برای دانلود میخامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دانلود میخامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
|
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی من خودم الان دارم از طرح همراه اول 22 گیگ شبانه 2 تا 7 صبح به قیمت 9 تومن استفاده میکنم
آنتن BTS همراه اول با فاصله 40 متری از خونه هستش بالا ترین سرعت دانلود که البته استیبل هم هست توی برنامه دانلود منیجر 1.10 مگ میده ولی این سرعت رو از ساعت 3شب به بعد میده از ساعت 2 تا 3 شب سرعت متغیر هست بین 500 تا 750
برای ایرانسل هم قبلاً که طرح شبانه داشتش سرعت در بهترین حالت 400 بود البته 3G بود چون منطقه ما 4G نداره
گوشی هم به تازگی تعویض کردم دقیقاً مثل وضعیت شما رو داشتم ، میخواستم مودم 4G بگیرم دیدم گوشی بگیرم و Hotspot استفاده کنم راحت تر هستم و هم گوشی دارم
الان ارزونترین گوشی که سرش به تنش بی ارزه و بتونه سرعت خوبی ارائه بده Samsung J1 Ace 4G هست که حدود 350 قیمتشه اگه گوشی گرون میخواهید داستان به کلی فرق میکنه
AMD>INTEL (05-11-15), M3RS4D 50062 (06-11-15)
خط اصلی خودم همراه اوله . منظورم اینه سیم کارتمم باید 3g بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همراه اول رو نمیخواد با همون سیم کارت میتونید از 3G استفاده کنید (تنظیمات آنتن دهی رو در بخش دیتا گوشی اندروئید بزارید روی WCDMA
ولی برای ایرانسل نیاز به تعویض سیم کارت هست
maysamsina (05-11-15)
با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول چک کنید . ببینید تو منطقه ای که هستی وضعیت آنتن 3G به چه شکل هست . تو بعضی از مناطق سیگنال قوی هست ولی تو بعضی از مناطق افتضاح هست . قبلا تو منطقه ما آنتن رایتل پر بود . الان سه تا خط بیشتر نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (06-11-15)
|
|
میخام ببینم باید سیم کارتمم عوض بشه ایرانسل ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگه مودمتون 3g هست نه برای استفاده از سرویس 3g احتیاجی به تعویض سیمکارت نیست و با همین سیمکارتای معمولی به شبکه وصل میشه اگه تو مکانی باشید که پوشش مناسب باشه تعویض سیمکارت برای استفاده از سرویس 4g هست دوست من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (05-11-15)
http://irancell.ir/portal/Home/?1206...Sony-Xperia-Z2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این لینگ چندتا گزینه هست کدومشو بزنم ؟ 3g میخام .
WCDMA only
WCDMA (pretred ) /gsm
, ....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks