بسیار عالی دوستان عزیز لذت بردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خیلی از مسائل هست که اینجا میشه بحث بشه ...
یکی Ufo ها ! بهتره بگیم که دانسته های بشر هنوز نتونسته 100 % وجود داشتن یا نداشتن این ها را بگه چون ما دسترسی خیلی کوچکی به فضای بی انتها داریم ! همه چیز ممکنه ، ممکنه موجوداتی در سیارات دیگه در کهشکانی دیگه زندگی کنند و اصلا همه چیز آن ها با من فرق کنه ...
اما در حال حاضر من در مورد ماورا طبیعه مطالبی خوندم اما چون با چشم ندیدم نمیتونم قبول کنم اما وجود نداشتن آن ها را هم رد نمیکنم !
چیزی که در تجربه به اون رسیدم این هست که انسان هر چیزی که دانش کافی در مورد اون نداره به افسانه ، معجزه و ... ربط میده ! قطعا مثلث برمودا هم دلیل علمی داره که بشر هنوز به اون دست پیدا نکرده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم اما به نظر من مقوله می تونه ساده تر حل بشه به این صورت که اعلام عمومی کنند داوطلب برای رفتن به این مثلث ! مطمئن باشید حداقل یک نفر پیدا میشه که بخواد ریسک کنه یا حداقل چیزی را ببینه که تا حالا کسی ندیده باشه و بمیره و با تجهیزات پیشرفته فیلم و عکس بگیرند ازش ...
منتظر گفتمان با دیگر دوستان هستیم ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks