سلام دوستان من بازی ولفن اشتاین 2 رو تازه گرفتم ولی کرکش مشکل داره و اجازه بازی یک نفره رو نمیده و در حالت دو نفره هم بالا میاد ولی وقتی یوزر درست میکنی تو بازی نمیره کسی راه حل داره ممنون می شم.
Printable View
سلام دوستان من بازی ولفن اشتاین 2 رو تازه گرفتم ولی کرکش مشکل داره و اجازه بازی یک نفره رو نمیده و در حالت دو نفره هم بالا میاد ولی وقتی یوزر درست میکنی تو بازی نمیره کسی راه حل داره ممنون می شم.
عزیز اسم کامل انگلیسی رو میتونی لطفا بگی؟
از این کرک استفاده کنین :give_rose: احتمالا درست میشهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون ولی اگه رمز فایل رو می دادی بد نبود:دینقل قول:
دوست من روز فایل رو گیر آوردم ولی کرک کار نکرد و همون پیغام قبلی رو داد میگه این فایل پیدا نمیشه می تونی کمکی بکنی.
d3dx9_39.dll
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در windows > System 32 کپی کنید.
:love:
سلام.
کمکم کنید که دارم دیوونه میشم! من از این بازیهای کامپیوتر عاشق ولفن اشتاینم اونم که نصب میشه ولی آخرش برای اجرای بازی eror میده که دوتا گزینه داره یکیش Dont sent و اون یکی هم دقیقا یادم نیست ولی تو اونم sent بود.
منتظر کمکتونم. من سیستممو همین چند روز پیش ارتقا دادم تا فقط دوباره ولفن اشتاین رو بتونم بازی کنم ولی ...
سلامنقل قول:
ارسالی توسط hamidreza_lahijan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ایراد میتونه از هر جائی باشه ، احتمالا قبل اینکه این ارور رو بده یه ارور دیگه میده که اون مهمه ، اون رو بنویس تا بشه کمک کرد :give_rose:
نه قبل از اون هيچ خطا يا پيغام ديگه اي نمي ده. يه صفحه مياد همونطور كه گفتم 2 تا دكمه داره و يه لينك click here كه رنگش آبيه بعد روش كليك مي كنم صفحه اي مياد بازم انتهاش 2 تا click hereداره روي بالاييش ميزنم صفحه اي مياد كه تو يه كادري نوشته شده :
The following files will be included in this error report:
C:\DOCUME~1\DEAR-U~1\LOCALS~1\Temp\6644_appcompat.txt
و چيز ديگه اي هم نداره مطمئن باشيد. حالا چيكار بايد كنم؟
سيستمم خيلي از بازي بالاتره و تا حالا 2 بار از 2 تا سي دي مختلف اين بازيو نصب كردم ولي نشد كه نشد. اميدم به شماست كه راهنماييتون جواب بده. منتظر كمكتونم...
با سلام ، من از لوح زرین نیکان خریدم که بدون کرک و خیلی راحت نصب شد ولی الان پچ را نمیتونم روش اجرا کنم ! لطفا راهنمایی نمایید. موقع اجرای پچ هیچ اتفاقی نمی افتد و روی 0% باقی میماند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]