چه عجب بالاخره یه نفر حرف منطقی زد
Printable View
چه جالب یادتون رفته آری هان اومد فوتبال ایران با پرسپولیس تو چند هفته چیکار کردنقل قول:
مشکل ما اینه با یه بودجه زیاد به جای /آوردن مربی خوب میریم مربی ضعیف میاریم بعد چون مربی خوب ندیدیم آقای دایی میشه بهترین!
دیشب برنامه دوربین خبر ساز شبکه خبر بازی ایران و کره رو نشون میداد برام جالب بود بازیکن هایی که کنار زمین در حال گرم کردن بودند لباس روی لباس اصلیشون یه مارک داشت که شطرنجیش میکردند
تا اینکه فریدون زندی رو داشت مصاحبه میکرد که یادشون رفته بود مارک روی لباس مال کارخانه علی دایی بود
آقای دایی منافع زیادی داره براش که از حق نگذریم این منافع از قدیم بوده تا الان
جالبهنقل قول:
هر کی نظرش با نظر شما یکی باشه میشه منطقی؟ :lol:
دقیقانقل قول:
دیشب برنامه دوربین خبر ساز شبکه خبر بازی ایران و کره رو نشون میداد برام جالب بود بازیکن هایی که کنار زمین در حال گرم کردن بودند لباس روی لباس اصلیشون یه مارک داشت که شطرنجیش میکردند
تا اینکه فریدون زندی رو داشت مصاحبه میکرد که یادشون رفته بود مارک روی لباس مال کارخانه علی دایی بود
آقای دایی منافع زیادی داره براش که از حق نگذریم این منافع از قدیم بوده تا الان
موندن دایی تو ایران به خاطر عشقش به تیم ملی نیست
به خاطر عشقش به پوله که هیچ جای دنیا نمیتونه اینقدر در بیاره :lol:
واسه همین بعد از جام جهانی نرفت به کشور دیگه ای
نه جناب این طور نیست شما الان همین حرفی که زدی که علی دایی به خاطر پول داره کار میکنه کاملا بی منطقه اون میلیاردره اصلا به این پولا نیازی نداره من دیگه با شماها بحث نمیکنم چون حرفای بی منطق میزنین و فقط حرف خودتونه شاید یه روزی اینو بفهمین
آرمین جان کمی صبر کنید معلوم می شود یا طرفداران علی دایی نظر درستی دارند و یا مخالفانش
هر چند شانسی ولی علی دایی تا کنون نتیجه گرفته و نمی توان این موضوع را انکار نمود
متاسفانه تاکنون افشین قطبی هم در رهبری تیم ستاره های ایران ناکام بود
به نظر من قرار نیست امسال ایران به جام جهانی برود اصلا موضوع علی دایی و کفاشیان و ... نیست
آره میلیاردره ولی دلیل نمیشه منافعشو بزاره کنار بگه من پول نمی خوام که این حرف فوق العاده مسخرست من پول نمی خوامنقل قول:
شما منطقی بشین از گذشته تا به حالشو نگاه کن زمانی که رفت اروپا و ببین اونجا چطوری پول در میاورد هر وقت میومد به ایران
ماشین هایی که وارد میکردند با هزینه پائین گمرک و بعد ...
بحث با شما فایده ای نداره فقط حرف خودتو میزنی امیدوارم تا دیر نشده به اشتباهت پی ببری بالاخره یه روز میفهمی اشتباه میکردی
فوتبال ما شده آزمون و خطا طرف اول ميشه سر مربي بعد تازه ميره سراغ مدرك مربيگيري !!! . سر مربي يك كشور حداقل بايد مدرك حداقل آسيا رو داشته باشه . درباره لباسها منم شنيدم . جالبه توليدي قبلي كه مجيد بود به خاطر عشق به وطن مجاني تامين ميكرد . ولي علي دائي داره در ازاي تامين لباس پول ميگيره البته عاشقه مسئله اي نيست !!!
اینها یه سری مسایله حاشیه ایه که شما دارین بهش دامن میزنین و اصلا مهم نیست این مسایل متاسفم برتون همون که گفتم ایشالا خدا هم بهتون کمک میکنه و حقیقتو یه روز میتونین بفهمین ولی در حال حاضر بحث با شما فایده ای نداره یه کلام فقط میتونم بگم متاسفم که طرز فکرتون در باره پر افتخارترین و با غیرتترین بازیکن آسیا اینه متاسفم