ممنون ولی اگه رمز فایل رو می دادی بد نبود:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ولی اگه رمز فایل رو می دادی بد نبود:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با سلامهر وقت می خوام direct X رو نصب(install) کنم,با این پیام مواجه می شوم:a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is validدر نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوقف می شود. چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟با سپاس از پاسخ شما!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ODYSSEUS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
یک سرچی در اینترنت انجام دادم و مشکلی مشابه شما در یکی از فروم های خارجی مطرح شده بود که در جواب اون ذکر شده بود که شما باید سرویس Cryptographic رو بر روی حالت Automatic قرار بدید:
حالا مراحل انجام کار :
Start the Administrative Tools utility in Control Panel.
Double-click Services.
Right-click Cryptographic Services, and then click Properties.
Click Automatic for Startup type, and then click Start.
nothing is as it seems
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ODYSSEUS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر میشه ایرادتون رو توی کد قرار بدید که خوانا بشه ممنون میشم تا در اسرع وقت پاسخ شما داده بشه
New Season
ODYSSEUS (02-02-12)
عزیز اسم کامل انگلیسی رو میتونی لطفا بگی؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Saeed-Milan (26-10-09)
لعنت خدا بر این شرکت مزخرف Boysteampc که هر چی بازی بیرون میده مشکل داره. اولین مشکل همون مشکلی بود که همه داشتن اونم با پچ خود شرکت حل شد. حالا دقیقا سر مرحله آخر وقتی ژنرال Shefered رو با قایق دنبال میکنی ودر آخر تو هلی کپتر میکشی تصویر سیاه میشه و بدون هیچ اروری از بازی خارج میشه. حالا باز کجاش میلنگه دیگه نمیدونم. میخواستم بدونم نظر شماها چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
|
من زیاد خبر ندارم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تمام شرکت ها کارشونو درست انجام نمی دن!
ولی یک بار دیگه بازی رو بخر و بعد سیو خودتو روش بریز و بعد ببین گیر کرد(مال یه شرکت دگه رو بخر)
اگه گیر کرد اشکال از سیو خودته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود کنید.
در windows > System 32 کپی کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
MR.Fantastic (26-10-09), Saeed-Milan (28-10-09)
سلام.
کمکم کنید که دارم دیوونه میشم! من از این بازیهای کامپیوتر عاشق ولفن اشتاینم اونم که نصب میشه ولی آخرش برای اجرای بازی eror میده که دوتا گزینه داره یکیش Dont sent و اون یکی هم دقیقا یادم نیست ولی تو اونم sent بود.
منتظر کمکتونم. من سیستممو همین چند روز پیش ارتقا دادم تا فقط دوباره ولفن اشتاین رو بتونم بازی کنم ولی ...
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidreza_lahijan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایراد میتونه از هر جائی باشه ، احتمالا قبل اینکه این ارور رو بده یه ارور دیگه میده که اون مهمه ، اون رو بنویس تا بشه کمک کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks