عضو VIP شهرسختافزار
البته صحت این گفته به صورت 50-50 است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب بعضی از پستها در کمتر از 1 دقیقه پاسخ داده میشه.بعضی از پستها هم اونقدر تاپیک پشت سرش میاد تا کلا از اون قسمت جدیدترین ارسالهای انجمن محو میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .خب شاید واقعا کسی در اون زمینه تخصص نداشته باشه که بتونه جواب بده.ولی دلیل نمیشه که بگیم اطلاعات افراد پائینه . بیشتر کسانی که در این سایت عضو هستند (از جمله من ) اومدیم که یک چیزی یاد بگیریم.و اطلاعاتمون رو بالا ببریم.همیشه خوبه وقتی کسی جواب چیزی رو نمیدونه >>> 1 کلام بگه که من بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . نه اینکه طرف رو گمراه کنه و سر در گم.که بجای رفع اشکالش بزنه یه جای دیگه رو هم از کار بندازه.خوشبختانه نسبتا تو این فروم افرادی هستند که اطلاعات بسیار خوبی دارن که واقعا مشکلات بچه ها رو بر طرف میکنن که در همین جا جاداره از تک تکشان تشکر کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هميشه با داشتن صبر به بهترين نتيجه ميرسيد . فروم جائيست كه افرادي با تخصص هاي مختلف دور هم جمع ميشوند و سعي ميكنند به سوالات هم در حد توانشون جواب بدن . اين يك كار از روي علاقه هست نه وظيفه . هميشه خودمون هم بايد دنبال چيزي كه دنبالش هستيم بريم . از طريق سرچ گوگل و ديگر موتور هاي جستجو . هيچكدوم از بچه ها اينجا هيچ وقت نگفتن به مقام استادي رسيدن . من خودم بعد از 10 سال كار علمي و عملي هنوز از خيلي دوستان اينجا به معلومات نداشتم زياد ميشه .
D J V A H I D (18-09-08), Emperatour (19-09-08), Labyrinth (18-09-08), Moein (18-09-08), Musketeer™ Pro (18-09-08), Quick (18-09-08), shadow of fear (18-09-08), Shahryar (18-09-08), tohid63 (10-02-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز درست می گی بعضی وقتا کمتر دوستان به سایت سر می زنند مخصوصا الان که ماه رمضان و خوب خسته هستن همه کسی حوصله نداره تازه اینجا به کسی حقوق نمی دن که 24 ساعت تو فروم باشه و هر سوالی که هر کس پرسید جواب بده
ضمنن این انجمن فکر کنم پیر ترین عضوش 30 سال سن داشته باشه و جوان هم که زیاد مثل مدیران سایت پس حالا حالا ها در راه کسب تجربست و هیچ کس نباید بگه که اطلاعات کاملی داره کسی که می داند که بداند که بداند ان کس هیچ نداند که نداند که نداند
الان هر کس که شما می شناسیش که همه چیز می دونه رو بگو یه شب بیاد فروم در مورد ساده ترین مساِله کامپیوتر ما می تونیم گیرش بندازیم طوری که ..........
ضمننا سوالی که پرسیده میشه به این دلیل دیر جواب داده می شه چون نیاز مند اطلاع دقیق هست اگه ما یه حرفی رو بزنیم یه کلمه بالا و پایین باشه می شه وا ویلا ...........
در بعضی از روز ها (نمیدونم چرا به صورت تصادفی شاید) امار بازدید پایین میره مثل جمعه ها یا بعضی روزهای هفته به خاطر همین باید صبر داشته باشی اینجا فروم هست و مطلبی که فرستادی تا 180 روز حذف نمی شه من تو wrestle-media عضو هستم یه سوال پرسیدم 30 روز کسی جواب نداده خودم رفتم جواب خودم دادم :دی
New Season
کاربر شهرسختافزار
شما حرفات کاملا متین ولی شما سوالی نپرسیدی که من بیانم جواب بدم به هر حال من حرفای شما رو تایید میکنم
عضو VIP شهرسختافزار
امیدوارم نظرت در مورد افراد این سایت عوض شده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما حرفات کاملا متین ولی شما سوالی نپرسیدی که من بیانم جواب بدم به هر حال من حرفای شما رو تایید میکنم
اگه یکم بیشتر تو PCN فعالیت کنی می بینی که فروم خوب و دوستانه ای هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (19-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks