک بار دیگه بازی رو نصب کن مثل اینکه کامل نصب نشده اگه بازم اررور داد فکر کنم دیسک مشکل داشته باشه :-/
ممنون درست گفتید چون در 80% نصب یهو ارور داد ولی با فینیش منم تعجب کردم بعد گفتم اگر مشکل داشت که فینیش نمیداد و .....نقل قول:
خلاصه باید برم دیسکشو پس بدم و سالمشو بگیرم :1. (40):
سلام
Cod 5 رو نصب کردم و چنین مشکلی با اجرا شدنش دارم :
اول بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و به محض اجرا شدن کامل ارور میده و از اون صفحه نمیشه عکس گرفت مگر با دوربین از مانیتور که میبینید :
حالا بعدش که اونو Close میکنم این میاد :
:1. (26):
با تشکر.:give_rose:
سلام نميدونم چجوري در FIFA09جامي رو بازي كنم چون هنگام وارد شدن به اونا ازمن ميخواد كه به سروري وصل شم ( يا چيزي تو اين مايهها) ميدونين مشكلش چيه
دوستاني كه همچين مشكلي دارن برن تو قسمت device manager سيستم و از ليست كارت صدا unimodem half duplex audio رو disable كنن.مشكلشون حل ميشه.عكسشم گذاشتم:نقل قول:
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم.
آقا من برای نصب بازی Brothers in Arms - Hell's Highway و اجرای پچ Biahh با یک error مواجه شدم.
اون هم درخواست فایل physxextensions.dll رو میکند.
ممنون میشم لطف کنید و اگر میشه این فایل رو به من بدین و یا پچی برای این بازی که مشکل نداشته باشه
بگذارین.
با تشکر فراوان از شما.