بابا معتاد معتاد معـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــتادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط anathema
تو چرا معتاد شدي معـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــتاد
کاربر شهرسختافزار
بابا معتاد معتاد معـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــتادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط anathema
تو چرا معتاد شدي معـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــتاد
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه فشار زندگی خیلی زیاده - دیدم دیگه سیگاره تنها فایده نداره d:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
کاربر افتخاری انجمن
من شما ها رو مي بينم،به خودم اميدوار مي شم...!! D :D :D :D:
کاربر افتخاری انجمن
من شما ها رو كه مي بينم،به خودم اميدوار مي شم...!! D :D :D :D:
بابا لامشب همه معتادند خخییییففف (صدای دماغ بالا کشیدن) آخه چرا داغ ما را تازه میکنی. آخه این هم شواله که میکنی خب معلومه دیگه ترک مواد ببخشید ترک وسایل اعتیاد تناه راهشه دیگه!
همه یه روزی معتاد به اینتر میشن -دیر و زور داره ولی سوخت و سوز نداره - باید ببینیم چطور نباید معتاد بشیم که بشیم دیگه ترک نمیشه...من یه روز اینترنت نداشتم داشتم می مردم...
تو يكي ديگه حرف نزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا تو كل سايت معتاد كردي معـــــــــــــــــــــــ ــــــتاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
جدا" اگه تنها راهشه پس تو چرا تركش نمكيني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هر وقت آنلاين بودم تو هم معمولا"بوديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
بنظر من تنها راي كه مونده اينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حق آب و گل داره
کارت 3 ماه که خریدی بده به من. خودش درست میشه
کاربر شهرسختافزار
من فردا (یعنی همین امروز 8ساعت دیگه) یه سرچی می کنم درباره باز پروریو اینجور چیزا واسه اینترنت
اگه چیز به درد بخوری بود بی خبرتون نمیزارم:83::14:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks