سلام بچه ها خسته نباشید موقع بازی کردن با این صفحه روبرو میشم vertex shader error!
shader version expected در ضمن کارت گرافیکم 7600gs 512 mg ddr2 هست
لطفا کمک کنید:167::167:
سلام بچه ها خسته نباشید موقع بازی کردن با این صفحه روبرو میشم vertex shader error!
shader version expected در ضمن کارت گرافیکم 7600gs 512 mg ddr2 هست
لطفا کمک کنید:167::167:
faridhitman (15-02-10)
|
سلام دوستان من بازی Gears of War گرفته ام بعد اینکه نصب مکنم وارد بازی میشم اما بعد دو یا سه دقیقه از بازی میاد بیرون بدون انکه هیچ اروری بده درایور سی پی یو را اپدیت کردم اما درست نشد
MAY SYSTEM
MAIN: GIGA M55-SLI
CPU : AMD 5600+ DOUL -CORE
VGA: ASUS 8800 GT TOP
RAM :2 *1GIG KINMAX
دوستان لطف کنید کمک کید چجوری درست میشه
ویندوز ویستا 64 بیت دارین؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
بله دارم حالا باید چه کار کنم
این ویندوز با بعضی بازی ها مشکل داره و متاسفانه من خودم نتونستم چند تا بازی رو روش بازی کنم تنها راه ریختن ویندوز 32 بیت هست.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
دوست من من این بازی روی ویندوز xp 32 bit بازی کردم که میامد بیرون باید چکار کنم که نیاد بیرون
|
سلام بچه ها من یه مشکل ظاهرا سخت افزاری با بازی Assassin's Creed دارم که هم خیلی عجیب هم خیلی اعصاب خورد کنه.من با سیستمی با مشخصات زیر Assassin's Creed رو با 25 تا 37 FPS اجرا میکنم
Main:Asus M3A78-EH
CPU:AMD Phenom 9850
VGA:Inno3D 9600GT
RAM:2x1GB OCZ Platinium
در حالی که دوستم با سیستمی با مشخصات زیر Assassin's Creed رو با 125 تا 155 FPS اجرا میکنه.
Main:Asus M2N-E
CPU:AMD 5000+Black Edition
VGA:Inno3D 8800GT
RAM:2x1GB Mushkin
قابل توجه که من امروز کارت گرافیک اونو یعنی 8800GT رو روی سیستم خودم انداختم ولی در کل 10 FPS بهتر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا به من کمک کنید مشکل از کجاس ؟؟؟
اول از همه رزولوشن صفحه تون یکی بوده خیلی مهمه بعدش برای تست:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مشخصات گرافیکی رو رو بالا ترین حد می زارین دقیقا یه مرحله یه سیو از بازی رو روی دو تا سیستم با برنامه
Fraps (تو اینترنت یه سرچ کنی نسخه Free داره دانلود کن نصبش کن در حالی که باز هستش برو تو بازی یه گوشه تصیویر فرم می یاد) در مورد AS باید بگم اون جاهایی که فیلم نشون میده ملاک فرم نیست باید حتما تو بازی هر دوسیستم تست بشه با برنامه Fraps دکمه F11 یا F12 از بازی 30ثانیه میا نگین فریم میگیره چون خودت میدونی که
بازی فر یمش هر جا یه چیزه مثلا تاریک میشه میره به قول خودت رو 155 که نمیشه بازی AS رو بهترین حالت به طور مداوم 130 تا150 فریم بده بهترین کارت بازار مداوم یه همچین فر یمی نمیده اگر اینجوریم باشه حتما نوسان دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا بهادرم به نکته مهمی اشاره کرد اونم درایوراتون یکی باشه
بعدشم تعداد ستریم پروسس های کارتInno3D 9600GT با Inno3D 8800GT فرق داره 48 تا تفاو تشه که حتماعز یز رو پرفرمنس هم حتما تاثیر می زاره :( البته نه 150 فریما )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 13-08-08 انجام شده است
Quick (13-08-08)
رزولوشن صفحه هم یکی بود 1024x768 75Mhz.درسته من با Fraps این کارو کردم دقیقا توی یک صحنه و یک زمان امتحان کردم.از تعداد استریم ها هم خبر دارم ولی بحث من اصلا کارتها نیست چون همونطور که عرض کردم کارت گرافیک دوستم رو روی سیستم خودم نصب کردم و تغییر زیادی احساس نکردم.سیستم دوست من هم تعداد فریم ثابتی نداشت ولی در کمترین حالت روی 120 فریم اینا بود.به جزء کارت VGA مشکل از چی میتونه باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این موارد رو توجه کن ( خودم تجربه کردم ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - آخرین ورژن Forceware رو نصب کن .
2 - آخرین ورژن Directx رو نصب کن .
3 - تنظیمات forceware رو که دست کاری نکردی ؟!
4 - Patch ورژن 1.02 رو حتمآ نصب کن .
5 - این بازی تو ویندوز ویستا بهتر اجرا .
این مورد غیر ممکنه !! این بازی سنگین تر از این حرفاست !در حالی که دوستم با سیستمی با مشخصات زیر Assassin's Creed رو با 125 تا 155 FPS اجرا میکنه.
تنظیمات detail گرافیک بازی رو دست کاری نکردی ؟!
.
.
....
......
PCminister (13-08-08), Quick (13-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks