دوستاان امروز این بازی رو نصب کردم و میرم داخل بازی که شروع کنم PROFILE هم میسازم بعد نوشته LOADING هرچی صبر میکنم بازی نمیاد و تو LOADING میمونه
اساتید شما راهنمایی کنید که باید چکار کنم
سلام دوستان من یه مشکل با Prototype دارم اونم مشکل صدا هست که اصلا صدا ندارم آیا کسی همچین مشکلی داشته ؟
همین مشکل رو با FEAR2 هم داشتم که البته با XPSP3 ولی با SP2 نه.
آخرین ویرایش توسط H3SAM در تاریخ 16-06-09 انجام شده است
دوستاان امروز این بازی رو نصب کردم و میرم داخل بازی که شروع کنم PROFILE هم میسازم بعد نوشته LOADING هرچی صبر میکنم بازی نمیاد و تو LOADING میمونه
اساتید شما راهنمایی کنید که باید چکار کنم
کسی نیست کمک کنه .بابا تو کف این بازی مردیم
من پچ آپدیت 2, FIFA Manager 2009 رو نصب کردم بعدش هم کرکش رو ریختم ولی توی بازی جایی که تیمم رو انتخاب میکنم از بازی میاد بیرون!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
|
مشکل از کرکی که استفاده کردید هستش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی کنید یک باردیگه نصب کرده و از کرک دیگه ای استفاده کنید !
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
من توی pes 2009 مشکل شکستگی تصویر دارم یعنی در اکثر مواقع به صورت افقی تو تصویر شکستگی ایجاد میشه!البته فقط در هر زمان یک شکستگی تصویر هست!!!
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لطف کنید Refresh Rate رو تغییر بدید درست میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR.Fantastic (20-07-09)
مشکل بازی FIFA MANAGER :
دوستمون راست میگن. کرک بازی مشکل داره . پچ 3 رو نصب کنین. بعد کرک کنین. تو بازی برین ولی همه نتایج 0-0 میشه! از همون کرک پچ 2 باید استفاده کرد. اون مشکل 0-0 هم راه حلش رو پیدا کردم تقریبا 3-4 روز طول کشید.
AMD FANATIC
سلام
چرا تو اي وي gtaiv صفحه مي چرخه و گاز گير ميكنه؟
به این صفحه بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadaram برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=19601
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks