این بحث جالب بود گفتم بیارمش بالا !
به نظرم خودم اصلا ربطی به جاذبه ی زمین نداره ! شتاب گرانشی در همه جا ثابته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
موافقمراستش وقتی خیلی کوچیک بودم مثلا 6-7 سالم بود داییم توی اینترنت همش در مورد مثلث برمودا مقاله می گرفت!من از همون موقع علاقه مند به این موضوع شدم!
من هم با توجه به داستان ها و ... شنیدم و دیدم کاملا موجودات فضایی و یوفو ها رو قبول دارم!
جالب اینه که همون داییم میگه یک شب رفته توی حیاط خونشون خوابیده و یه یوفو دیده!
برای من تعریف نکرده ولی همه افرادی که بشون گفته حرفشو باور دارن!!
نمی دونم من در هر حال با مهراد برخلاف موضوی فایرفاکس موافقم!
یوفو وجود داره
من هم باور دارم
ولی آدم تا به چشم خودش نبینه باور نمیکنه!
مثلا من بگم اوپرا خز شد شما باور میکنین؟؟؟
نه
پس باید آدم خودش ببینه بعد قضاوت کنه
منم با تو موافم ولی یه بار بهشون زنگ بزنیم ببینم میان اینجا:دی
در مورد موضوع فایر فاکس هم اصلا موافق نیستم اوپرا برتره!
عضو VIP شهرسختافزار
این بحث جالب بود گفتم بیارمش بالا !
به نظرم خودم اصلا ربطی به جاذبه ی زمین نداره ! شتاب گرانشی در همه جا ثابته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (15-09-09)
ها میگم که کتاب نجات یافتگان مثلث برمودا نوشته تامس جفری رو گیرتون اومد بخونید بار علمی چندانی نداره ولی کاملا مستند هست(یا حداقل اینطور فکر می کنن!:دی)
Chess Is Life
HWBOT SSA Member
من از زمانی که چیزایی در مورد مثلث برمودا شنیدم شدید علاقه داشتم برم اونجا، حتی به قیمتی که بلایی سرم بیاد.(حتی مرگ)
من نمی تونم حس کنج کاویم رو ارضا کنم تا زمانی که از اون چیز سر در نیارم.
راستش من اطلاعات چندانی ندارم. ولی شنیدم قضیه مغناطیس قوی این منطقه هستش. که به نظر من قضیه فراتر از این حرفاست.اما یه سوال در این زمونه که اینقد علم پیشرفت کرده پس چرا تلاش نمی کنند این معما رو حل کنند؟؟؟
در مورد موجودات فضایی هم شاید وجود داشته باشن اما چیزایی که من توی لینک فیلم ها مستندی که دوستان گذاشته بودن دیدم شبیه به یک هواپیما بود.
راستش این کشور ها و دولت مرد ها و سیاست مدارها این قدر بازی در میارن و اینقدر موارد محرمانه دارند که حد و مرز نداره.به احتمال قوی بیشتر این چیز ها آزمایشات و دست یافته های بشری هستش.واگه اینطور نیست خیلی جالبه که این چیزا توی جاهایی، اتفاق می یفته که از نظر تکنلوژی پیشرفته هستن. وگر نه کی توی ایران تونسته ادعا کنه کسی بشقاب پرنده یا همچین چیزایی دیده و ازش تونسته عکس بگیره؟
یه نکته جالب اینه که توی کشور های اروپایی و امریکا به جای دیدن افراد دینی مثل مسیح همه چیز های دارای تکنولوژی می بینند در حالی که توی ایران و بعضی کشور های دیگه افراد دینی رو مردم می بینند؟
واقعا جالب نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Quick (15-09-09)
من با بیشتر حرف های دوست عزیز موافقم . . .
ببینید به نظر من که دولت آمریکا همه چیز رو میدونه ولی از دستش خارجه و کاری ازش به دلایل خاص بر نمیاد . . .
من خودم فکر میکنم به فضایی ها ربط داشته به هر حال مدارکی هست که نشون میدن از هزاران سال پیش اونا اینجا بودن خوب میتونن یه اثری هم به جا گذاشته باشن . . .
اگرم نباشه باز با دوست عزیز موافقم و میگم کار خود آمریکایی ها میتونه باشه مثل آزمایش فیلادلفیا سر نامرئی کردن کشتی که گند زدن به همه چی تلفات هم دادن سرش . . .
اینم میتونه یه گندکاری علمی دیگه باشه . . .
اینا همه نظر شخصی بوداااا!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Overclocker (18-09-09)
آخه نیروی مغناطیسی یه فرضیه است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه اونم اگر باشه 100% داخله زمینه، ربطی به پوسته نداره!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ميگم خوب بحث رو آوردم بالا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين منطقه نزديك خليج مكزيك است چرا اين مكزيكي هاي عزيز يك اقدامي براي كشف اين معما انجام نمي دهند ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مکزیکیا بیان فعلا جلوی رشد جمعیت و داشتن هرم سنی جهان سومی رو بگیرن بقیش پیشکش :دی . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
من کلا عاشق اینطور چیزاییم که ماوراالطبیه هستند.
تحقیقات بسیاری هم کردم و همونطور که برخی دیگر هم اعتقاد دارند به یکجا ختم میشه همه ی این مسایل
Area51
منطقه ی 51 رازهای بسیاری دارد که تا کنون نیز آشکار نشده.
این منطقه توسط دولت امریکا تحت شدید ترین تدابیر امنیتی محافظت میشه و به بخشهای مختلفی تشیل شده.
داستان از آنجا شروع میشه که که در زمانهای اولیه ریاست هیتلر یک بشقاب پرنده در آلمان سقوط کرد و موجودات فرازمینی آن نیز که در حالت وخیمی به سر میبردند عمل جراحی شدند و زنده نماندند و دانشمندان وقت آلمانی تحقیقات را بر روی جسد موجودات و همچنین برسی و الگو برداری از بشقاب پرنده شروع کردند و نمونه های اولیه ای از بشقاب پرنده را برای ساخت پایه ریزی کردند به صورتی که قرار بود هیتلر از آنها به عنوان تانکهای پرنده استفاده کند که هیتلر کنار رفت و تمامی پروژه به Area51 در امریکا منتقل شد که در 90 مایلی شمال Las Vegas واقع است که کاملا حفاظت شده است و اجازه داده نمیشود از چند مایلی این منطقه عبور کرد.
امریکا تاکنون نمونه های کاملتری از این بشقاب پرنده ها را ساخته است و برخی بیز اعتقاد دارند برخی از بشقاب پرنده هایی که در بعضی جاها دیده میشه از همین منطقه میآیند .
خیلی بحث مفصلی داره اگه بخام بنویسم میتونم تا 20 صفحه هم مطلب بنویسم در مورد همین قضیه اما تا همینجاشو داشته باشید.
باز هم عرض میکنم که تمامی اینها واقعی میباشند و میتونید با کمی جستجو EN به این نتایج برسید.
YouTube را هم سری بزنید کلیپ های شگفت انگیزی از این منطقه 51 دارد.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (17-09-09), M A H R A D (17-09-09), Quick (17-09-09)
HWBOT SSA Member
سلام ایمان جان کارت خیلی درسته. آقا من هم یه چیزایی در مورد منطقه 51 شنیدم اما خیلی کمه اگه می تونید و اگه ارتباطی بین این قضیه با منطقه 51 داره از اطلاعاتتون دریغمون نکنید. داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman.aghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 17-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
iman.aghili (18-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks