از من و بهنام معتادتر نیست کسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
من؟!!!! :24::25::25:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
من بدبخت چكارت داشتم معتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــاد؟!:24:: 167::97::21:
حق آب و گل داره
از من و بهنام معتادتر نیست کسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
كدوم بهنام؟!!!!!:167::167::167::101::15::8::177:: 21:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
اي بابا من با بهنام شوخي كردم حالا چرا بدت اومد عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
اينو منم ميدونم و شما ها هم ميدونيد كه معتاد تر از من هيشكي نيست
البته معتاد به اينترنت
البته آقا سعيد هم كه خوب داره خمار ميشه ها
منو سعيد هر شب تا ساعت 3 شب هستيم همراه با رفقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر افتخاری انجمن
نه بابا...بدم نيومد...!:15:شوخي مي كردم!:21:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
تا ساعت 3 ؟!!!!!!!:24::24::24:تو ديگه از معتـــــاد هم اونورتري...!!!:34::34::23::8:
ما معتادیم ولی تو بیشتر :21: در ضمن اینکه من چرا ترک نمیکنم چون نوع مواد اینترنتی فرق میکنه. من از مواد خوبهاش استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
بعضی مواد ها آهنگه ، بعضیهاش مستهجنه و..... :21:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks