دوست عزیز درست می گی بعضی وقتا کمتر دوستان به سایت سر می زنند مخصوصا الان که ماه رمضان و خوب خسته هستن همه کسی حوصله نداره تازه اینجا به کسی حقوق نمی دن که 24 ساعت تو فروم باشه و هر سوالی که هر کس پرسید جواب بده
ضمنن این انجمن فکر کنم پیر ترین عضوش 30 سال سن داشته باشه و جوان هم که زیاد مثل مدیران سایت پس حالا حالا ها در راه کسب تجربست و هیچ کس نباید بگه که اطلاعات کاملی داره کسی که می داند که بداند که بداند ان کس هیچ نداند که نداند که نداند
الان هر کس که شما می شناسیش که همه چیز می دونه رو بگو یه شب بیاد فروم در مورد ساده ترین مساِله کامپیوتر ما می تونیم گیرش بندازیم طوری که ..........
ضمننا سوالی که پرسیده میشه به این دلیل دیر جواب داده می شه چون نیاز مند اطلاع دقیق هست اگه ما یه حرفی رو بزنیم یه کلمه بالا و پایین باشه می شه وا ویلا ...........
در بعضی از روز ها (نمیدونم چرا به صورت تصادفی شاید) امار بازدید پایین میره مثل جمعه ها یا بعضی روزهای هفته به خاطر همین باید صبر داشته باشی اینجا فروم هست و مطلبی که فرستادی تا 180 روز حذف نمی شه من تو wrestle-media عضو هستم یه سوال پرسیدم 30 روز کسی جواب نداده خودم رفتم جواب خودم دادم :دی

Bookmarks