کرش شدن بازی یا بیرون پریدن ممکنه صدتا عامل داشته باشه ازجمله به روز نبودن ویندوز(بروزرسانی ویندوز )خرابی حافظه (تست رم) آپدیت نبودن درایو کارت گرافیک (آپدیت vga) آپدیت نبودن بازی شما که با یه پچ حل میشه.تشخیص با شماست
کرش شدن بازی یا بیرون پریدن ممکنه صدتا عامل داشته باشه ازجمله به روز نبودن ویندوز(بروزرسانی ویندوز )خرابی حافظه (تست رم) آپدیت نبودن درایو کارت گرافیک (آپدیت vga) آپدیت نبودن بازی شما که با یه پچ حل میشه.تشخیص با شماست
AMD>INTEL (13-11-16)
|
دوستان با دانلود Enb Series مخصوص بازی درست شد.
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
سلام.در بازی metal gear solid v:phantom pain نسخه cpy که جدیدا این نسخه اومده پس از اجرای بازی وارد بازی می شیم و یکسری تنظیمات بابت روشنایی صفحه نمایش ازمون میخواد که بعد از زدن ok اروری به این شرح میده:
failed to create save data.exit game and delete save data.
من از بازی بیرون اومدم و تنها در درایو c دیدم پوشه ای تشکیل شده به نام CPY_SAVES که داخلش هم خالی بودش.
پوشه رو حذف کردم اما همچنان ارور فوق پابرجاست.
کرک cpy رو هم جداگانه در پوشه محل نصب بازی نصب کردم اما باز هم فایده ای نداشت.
لطفا دوستان کمک کنند.
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
بازی رو به صورت Run as Administrator اجرا کردید؟ برای این کار روی exe راست کلیک کنید و گزینه مربوطه رو انتخاب کنید. من نسخه اصل و نسخه 3DM رو تست کردم و نسخه CPY رو تست نکردم اما به احتمال مشکلتون با اجرای بازی به عنوان ادمین حل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله به صورت Run as Administrator اجرا کردم اما بازم مشکل حل نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
تشکر بابت جوابدهی اتان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشبختانه مشکل حل شد.
اشکال کار در اینجا بود که با اینکه فایل اجرایی بازی رو توسط آنتی ویروسم allow کرده بودم اما باز هم در لیست بلاک شده ها رفته بود.
و چون بازی اجرا میشد و ارور سیو می داد من فکر نمی کردم مشکل از آنتی ویروس باشه.
که به صورت اتفاقی لیست بلاکهای آنتی ویروسم رو دیدم و اونو از بلاک خارج کردم.
دیگه ارور سیو برام نمیاد.
cpu;intel 5820k
|
سلام عزیز. خدا رو شکر که مشکلتون حل شد شرمنده که پاسختون به راه حلم زمانی که هنوز مشکل داشتید ندیدم. همچنین ممنون که راه حلتون رو توضیح دادید تا اگه دیگران هم با این مشکل برخورد کردن بتونن از تجربتون استفاده کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان من چند تا مشکل با چند تا بازی دارم...
اول
Call of Duty Modern Warfare 3
خب تمام مراحل رو رفتم رسیدم به اسپیشال اوپس...خودتون میدونید مشکل فایل Survival داره هرچی گشتم جایی نتونستم پیداشون کنم...
مشکل دوم سر Call of Duty Black Ops II
این بازیو هم که اصلا بسته میشه...باز میکنم بازیو دموی اکتیویژن که تموم میشه میاد بیرون و برنامه رو میزنه در حال بسته شدن و دیگه هیچی به هیچی یه صفحه سیاه از بازیه که خیلی بیرون اومدم ازش سخته
چیکار کنم اینارو؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed_S21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل قدیمی در بازی های CoD می باشد ، در ویندوز 7 بصورت اررور مربوط به DirectX و در ویندوز 8 به بعد به صورت صفحه سیاه نمایان است ، اگر ممکن است مشخصات سیستم خود را بنویسید و اینکه حتما آخرین آبدیت گرافیک رو دانلود کنید ، این بازی رو من روی گرافیک مجتمع تست کردم و همین مشکل خوردم ولی وقتی با لب تاپ و گرافیک GT940M اجرا کردم بدون مشکل اجرا شد
CPU AMD PhenomII B59
8GB Ram
Graphic HD 5870 1Gb 256 Bit
HDD:240 Gb SSD+500Gb
ویندوز 10 64 بیت
اول اولش بازی کردم به مرحله رو رفتم اومدم بیرون...دو باره رفتم دیگه نرفت
آخرین ویرایش توسط Saeed_S21 در تاریخ 30-01-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks