من میخوام FALL OUT 3 رو شروع کنم،اما.....
اصلا نمیتونم تکون بخورم.
اولش یه دکتر بود که رفت بعد من جنسیت بچه رو انتخاب کردم بعدش یه مرده ایستهده.منم فقط وقتی دکمه E رو میزنم بچه گریه میکنه!!!!!چه کار باید بکنم؟؟؟
اصلا نمیتونم تکون بخورم.
اولش یه دکتر بود که رفت بعد من جنسیت بچه رو انتخاب کردم بعدش یه مرده ایستهده.منم فقط وقتی دکمه E رو میزنم بچه گریه میکنه!!!!!چه کار باید بکنم؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
توی بازی dead space:
من اولین اسلحه رو گرفتم ولی همش در حالت اماده شلیک.واسه همین نمیتونم بدوم یا سیو کنم چه کار کنم؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
پروين خانم فعال و غير فعال كردن اسلحه با Caps lock.امتحان كنين احتمالا مشكلتون حل ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (26-01-09)
اصلا نمیتونم تکون بخورم.
کسی نیست جواب اینو بدونه؟؟؟؟؟
یا اگه ایراد از بازی هست یکی از دوستان زحمت بکشه و یه مقدار بازی رو ببره جلو و برام سیو کنه و اونو بزاره واسم.محل سیو رو هم بگه!!!
ممنون میشم.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://pcnetwork.ir/images/smile/pcnet/cry.gifمن تو بازی کرایسس تو مرحله core گیر کردم. اصلاّ معلوم نیست آدم چیکار باید بکنه، چون تو قسمت ماموریت هیچی نمی نویسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://pcnetwork.ir/images/smile/pcnet/merci.png
اگه میشه برای مرحله core یه راهنما بذارین. به یه اتاق بزرگ رسیدم که چند موجود عجیب توش هست نمیدونم چی کار کنم.
|
البته کرایسس 2 رو تموم کردم. اگه راهنمایی خواستین بگین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نبود!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خود سیو مرحله بعد از Core یا لینکش رو هم بذارین راضیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackdevil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برو اینجا ... راهنمای کل مراحل رو همراه با عکس گذاشته !!!
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 29-01-09 انجام شده است
توی فارکرای ...من قرصامو از اون مرده گرفتم...حالا چه کار باید کنم؟؟کجا برم؟؟؟جایی رو نقشه مشخص نیست اخه...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks