سلام بچه ها این تاپیک رو زدم که هر کس حکایت انتخاب نام کاربریش رو بنویسه!
من خودم:
اولین چیزی که به ذهنم رسید Milad the Quick بود دیدم زیادی طولانیه گذاشتم Quick!
شما چطور؟
سلام بچه ها این تاپیک رو زدم که هر کس حکایت انتخاب نام کاربریش رو بنویسه!
من خودم:
اولین چیزی که به ذهنم رسید Milad the Quick بود دیدم زیادی طولانیه گذاشتم Quick!
شما چطور؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
همکار سابق انجمن
I<3!(-)@N=keihan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دیگه فکر کنم حکایت ما رو همه بدونن
نام 2sib نام یک تنباکویی هست برای کشیدن قلیون
کشیدن و چاقیدن قلیون 2 سیب کار هر کسی نیست ..... چون خیلی سنگینه ....من معمولا 2 سیب لیمو میکشم که خیلی خیلی سنگینه ...... که من به تازه کار ها پیشنهاد نمیکنم .... اخه هر کی قلیون 2 سیب میکشه بعدش گیج میزنه ... ولی من اولین بار هم قلیون رو با 2 سیب شروع کردم ( به قول بچه ها که به من میگن .. : حسین خطرناک شروع کرده )
کسایی هم که میان قهوه خونه یا پرتغال میکشن یا لیمو یا نعنا و..... 2 سیب کشیدن مرد میخواد .....
این بود شرح حال ما ....
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 26-04-08 انجام شده است
Keih@n.G (04-05-08)
میکرون = نام یک چیپ حافظه دلیلش هم اینه که خیلی به این نوع چیپ ارادات دارم دلیل دوم میکرون یک بنده خدایی بود که توی CS 1.6 دزرت میزد منم به خاطر شبهت به نوع تیر اندازی اون توی محله قبلیم به اسم میکرون شناخته میشدم
اینم حکایت ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم 2سیب هفته ای 1 بار می زنم تو رگ اخره حاله ولی نمیدونم همه می گن سر گیجه داره ولی من سر گیجه نمی گیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب من هم كه معلومه ديگه دادشان عزيزم..ايمان=I M A N ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==================================================
تاپيك خوبيه ولي اسپم كده است...
==================================================
اين يك اسپم بيش نبود...:دي
|
|
یه جورایی به اسمم ربط داره...
اسم من : بامدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
کاربر شهرسختافزار
نام کاربری قبلیم abitdoost بود چون علاقه خاصی به این برند داشتم! (و دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اما PCminister به خاطر علاقه خاصم به PC و سخت افزار هست.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
مال من جریانش بر میگرده به حدود 6 - 7 سال پیش که آی دی فعال یاهوم اون زمان armin_goooodboy بود
بعدش تو هر سایت و فرومی عضو میشدم همین یوزرم بود
اینجا هم چند روز اول همین بود بعد از شهریار خواستم 2 تا o رو برداره
کاربر شهرسختافزار
ACTROS
MERCEDES BENZ ACTROS
کامیون زیبای مرسدس بنز اکتروز
که دیونشم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
javadshahvand (11-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks