من متاسفانه هنوز تجربه ی کار با یخ خشک رو نداشتم اما حدودا 200 تا 300 لیتر نیتروژن مایع رو بخار کردم :دی
اما نیتروژن خیلی بخار بیشتری داره :دی کافیه یک سشوار بگیرید توی کانتیر نگه دارش سر چند ثانیه بخار می شه و بخار زیادی به بار میاره
چند تا توصیه در هنگام کار با نیتروژن
1- اگه ظرف حاملش روی زمین افتاد تنها کاری که می کنید اینه که روی یک جای بلند برید تا بخار بشه اگه روی دستتون ریخت سریع دستتون رو به یک جای گرم برسونید چون تاولی که می زنه از گرما هم بد تره!
2-اگه در محیط بسته باش کار می کنید یک پنجره رو باز کنید که هوا عوض بشه چون بعد از یک مدت با کمبود اکسیژن و کسلی مواجه میشه
3- از دست پا سر گردن هیچ کدوم رو نزدیکش نکنید البته بماند که اینجا خودم و دوستان یکی یک لیتر رو سرشون خالی شده :دی
4- نیتروژن مایع بسته به ظرف و ارتفاع از -182 درجه تا -196.2 و در صورت فشار تا -212 درجه نوسان داره پس شوخی نداره :دی
5-بهترین ظرف برای نگهداریش فلاسک های مخصوص خودش هست که به دلیل گرونی ارزش خرید ندارن و بهترین راه اینه که شما یک فلاسک 2 جداره استفاده کنید
لذت استفاده ازش خیلی حال میده شده یک بار هم شده استفاده کنید موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks