پاسخ: لج بازی دایی از آغاز تا کنون
دوستایی که دم از غیرت دایی میزنن لطفا این چند خط رو یه نگاه بهش بندازن:
فکر میکنم تو اینکه فدراسیون الان نسبت به قبل پسرفت شدیدی داشته شک ندارید مثلا انتخابتا فدراسون که در اصل انتصابات بود اگه بخوام کل جریانارو بنویسم راجع به فدراسیون و تربیت بدنی و رییسش که البته همش رو نمیدونم منظورم یه کمشه. چند صفحه ای جا میخواد ولی همه دیگه میدونین(از خائن ساختن دادکان که مرد شریف و دلسوزیه تا...)
حالا تو این اوضاع کسی جرات داشت حداقل انتقاد کنه؟ همین علی دایی که دم از عشق تیم ملی میزنه اصلا صداش در می اومد یا تمام بازیکنان دیگه؟
ولی باز علی کریمی بود که تونست حرف دل خیلی ها رو بزنه
.که بعدش این اوضاع پیش اومد.( این یعنی اینکه کور وکر ولال باش.)
حالا من یه سوال از شما دارم علی کریمی از این صحبتها چه سودی میبرد؟
جز اینکه دلسوزی بود و عشق تیم ملی اجازه نداد ساکت بشینه؟
ولی دیگرون که شاید اوضاع تیم ملی و فوتبال مملکت واسشون مهم نبود ساکت بودند.
تیم دایی را می توان سمبولی و شاخصی برای عدم نظم و هماهنگی نامید
باز هم ایول به کریمی که دست دایی را خوند
برای همتون متاسفم من هر چی هم که بگم شما باز حرف خودتونو میزنین و بی منطق صحبت میکنید به هر حال یه روز امدذوارم بتونین اینو درک کنید که طرز فکرتون نسبت به علی دایی اشتباهه و مطمینم اینو یه روز میفهمین ولی اون موقع دیگه دیره و فایده ای نداره بدبخت علی دایی زیر بار این همه فشار بالاخره 3 امتیاز بازیو برای ایران گرفت بعد از بازی شروع شد همه رسانه ها و مردم و روزنامه ها آقا این چه تیم ضعیفیه اصلا هماهنگ نیستن ما نگرانیم خط دفاعی بد کار کرد آقا بذار علی دایی کارشو بکنه همه فقط میخوان به یه نحوی علی دایی شکست بخوره به خاطر اینکه نسبت بهش حسادت دارن ولی مطمین باشین علی دایی شکست ناپذیره و ما حتما به جام جهانی خواهیم رفت اینو با توجه به شناختی که از روحیش دارم میگم زمان همه چیزو ثابت میکنه به امید موفقیت علی دایی و تیم ملی و کوریه چشم حسودان
داشتم فکر میکردم اصلا این آدم ارزش این همه بحث رو داره!:yes:
چه بخواهیم چه نخواهیم سرمربی تیممونه و ما ایرانی ها هم انقدر بی معرفت نیستیم که بخوایم به خاطر ضایع شدن یه نفر تیم ملیمون شکست بخوره!:cool:
تو برنامه نود این هفته علی دایی گفت که من بعد از جام جهانی فقط به خاطر عشق تیم ملی به ایران اومدم !واگر نه میتونستم هر جای دنیا برم و زندگیمو ادامه بدم.
حالا به نظر شما اگه علی دایی به ایران بر نمیگشت و به یه کشور مثل امریکا یا آلمان میرفت میتونست بازیکن و سرمربیه یه تیم دسته برتر بشه و بعد قهرمان بشه و بعدش بیاد با کلی منت سرمربیه تیم ملیه اون کشور شه و بعد هر کی رو خواست دعوت کنه و از هرکی خوشش نیومد دعوت نکنه و صاحب و مالک تیم ملی باشه و ...؟
همین الانشم صحبت از چند برابر شدن قیمتش میزنه.
نه پس عشق به تیم ملی نیست بلکه عشق به آینده و قیمت و رفتن به اروپا و مربیگری در سطح اروپاست.
آخه ابن آقای عاشق تیم ملی اجازه نداد حتی مبلغ قراردادش فاش شه
متاسفانه تعصب كوركورانه خيلي زياد هست . تعداد منتقدان و معترضان به جناب دائي كم نيست . نميشه اين همه آدم حسود و دروغگو و بي تعصب باشند و علي دائي گل سر سبد همه مردان . اگر تيم هم نتيجه ميگيره به اين دليل هست كسي مثل مربيان سابق جرات اختلال تو كار دائي ندارد . همه يك جور به خاطر موقعيتشون مجبورن درست كار كنند يا ساكت باشند . وقتي رئيس فدراسيون نميتونه حرفي بزنه از بازيكنان ديگه انتظاري نيست . مافيا قدرتمند تو رشته هاي كشتي و فوتبال اجازه كار به ديگران رو نمي دهند . آدم هاي معروف ديگري هم هستند كمك ميكنند ولي شايد ما اصلا فكرش رو نكنيم .
