سلام
چرا تو اي وي gtaiv صفحه مي چرخه و گاز گير ميكنه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
چرا تو اي وي gtaiv صفحه مي چرخه و گاز گير ميكنه؟
به این صفحه بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadaram برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=19601
کاربر شهرسختافزار
من بازی bus-driver را روی سیستم نصب کردم. هر وقت که بازی را اجرا می کنم با پیغام زیر روبرو می شوم . نمی دونم مشکل از کجاست؟ لطفاً راهنمایی کنید.
مشخصات سیستم : سی پی یو: 2.8 رم: 512 ddr گرافیک(128): geforce 5200 fx می باشد . کلاً سیستم قدیمی می باشد.
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیکت واسه بازیه پایینه ... این ارور گرافیکه !!! البته مینیمم سیستم گرافیک 64 میخواد ... احتمالا گرافیکتون تقلبی و یا در اصطلاح ریمارکه !!! ... شما دایرکتس 9c هم نصب کن ... بلکه جواب بده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ميشه توضيح دهيد ريماركه يعني چه؟ آيا با گرافيك 256 مشكل ميشه.
عضو VIP شهرسختافزار
گفتم که ریمارک یعنی تقلبی ... البته احتمالا ... ... حالا شما درایور همون رو آپدیت کن ... شاید مشکل حل شد ... اگه هم نه که باید کارت رو عوض کنی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (28-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks