پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
2 راستي منظور از آخرين ورژن از برنامه راهانداز كارت گرافيك يعني چي؟
در روزگاران قدیم (البته نه چندان قدیم!) به درایور میگفتن راه انداز!:1. (26):
البته مشکل از همونایی بود گه میگفتن! اما من الانم میرم تو بازار مشهد یه وقتایی سوال میکنم بازم اینا میگن راه انداز!:1. (27):
البته درایور کلاسش بیشتره!:whistle:
یعنی: آخرین درایور کارت گرافیکتون را از سایت بگیرین و نصب کنین.
با تشکر.
آقایون حرفه ا ی سلام
لطفا یکی به من یه جوابی بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 nhvl , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
پاسخ : حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
سلام
من بازی Obscure2 نصب کردم . جایی که با دو نفر بعدی بازی میکنیم( همون اول بازی) بعد از اتاق بیلیارد وقتی که غول رو میکشم و کلید رو بر میدارم ، میخوام برم در رو باز کنم از بازی میپره بیرون و send error میده !!! تنظیمات خاصی داره ؟؟
نقل قول:
سلام
من بازی Obscure2 نصب کردم . جایی که با دو نفر بعدی بازی میکنیم( همون اول بازی) بعد از اتاق بیلیارد وقتی که غول رو میکشم و کلید رو بر میدارم ، میخوام برم در رو باز کنم از بازی میپره بیرون و send error میده !!! تنظیمات خاصی داره ؟؟
احتمالا بازی مشکل داره چون معمولا اگه از اول بازی این اررور رو نده مشکل از بازیه البته ولی اگه کلا توی بازی نره یا تو نصب مشکل بوده یا بازم بازی مشکل داره!
حالا شما یه عکس از اررور بگیر بزار ببینیم چی میشه.
نقل قول:
آقایون حرفه ا ی سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 nhvl , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد؟ اگه اینطور باشه یا دایرکت ایکس رو نریختی یا گرافیکت ساپورتش نمیکنه.....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقایون حرفه ا ی سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اجرای بازیها...
سلام
با تشکرات فراوان ازشما.
اینم از عکس ، توی CD DVD که دارم ، کرکی وجود نداره ، یکی لطف کنه اون رو
برام آپ کنه یا LINK دانلودش رو برام بزاره باتشکر از شما وبقیه ی دوستان که
کمکم میکنید، راستی مشکل من شبیه اولین سوالی که در این تاپیک
مطرح شده ،در اولین صفحه اینجا من میارمش:
سلام.
من چند وقت پیش (3-4 ماه پیش ! ) یه دی وی دی رزیدنت ایول 4 خریدم.
وقتی که بازی رو نصب می کنم یه آیکون می یار رو صفحه و وقتی که بازش می کنم یه صفحه دیگه می یاد که Play داره...Play رو که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و تو بازی نمی ره !! لطفآ کمک کنید...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همان طور که دیدید این مشکل سخت افزاری نیست ویا حتی از DIRECT X
هم نیست بلکه از کرک اون هست که داخل CD بازی نمزارن ، که اگه اون
باشه بازی اجرا میشه.
صفحه اصلا سیاه نمی شه، هیچی نمیاد وقتی کلیک میکنی همین صفحه ی منو میاد.
با سلام خدمت دوستان عزیز من بعد از نصب بازیturok یعنی وقتی سی دی سوم رو نصب می کنم با این پیغام مواجه می شم ممنون می شم راهنمایی کنید
منم چند بار با این مشکل رو برو شدم وقتی
1-سی دی سوم رو تا نصب تموم شد در آوردی؟
2- سی دی ها رو تا سی دی قبلی تموم میشد به سرعت قرار میدادی؟
در این دو صورت مشکل به وجود میاد
Windows Media Player1- رو ببندید چون اگه هر گونه App فعال باشه بعضی وقت ها مشکل ایجاد میشه .
2-وقتی سی دی دوم و سووم و..... رو از شما خواست صبر کنید تا چراغ سی دی رام خاموش بشه و صداش بخوابه بعد سی دی رو خارج کنید و سی دی بعدی رو بزارید.
3-وقتی سی دی رو چندم رو قرار می دید صبر کنید تا سی دی رام اون رو بخونه و چراغاش + صداش راه بیفته بعد "OK" رو بزنید!
اگه درست نشد به من بگید
بعضی بازی ها یه مقدار به این چیزا حساسا اگه وقت نزاری ناراحت میشن اذیت می کنن!:lol:
پاسخ: مشکلی در اجرای بازی wow
نقل قول:
سلام.
من یه چند روزی هست وقتی وارد بازی میشم یوزر پسورد رو که میزنم ارور میده دیگه نمیتونم وارد اکانتم بشم.
اگه میشه کمک کنید hero یه وقت از دست نره.
با تشکر.:give_rose:
دوست عزیز اگر مکنه یک اسکرین شات + آدرس سرور رو اینجا بزار تا رسیدگی کنم :yes:
پاسخ: مشکلی در اجرای بازی wow
این از آدرس سرور:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اسکرین شات از چی؟