من خودم این بازی رو از گیم نت خریدم روی دو تا فلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با v.p.n دوباره ارور داد
کاربر شهرسختافزار
من خودم این بازی رو از گیم نت خریدم روی دو تا فلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با v.p.n دوباره ارور داد
آخرین ویرایش توسط shadowlike در تاریخ 03-04-13 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من در نصب بازی مشکل دارم. این اخطار رو میده؟ کسی میدونه مشکل من چیه وچطوری برطرف میشه. ویندوز7 دارم وحتی ویندوز xpهم تست کردم بازم همین اخطار رو داد.لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.36710900380877370861.jpg
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
میتونی بازیتو ببری همون گیم نتی که گرفتی روی سیستم اونا امتحان کنی که اول مطمئن شیم مشکل از کلاینتت هست یا دستگاهت.اگه از دستگاهت باشه ویندوز دوباره نصب کنی راحت تری تا بخوای اشکال یابی کنی(گرچه من تا حالا از همون موقعی که wow عرضه شد تا الان مشکل زیادی واسه انجام این بازی نداشتم چون نسبت به حجم و ساختارش لانچر و کلاینت روونی داره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadowlike برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از فایلت هست.اگه با دی وی دی داری نصب می کنی یبار پاکش کن اگه درست نشد باید کلا عوضش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisi700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 02-06-13 انجام شده است
سلام من بازی GTA IVرودارم ولی بازی کمی تیک میزنه چی کارکنم؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saheb22 در تاریخ 21-08-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من بازی Call of Duty Modern Warfare 3 دانلود کردم 16 گیگی بعد که کراکشم میریم تو پوشه بعد نمیدونم چرا بازی بالا نیماد این ارر میده
54180214971009886825.png
|
|
سلام دوستان . من توی بای gta iv هر کلید حروفی رو از روی کیبور که فشار میدم مثل w , a , d ,... بازی یه تیک میزنه بعد حرکت میکنه .هربار هرکلیدی رو بزنم تیک میزنه (یه لحظه گیر میکنه ) چیکار کنم درست بشه ؟ ممنون از همگی
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مشخصات سیستمتون رو بفرمایید
تنظیمات بازی رو تا جایی که امکان داره پایین بیارید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
امکان داره از آنتی ویروس هم باشه ، آنتی ویروس رو روی حالت Game Mode قرار بدید بعد بازی رو انجام بدید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 29-01-14 انجام شده است
saber73 (08-02-14)
دوست عزیز گفتم که فط زمانی گیر میکنه که کلید های حروف رو میزنم ولی وقتی مثلا ctrl رو میزنم که بشینه پاشه اصلا گیر نمیکنه یا مثلا کلید ها چهار جهته رو میزنم گیر نمیکنه فقط توی کلید های حروف گیر میکنه ! سیستم تنظیماتش روی آخره آخر هست ! مثلا مجبورم برای ماشین w رو بگیرم ولی با اون دست برای راست و چپ رفتن از کلید های جهت استفاده کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم :
CPU 4670k
Graphic Gigabyte 770 2g
mb Gigabyte z87x-ud4h
monitor : Asus vx238h
البته تا یادم نرفته بگم بازی همه جوره با کیفیت و روون اجرا میشه فقط وقتی کلید رو میزنم یه تیک میزنه
کاربر شهرسختافزار
آپدیت این بازی رو دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک، DirectX رو هم نصب بفرمایید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks