DJ VAHID . وحید که اسم خودمه . DJ هم به این دلیل که قدیما تو کار آهنگسازی با thecnoejay بودم . همینو بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه دلیل خاصی نداشتم. اون موقع چیز بهتری پیدا نکردم.
منم 2سیب هفته ای 1 بار می زنم تو رگ اخره حاله ولی نمیدونم همه می گن سر گیجه داره ولی من سر گیجه نمی گیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
DJ VAHID . وحید که اسم خودمه . DJ هم به این دلیل که قدیما تو کار آهنگسازی با thecnoejay بودم . همینو بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه دلیل خاصی نداشتم. اون موقع چیز بهتری پیدا نکردم.
مصطفی عشقی
برخلاف فکری که همین الآن خیلیها هم مثل شما میکننند این اسم و فامیلیم نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونروزا که یادش به خیر داشتیم برا خودمون آیدی تو یاهو انتخاب میکردیم که تو اون زمان کم تنها چیزی که به ذهنمون رسید همین بود! ولی بان طرز فکر که صفت کاملا پسرانه است و مربوط به مباحث مرام و معرفت میشه و نه مسائل دیگری....! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانتان: مصطفی مصلح تهرانی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks