بابا لامشب همه معتادند خخییییففف (صدای دماغ بالا کشیدن) آخه چرا داغ ما را تازه میکنی. آخه این هم شواله که میکنی خب معلومه دیگه ترک مواد ببخشید ترک وسایل اعتیاد تناه راهشه دیگه!
بابا لامشب همه معتادند خخییییففف (صدای دماغ بالا کشیدن) آخه چرا داغ ما را تازه میکنی. آخه این هم شواله که میکنی خب معلومه دیگه ترک مواد ببخشید ترک وسایل اعتیاد تناه راهشه دیگه!
|
|
تو يكي ديگه حرف نزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا تو كل سايت معتاد كردي معـــــــــــــــــــــــ ــــــتاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
جدا" اگه تنها راهشه پس تو چرا تركش نمكيني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هر وقت آنلاين بودم تو هم معمولا"بوديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
بنظر من تنها راي كه مونده اينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
من؟!!!! :24::25::25:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
من بدبخت چكارت داشتم معتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــاد؟!:24:: 167::97::21:
ما معتادیم ولی تو بیشتر :21: در ضمن اینکه من چرا ترک نمیکنم چون نوع مواد اینترنتی فرق میکنه. من از مواد خوبهاش استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
بعضی مواد ها آهنگه ، بعضیهاش مستهجنه و..... :21:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks