ببخشید صبح تا حالا داشتم روضه می خوندم این همه علت گفتم کافی نبود شما اگه پستای منو خوب میخوندی متوجه میشدی چرا از علی دایی دفاع میکنم
Printable View
ببخشید صبح تا حالا داشتم روضه می خوندم این همه علت گفتم کافی نبود شما اگه پستای منو خوب میخوندی متوجه میشدی چرا از علی دایی دفاع میکنم
من نمي فهمم علي دايي به مستمندان كمك مي كنه درست .... مدرسه مي سازه درست ..... ورزشگاه مي سازه درست ........ ولي اينها چه ربطي به تيم ملي و فوتبال داره !!!! آقا اصلا" علي دايي حاتم طايي !!!! ديگه از اين گنده تر كه نداريم تو بخشندگي ..... ولي در حال حاضر با اين رفتارش داره به فوتبال ضربه مي زنه !!!!! اين رو بعد از اولين شكست تيم ملي ( كه اميدوارم نبينمش !!!) خواهيم ديد .
نقل قول:
من هم پستای شمارو به عنوان مدافع علی دایی خوندم...هم پستای مرتضی جان و آرمین جان رو...
شما حرفهای اونارو رو با این جمله "تو ایران تا یه چیزیو با چشمای خودتون ندیدید نباید باورش کنید اینو تو همه زندگیتون بهتره در نظر داشته باشین" رد کردید...منم با همین جمله همه روضه های شمارو رد میکنم!:1. (26):
مگه اینکه شما همه اینارو به چشم دیده باشید و از نیت ایشون هم آگاهی کامل داشته باشید!
نقل قول:
تو کشور ما همه جا همین شکلیه...همین که آدم خوبی باشه یعنی برای هرکاری مناسبه...
مدیریت...اقتصاد...ورزش...همه رو دست آدم هایی دین و ایمانشون خوبه میدن نه افرادی که سواد یا توانایی انجام کار دارند!
آقایون من کاری به بحث هاتون ندارم
فقط چند نکته بگم درمورد اینکه دوستمونمیگن دایی سواد داره و فلان
اول اینکه همه میدنن کسایی که شهرت پیدا کنن و بقولی واسه کشور افتخار کسب کنن پذیرش تو دانشگاه با کنکور و آزمون نیست
بفرما برو سر کلاسه
اینکه خودش دانشگاه کنکور داد و قبول شد رو لطفا مدرک بیارید
دوم اینکه اینکه همه میدونیم کسی که اینقدر نفوذ داره و اینقدر پول مدرک فوق دکتری هم واسش کاری نداره گرفتنش
سوم اینکه فرض میکنیم هم کنکور داده :lol: هم مدرکش از اطلاعات و هوش بالاشه
مگه هرکی مدرک داره با ادب و با شخصیته؟>
منخودم یکی رو میشناسم دکتری برق داره اما فوق العاده بی تربیت و کثیفه
یکی رو هم میشناسم سواد قرآنیهم نداره اما فوق العاده آدم خوب و با شخصیتیه
پس هی نگید تحصیلات تحصیلات
سلام :
تو اردبيل استاديوم ساخت به نام باباي من ؟ خوب به اسم خودش ساخته استاديوم علي دايي ...
من هم اگر پول و مشهوريت اون رو داشتم 20 مدرسه و استاديوم مي ساختم که بتونم شهرت و قدرتم رو بيشتر کنم
در ضمن در نگارش کلمات دقت کنيد ... ( صحبت بي منطق ) اگر حرف خوب هست که ما هم به شما بگيم ؟!
علی دایی یکی از بی ادب ترین هاست شما بعد بازی ها ببین چه رفتاری با یه گزارشگر داره یا تا ازش سوال میپرسننقل قول:
به نظر من
بهتره خبرنگاران و گزارشگران و منتقدان هم یک نیمچه نگاهی به خودشان و رفتارشان داشته باشند
تا حالا شده روزنامه ایی بخونید که بدون حاشیه بپردازی راه حلی برای بهبود کار داده باشد:1. (27):
بخدا معنا نداره همش دنبال حاشیه سازی باشیم، مثلا همین نود و فردوسی پور که حالم به هم زده
وقتی نگاه میکنی از اول تا آخرش دنبال اینه که یجوری حاشیه درست کنه
متاسفم واسه اونایی که حاشیه را دوست دارند، و به حاشیه ها میپردازند، فوتبال در تمام دنیا حاشیه
دارد، اما اونجا فرهنگش است، بجای حاشیه پردازی روی کیفیت و تلاش واسه بهبودی متمرکزند، اما اینجا
تلاش میکنند واسه حاشیه سازی از بهانه هایی تحت کیفیت و ... استفاده کنند
واقعا متاسفم:whistle:
سلام
حرفتون درسته عزیز
البته تا حدودی
اینکه باید فرهنگ سازی بشه تا به کیفیت توجه بشه باهات موافقم
اما فکر نمیکنی اول باید این فرهنگ رو خود این مربی ها داشته باشن؟
خیلی از مربی های ایرانی (بخصوص دایی) وقتی مثلا ازشون سوال میشه اگه فلانی رو از اول بازی میاوردی تو بهتر میشد یا نه جوابشون یکی از اینهاست:نقل قول:
بجای حاشیه پردازی روی کیفیت و تلاش واسه بهبودی متمرکزند
مربی منم خودم میدونم چیکار کنم
شما هر وقت مربی شدی این کار رو بکن
خواهشن سوالهای غیر فنی نپرسید :1. (27):
خوب
خود مربی ها نباید فرهنگش رو داشته باشن؟
موافقم در خصوص نبود این فرهنگ در میان مربیان
اما یک سئوال دارم،
90 درصد گزارشگران و ... که این نوع سئوالات میپرسند، هدفشان چیست؟ جز حاشیه سازی؟
سر همین نامه کریمی کم حاشیه نساختند؟
ببینید ما زورمان که به مربی نمیرسد، پس بجای اینکه بخواهیم اصلاح را از آن شروع کنیم، به
عنوان یک نشریات و خبررسان، بیام تلاش کنم فرهنگ را من درس کنم، مثلا چی یک ماه یه
مربی را زیر فشار و انتقاد نزاریم، کاری کنیم که اون نیاز به ما پیدا کند و کنفرانس خبری بزارد
قبول کن که شما هم باشی و کسی از شما سئوالی با منظوری معین بپرسد، گارد خودت را
نمیبندی؟!
در نهایت مربی های ایرانی اکثرا این فرهنگ را ندارند، اما توصیه میکنم اون رسانه ها که ادعا
دلسوزی دارند بجای شروع اصلاح از دیگران، بخاطر فوتبال کشورشون این یه بار اصلاحات را از
خودشون شروع کنند، تا ببینند چه اثری دارد، بهرحال آنها الگو اندیشه و تفکر مردم یک جامعه
هستند
در ضمن با این انتقاد ها فوتبال ما درست نمیشه و ربطی به مربی ندارد
من تمام فوتبال ها و فوتسال را دیدم، وقتی از دید بالا به زمین بازی نگاه میکنی در هر دو
یک نقطه مشترک وجود دارد که مربوط به بازیکن میشود،
مثلا بازی فوتسال در برابر برزیل و ایتالیا، بازیکنا بجای اینکه در بین بازکینان حریف پخش شوند
مثل کاری که برزیل و ایتالیا میکردند و از پاس های برنده سریع و حساب شده استفاده کنند
همه به سمت توپ جذب میشدند و یکمرتبه میدیدی که در ناحیه ایی از زمین که موقعیتی
وجود دارد هیچ بازیکنی نیست و خود بازیکنا باعث میشدند تا در دام حریف بی افتند
یا
در بازی با عربستان و بخصوص کره شمالی، اگر از نمای بالای دوربین نگاه میکردی حتی از
دید نزدیک، همین مسئله وجود داشت مثلا وقتی یکی پاس میداد 2 تا بازیکن واسه گرفتن
توپ میرفتند و قشنگ آدم حس میکرد الان میخورن بهم، این یعنی اینکه من بازیکن یا اینقدر
ضعیفم که نمیدونم یارم میخواد به کی پاس بدهد، یا تمایل دارم توپ زیر پا من باشد، همچنین
مشکل نوع پاس دادن در فوتبال هم وجود دارد، شما یه نمونه پاس سریع و قاطع مثل پاس هایی
که در لیگ اروپا است بجز مهدوی گیا و چند نفر دیگه از بقیه دیدید!!!..
طوری شد که پریشب یاد دوران مدرسه افتادم که تو زمین با هم دعوا میکردیم چرا توپ را به من
ندادی و تمایل به داشتن توپ و... فکر میکنم این حس در بازیکنان ما وجود دارد، که ریشه اش
بر میگردد به آموزش ضعیف ما ایرانیان از دوران کودکی که فرهنگ کار گروهی به ما یاد داده نمیشود
و همش دنبال برتری شخصی و فردی هستیم:whistle:
فوتسال ما به نظر من شایستگی بالارفتن نداشت و بحقشم رسید چون نه تکنیک تیمی تیم هایی
مثل برزیل، ایتالیا را داشت و نه بازیکن های ما تفکر و دید مناسبی در حین بازی داشتند تا یاری که
باید پاس بدهد به اون را درست انتخاب کنند، حالا بگیم مربی مقصر است!!!
فوتسال ما تمام شگفتیش این بود که بازیکن ها با تعصب بازی کردند وگرنه هیچ چیز دیگه ایی بجز
3 بازیکن که واقعا لیاقت تشویق را دارند، چیزی در چنته نداشت.
امیدوارم مطبوعات تمرکزی به بازیکن ها هم داشته باشند نه همش جیره خواری و ذوم کردن روی
مربی!
در کل فوتبال ایران فعلا هیچ حرفی برای زدن ندارد