بحث من روی علی دایی نیست بیشتر روی تیم و عملکرد علی دایی هست
علی دایی هنوز تجربه لازم را برای مربیگری تیم ملی ندارد هر چند سایر امتیازهای لازم را و ویژه را دارد
مساوی بازی ایران - عربستان را باید مدیون دارو باشیم و برد بازی ایران - کره شمالی را باید مدیون بازی فردی و خلاقانه بازیکنان قوی ایران باشیم متاسفانه در هر دو بازی هیچگونه نظم و هماهنگی در تیم دیده نمی شود
علی دایی دو تا اشتباه را مرتکب شد
1- تعداد زیادی از بازیکنان تیم ملی را از تیم باشگاهی اش انتخاب کرد
2- از همون ابتدا مشکلاتش را نخواست با بازیکنان حل کند
جناب اگه قیمته علی دایی چند برابر بشه فکر میکنی اون بشتر سودشو میبره یا کشور ما ایران؟جناب علی دایی به همه نوع افتخار رسیده اون فقط به خاطر کشورشه که میخوات بیشتر موفق بشه متاسفانه همه جنبه منفیو در نظز میگیرن حالا خوبه علی دایی بدون هیچ بازی تدارکاتی کره شمالیو برده اون وقت شما از هماهنگی صحبت میکنید؟واقعا متاسفم نمیدونم اگه به کره میباختیم میخواستین چیکار کنید به هر حال اینکه تجربش کمه همش حرفه تو میدان خیلی از با تجربه هارو شکست داده و بهتره جوجه رو آخر پاییز بشمارین وقتی ایران به دور دوم جام جهانی رفت ببینم بازم ازین حرفای بیهوده میزنین یا پشیمون میشین بعید میدونم پشیمون بشین چون شما به فکر تیم ملی نیستین و مشکل با علی دایی دارین و اگه هم میگین به فکر تیم ملی هستین شعاری بیش نیست چون حرفاتون اینو داره نشون میده متاسفم برتون کمی صبر کنید ببینید آخرش شما برنده این یا علی دایی نتیجه از همین الان روشنه
منم موافقم
بابا ما همیشه یه دروازه بان فیکس داشتیم، به نظر من یکی از کارهای خوبش این بود که مابقیم آورد تو دور تا
تجربه کسب کنند
یا
همین آوردن بازیکنان جدید، خوبه آدم آینده نگر باشه 4 سال دیگه که نمیشه با تعدادی بازیکن مسن تیم داشت،
حتی به جام جهانی هم نرویم، باز حداقل در آینده یک تیم جوان با تجربه خواهیم داشت
به نظر من دایی ثابت کرد که نباید به ستاره ها وابسته بود و بدون اونها هم میتوان نتایج قابل قبولی بدست آورد
من هم اوایل مخالف بودم، اما وقتی دیدم در اوضاع نابسامان اومد آبروش را گذاشت وسط و هدایت یک تیم
که هیچ مربی عاقلی قبول نمیکرد به عهده گرفت، و نوع نگرشش را دیدم، به اشتباهم پی بردم
بد نیست آدم به نیمه پر لیوان هم نگاهی کند:whistle:
من علی کریمی را به هیچ عنوان قبول ندارم، بخصوص با نامه ایی که نوشت، میخوام بدونم مهدوی کیا تو جام
جهانی با دایی بیشتر مشکل داشت یا کریمی!!!
اما الان واسه خدمت به تیمش کدورت را گذاشته کنار و همچین جواب بعضی از سئوالات افرادی مثل فردوسی
پور را داد، که اونا خودشان شرمنده شدن از پرسیدن سئوالشان:1. (5):
اما یکی مثل کریمی به خیال خودش خدمت کرد اما نه با نامه ایی که نوشت، باعث ایجاد یک باب تفرقه و جدال
جدید شد.
به نظر من بازیکنی که قرار است در تیم ملی بازی کند، چون نماینده یک ملت است باید اخلاق و رفتارش هم
سنجیده باشد و کمی غیرت داشته باشد، کریمی اگر غیرت داشت بعد از دعوت شدنش به تیم می آمد، اما
با اینکارش نشان داد که هدفش خدمت به تیم نیست بلکه خود را به جایی رساندن است:whistle:
نقل قول:
بهتره جوجه رو آخر پاییز بشمارین
من هم با شما هم عقیده هستم