حرف حق جواب نداره
Printable View
حرف حق جواب نداره
ما یه موقع مستاجر یه بابایی بودیم ته منطق بود ............... می گفتیم آب مشکل داره .... برق مشکل داره .... چاه مشکل داره ..... سقف مشکل داره ...... خلاصه هر چی بهش می گفتیم جواب میداد اینها مسایل حاشیه اییه !!!! شما اصل رو که کرایه خونه است پیگیر باشید !!!!! باور کن اون هم مثل شما ته ته منطق بود .....:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):نقل قول:
سلامنقل قول:
من مگه گفتم ایران به خاطر علی دایی نمیره جام جهانی؟
نتیجه چه رفتن ایران بهجام جهانی باشه چه نه من کاری ندارم (دعا میکنیم تیم کشورمون بره جام جهانی)
اما چه بره چه نره برد با علی دایی هست که به اون چیزی که می خواست داره میرسه
نفوذ
قدرت
پول
شهرت
محبوبیت
انسان ها متفاوت هستند و آرمان ها و عقاید متفاوتی دارند لزومی نداره که آنها را مورد توجه قرار دهیم
اگر ایران به جام جهانی نره قضیه فرق می کنه علی دایی با این همه دشمن و مخالفی که داره مطمئنا مشکل خواهد داشت
من می گم ایران با سیستمی که علی دایی اجرا می کند به جام جهانی نخواهد رسید ولی تا کنون مثل همیشه بخت با او یار بوده
دوستان
بهتره کمی مثبت باشید، واز لجبازی های بیخود دست بردارید
مثلا دیروز دایی شخصا در وزرشگاه حضور پیدا کرد و بازی را دید و بعد به رختکن رفت و مجدد از کریمی دعوت کرد
اما جواب کریمی را ترجیح میدم از رسانه ها بشنوید!
حالا کدامیک شخصیت بهتری دارد؟ فوتبال ملی یک غرور ملی است؟ کریمی برای دل مردم و کشورش میخواد
بازی کند یا برای خود؟
تنها چیزی که میتوانم بگم اینه که واسه مردم ایران واقعا متاسفم که وجودشان پر از نفاق، شک و بدبینی است
یه ضرب المثل قدیمی میگه (ببخشید اگه بی ادبیه)
دهن مردم را از هر ور ببندی، یه ور دیگش بازه
پارسال يادتونه سر انتخاب مربي تيم ملي افشين قطبي رو چطور ترور شخصيت كرد به وسيله همين مافياي فوتبال و علي دايي ؟نقل قول:
فكر ميكنين وضعيت علي كريمي چيزي غير اينه؟
آقاي دايي ميره تا خودشو خوب جلوه بده و بگه من خوبم اون بده و علي كريمي كسي نيست كه گول اين حرفارو بخوره
زماني كه دايي ميگفت ما تيممون به لژيونر ها نيازي نداره كه هنوز يادتونه؟
ببینید من وظیفم بود بیام واقعیتو بیان کنم شما دوست دارین قبول کنید دوست ندارین قبول نکنین من وظیفم دونستم از افتخار ایران که به نا حق بهش وصله چسبوندن دفاع کنم و کردم و اگه کمی درست بتونین فکر کنید میفهمید که تمام این حرفاتون بی منطقه اگه علی دایی بد باشه میگن بده اگه خوب باششه بازم میگن داره خوب نشون میده ولی بده خوب شما بگین اون باید چیکار کنه؟این علی دایی نبود که قطبیو خط زد اینو مطمین باشین در ضمن قطبی اصلا به درد تیم ملی نمیخورد اون از پس حاشیه بر نمیاد و راحت همه اونو میذلرن تو جیب بهترین انتخاب علی دایی بود شک هم نکنید اگه اون دوست داره به پول نفوذ قدرت شهرت محبوبیت برسه اول این کشورمونه که افتخار براش کسب میشه در ضمن مگه شما دوست ندارین به این چیزا برسین؟شما با شخصیت علی دایی مشکل دارین چون بهش حسادت دارین و اون به همه چی رسیده و شما نرسیدین اگه روزی علی دایی با همین نفوذی که شما میگی بشه رییس afc مطمینن شما بازم بیشتر ناراحت میشین به خاطر همون حسادت شما باید وطن پرست باشین و اگه بخواین اینطوری فکر کنید برتون متاسفم یکم به زندگیتون نگاه کنید ببینید کجا قرار دارین این آخرین پستیه که زدم و دیگه بحثی نمیکنم این نصیحتو بهتره گوش بدین دوستم ندارین گوش ندین به خودتون مربوطه و اینو بدونین با غیرت تر از علی دایی در فوتبال وجود نداره اینو ثابت کرده ولی بعضی ها کورنو نمیفهمن براشون متاسفم علی دایی الان به نوعی از کریمی دلجویی کرده ولی ببینید که چقدر زشت بود حرکت کریمی من جای علی دایی بودم محکم میزدم تو گوش کریمی که فقط به فمکر خودشه و به مردم و تیم ملی فکر نمیکنه
شما كم آوردي ميتوني بيشتر فحاشي كني اين كار علي دايي و طرفداراشهنقل قول:
شما نصيحتتو كردي ولي كي شما رو نصيحت كنه؟
همه ما ها شديم حسود و شما الان شدي دلسوز بازم عيبي نداره راحت باش حق با شماست و آقاي دايي
شما از اون دسته آدمايي هستي كه دير ميفهمن اشتباه يكيو خيلي قبول داشتن
و د رآهر پايه بحث هستم خفن ولي منطقي
در ضمن كار علي دايي بين 2 نيمه اصلا قشنگ نبود بلكه زشتم بود
جدا" كي به دايي اجازه ميده بين دو نيمه بره تو رختكن تيمها ؟؟!!! اين رسم كجاي دنياست ؟؟!!! شايد علي كريمي از خودش بزرگواري نشون نميداد و به جاي تحمل كردن دايي باهاش درگير ميشد ؟؟!!! كي مي خواست جوابگوي روحيه به هم ريخته تيم پرسپوليس باشه ؟؟ يا حتي استقلال ..... از كجا معلوم بود كه قلعه نوعي با دايي آشتي مي كنه ؟؟
اين دوستمون اينقدر به علي دائي تعصب دارند كه بحث باهشون بي فايده هست .