ببینید دوست گرامی اگر امکانش رو دارید خط همراه اول رو بزارید توی یه گوشی دیگه بعد تست کنید ببینید به چه صورت هست سرعت دانلود تون
تو روز هم سرعت همراه اول خوبه ولی خط ایرانسل افتضاح هست منطقه ما
سرعت دانلودم 20 کیلو بایته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
مال من الان 20 کیلو بایته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
بنده با Nokia PC Suite وصل میشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
باسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا با نوکیا پی سی سویت کار کردم یادش گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سعی کنید با یه گوشیه دیگه تست بزنید تا مطمئن بشید
- - - Updated - - -
باسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا با نوکیا پی سی سویت کار کردم یادش گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سعی کنید با یه گوشیه دیگه تست بزنید تا مطمئن بشید
AMD>INTEL (06-11-15)
دوستان توضیحات خوبی دادند دو نکته هم اشاره کنم .
این موبایل شما از 3g ساپورت میکنه ولی با توجه به قدیمی بودن سخت افزارش نمیتونه حداکثر استفاده رو کنه . همچنین قدیمی بودن پلتفرم سیمبین هم دلیل دیگر هست .
M3RS4D 50062 (06-11-15), momo000000 (06-11-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه فرقی نداره .... ولی من مشکل داغ کردن گوشی داشتم .... دوستمم ک نوکیا N72 داره همین مشکل رو داره ....
AMD>INTEL (06-11-15)
|
|
منم یه موردی رو اضافه کنم .... سیم کارت رایتل وقتی توی گوشی میندازم ..... 2تماس اول ک هیچی ولی تماس بعدی گوشی هنگ میکرد و باید باطری رو عوض میکردم و کسه دیگه هم نمیتونست زنگ بزنه ... گوشیم رو اپدیت کرده بودم و فک کنم باگ نرم افزاری سیمبین هست ... ک الان خطم رو توی htc 7 Mozart دارم .... این مشکل رو ندارم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-11-15), maysamsina (07-11-15)
الان اگه بخام با Xperia Z2 وصل بشم باید با usb بزنم و برنامه خاصی مثل pc suite میخاد ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://irancell.ir/portal/Home/?1206...Sony-Xperia-Z2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این لینگ چندتا گزینه هست کدومشو بزنم ؟ 3g میخام .
WCDMA only
WCDMA (pretred ) /gsm
, ....
اینم سرعت بنده که با گوشی xperia z2 و خط ایرانسل 4g تست کردم در منزل . که سرعت دانلودم 1 مگ بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدhttp://s3.picofile.com/file/8221469226/Capture.JPG
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks