پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
من بازی GTA IV رو گرفتم ولی وقتی کرک و همه چیزا رو ریختم وسط بازی نمی تونم save کنم .
اینم کارایی که من می کنم :
- 4 تا DVD رو نصب می کنم.
- بعد جایی که 4 تا DVD رو نصب کردم autorun رو اجرا می کنم و خودش به ترتیب Social Club و بعد GTA IV رو نصب می کنه .
- بعد از نصب GTA IV یک پیغام میاد که باید Chek release date ، و با اینترنت همینکارو می کنم .
- بعد دسترسی برنامه های launchGTAIV.exe و GTAIV.exe و RGSC.exe رو به اینترنت می بندم.
- از تو پوشه کرک قایل های paul.dll و launchGTAIV.exe و GTAIV.exe رو توی پوشه GTA IV می ریزم .
- دوباره فایل paul.dll رو کپی و توی Offline Activation می ریزم .
بعد بازی رو اجرا می کنم ، که می گه نمیشه سیو کرد .
:1. (12)::1. (8):کــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ــــک:1. (28)::2mo5pow:
نقل قول:
دوستاني كه همچين مشكلي دارن برن تو قسمت device manager سيستم و از ليست كارت صدا unimodem half duplex audio رو disable كنن.مشكلشون حل ميشه.عكسشم گذاشتم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حمید جان دیوایس منیجر من که اونو نداره !!!!! :
ولی همین یکی رو که داشت که ماله کارت صداست دیسیبل کردم ولی بازم اجرا نشد البته اررور اولی رو نداد پست 127 این تاپیک رو ببین (اولین عکسش) !!!
حالا چه کار کنیم ؟:1. (26):
کسی نیست مشکل مارا بتونه حل کنه ؟
من روی 5 تا سیستم نصب کردم که روی 2 تاش اجرا شده !!!!
روی سیستمی با کارت گرافیک 7300GT اجرا شده بعد با 4670 و 9800 اجرا نشده !!!!!!
البته این اجرا نشدن از نظر من هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره چون روی یک سیستمی که 4870 داشته نصب کردم برای بار اول اجرا نشد بار دوم که نصب کردم اجرا شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:1. (27):
؟:give_rose:
حسین جان DirectX 9.0 C نصب کن برای ویستا ات سعی هم کن آخرین نسخه باشه :give_rose: بعد درایورت رو هم سعی کن بروز کنی توی ATI ها و همچنین nVIDIA ها
:great:
نقل قول:
حسین جان DirectX 9.0 C نصب کن برای ویستا ات سعی هم کن آخرین نسخه باشه :give_rose: بعد درایورت رو هم سعی کن بروز کنی توی ATI ها و همچنین nVIDIA ها
:great:
این کارهارو که همیشه برای همه بازی ها انجام میدم ولی این بازم با این وجود اجرا نشد که نشد :1. (28):
cod5
برای من هم وارد بازی نمیشه
یکبار اول نصب شد
حالا هی میگه انلاین تست میکنم
قبلا از رمز شما یا یه همچین چیزی استفاده شده
بازی کامل بالا میاد تو مرحله اول وارد نمیشه
قشنگ اولشو نگاه میکنم بعدش دوباره پاک میکنم یکباره دیگه نصب به همین ترتیب ادامه دارد ...........:1. (12)::1. (8):
نقل قول:
cod5
برای من هم وارد بازی نمیشه
یکبار اول نصب شد
حالا هی میگه انلاین تست میکنم
قبلا از رمز شما یا یه همچین چیزی استفاده شده
بازی کامل بالا میاد تو مرحله اول وارد نمیشه
قشنگ اولشو نگاه میکنم بعدش دوباره پاک میکنم یکباره دیگه نصب به همین ترتیب ادامه دارد ...........:1. (12)::1. (8):
برادر بهرنگ شما که تونستید اجرا کنید !! ما چی بگیم :1. (28):
2 تا از دوستانم با همین دیسکی که من دارم نصب کردن تونستن با سیستمشون اجرا کنن !! من فکر میکنم به نسخه ی ویندوز بستگی داره !!! :1. (26):
وقتی بازی save نمیشه احتمالا dvd های بازی خوب رایت نشده و dvd ها مشکل داره
وی بازی بصورت کامل نصب نمیشه بطور ظاهری کامل نصب میشه
چون برای یکی از دوستام این مشکل پیش اومده بود و مشکل از dvd بود که خوب رایت نشده بود
:wink:
نقل قول:
وقتی بازی save نمیشه احتمالا dvd های بازی خوب رایت نشده و dvd ها مشکل داره
وی بازی بصورت کامل نصب نمیشه بطور ظاهری کامل نصب میشه
چون برای یکی از دوستام این مشکل پیش اومده بود و مشکل از dvd بود که خوب رایت نشده بود
:wink:
این مشکل رو نداره چون با یک دیسک روی چند سیستم نصب کردم و روی چند تاشون اجرا شد و روی چند تاشون هم اجرا نشد .
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم :
چرا با کارت گرافیک 4870 و درایور 8.11 چنین مشکلی دارم ؟؟ آیا کسی مثل من با POP 4 چنین مشکلی داره ؟
در صورتی که اصلا چنین مشکلی با 9800GTX نداشتم و فریم هم پایین تر از 30 نمیامد ولی حالا حتی به زیر 20 هم میرسه !!!!
مرسی:11():
نقل قول:
چرا با کارت گرافیک 4870 و درایور 8.11 چنین مشکلی دارم ؟؟ آیا کسی مثل من با POP 4 چنین مشکلی داره ؟
در صورتی که اصلا چنین مشکلی با 9800GTX نداشتم و فریم هم پایین تر از 30 نمیامد ولی حالا حتی به زیر 20 هم میرسه !!!!
مرسی:11():
مشکل حل شد :
چون از قبل با یک کارت دیگه تا اینجای بازی آمده بودم یا به عبارتی دیگر با یک کارت دیگر پلی شده بود این کارت جدید واسه بازی ناشناخته بود و حدس زدم که مرحله ی بعد که برم شاید درست بشه که این کارو انجام دادم و مشکل حل شد ولی بازم همان مشکل در زمان هایی که یک چیز سفید رنگ رو میگیرم اونطور میشه که تغریبا بعد از 2 ثانیه تو Nvidia مشکل رنگ حل میشه ولی تو ATi بعد از 5 ثانیه !!! :
به محض اینکه یکی از این سفید هارو میگیرم :
بعد از 5 ثانیه (مثال 5 ثانیه شاید 2 ثانیه کم زیاد حفظ کرده باشم !! ) :
و کلا چنین مشکلی با کارت ATi داره به نظرم ( شاید با درایور جدید حل بشه ) { در زمان گرفتن سفید ها یک سمت از بازی اینطور میشه و بعدش درست میشه ) :