بزن سيستمت رو بتركون...!ديگه نمي آي!!
هر كي راه حلّي فهميد به ما هم خبر بده...
ممنون!
سلام دوستان من چند ماه ميشه بد جوري معتاد اينترنت شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر كارش بكنم بازمن ميام پاي اينترنت ميشه يه راه حل بمن نشون بدين كه كمتر بيام اينترنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا چند بار گفتم ديگه نميام ولي بعد از 2 ساعتش پس اومدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر افتخاری انجمن
بزن سيستمت رو بتركون...!ديگه نمي آي!!
هر كي راه حلّي فهميد به ما هم خبر بده...
ممنون!
تو هم مثل من خماري برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
يكي بداد ما برسه تو بد چاله اي افتاديم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
نه...من به اين شدت نيستم...اينقدر طوري نيست!!!
حق آب و گل داره
امدی جایی میپرسی که همه اینکاره هستن؟ مثل اینکه تو جمع معتادا بگی منو ترک بدید
من يكي ديگه همين برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید كم داشتم اينجوري بهتر ميشه ترك كرد
|
|
Administrator
سلام.
خوب بهنام جان (X Man) ، شما وقتی میری کارت نامحدود 3 ماهه میخری (درست گفتم ؟) نتیجش اینه که هر روز روزی 10 ساعت میای نت ...
دیگه از این کارتهای نخر به نظر من ...
خودت رو با چیزای دیگه سرگرم کن ...
ضمنا کم کم باید مدت زمان آنلاین بودن رو بیاری پائین نه که یه دفعه قطعش کنی !
سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
به نظر من تو همشهری بگرد ببین با این نوع اعتیاد آگهی نداره با مرکزش تماس بگیر کمکت میکنن
ترکش هم اینکه مودمت رو بزاری زیر ماشین از روش رد شن
بنظرت اين آخرين راه براي ترك كردنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
من ديگه دارم ديوانه ميشم هر كارش ميكنم بازم ميام
راست ميگي ها حرف بدي هم نزدي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
بزن رام مادربرتو دستکاری کن. یه هفته طولش میدن ببری گارانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks