پرسپولیس 2 بر هیچ می بره
پرسپولیس برنده میشه
استقلال برنده میشه
بازی مساوی میشه
کاربر افتخاری انجمن
نیمه کاره ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Administrator
پرسپولیس 2 بر هیچ می بره
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
پرسپولیس 3 - 1 استقلال
فقط امیدوارم بازی ، بازی قشنگی از آب دربیاد
کاربر شهرسختافزار
من رای دادم دیدم بشتریا گفتن پرسپولیس!
یا یه ضرب المثل قدیمی افتادم که میگه خواهی نشوی رسوا برو بزار در کوزه آب نطلبیده مراده!
هر کی از ضرب المثل بالا سر در آورد در مورد نظر من در مورد بازی هم سر در میاره!
X Ray (12-10-07)
کاربر افتخاری انجمن
چرا هیچ کس مساوی پیش بینی نمی کنه ؟!
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر شهرسختافزار
4 - 1 پرسپولیس برنده میشه
من واسه بازی میرم ورزشگاه
فردا شب راه میافتم که به بازی برسم :d
فقط پرسپولیس عشقه
X Ray (12-10-07)
کاربر افتخاری انجمن
آرمین جان ؛ التماس دعا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای ما رو هم خالی کن ... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Armin-N (12-10-07)
کاربر شهرسختافزار
حالا می بینیم کی می بره
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبسم
Administrator
ایول پیش بینی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم چرا فکر میکنم این بازی پرگل میشه نسبت به بازی های قبلی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks