چه سازي مي زني؟!!!!!!!!!!(فكر كنم براي بار 3123098 هست...!)
دوست داشتي ادمين پي سي بودي؟!
چرا شهر سخت افزار رو راه اندازي كردي؟!
حق آب و گل داره
کاربر افتخاری انجمن
چه سازي مي زني؟!!!!!!!!!!(فكر كنم براي بار 3123098 هست...!)
دوست داشتي ادمين پي سي بودي؟!
چرا شهر سخت افزار رو راه اندازي كردي؟!
نظرت در مورده صندلی نشینی من و نجوه ی جواب دادنم؟!؟!؟!؟
در ضمن مدرسهی سمپاد را من نفهمیدم که پ مختصر چه کلمه ای است؟!؟!؟!؟!؟!؟
कभी हार
سلام ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
آره یک بار چندین سال پیش!
بله...
شب های برره چون ایده ای جدید بود و توی زمان خودش عالی بود اما بد بختانه این رژیم آخنودیسم 70 قسمتش را بیشتر پخش نکرد!
قربانت شهریار:26:
|
|
कभी हार
سلام عزیزم خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
باور کن با همه با اینکه سنم کمتر از همه هست اما مثل پچه هام می مونند و بچه هام هم برام فرقی ندارند!:17:
نه اما یه بار یکی از بچه های انجمن پی سی می خواست هکم کنه که من هم هک شدم و یکی از آی دی هام رفت اما خوب منم دو تا آی دیاشا هک کردم! بله توی انجمن هم هست !
ولی کلا میگم تا حالا چندین بار می خواستند انجمن را هک کنند که نتوستند...
قربانت شهریار:23:
कभी हार
یه یه سال و نیمه به صورت جدی قبلا وبلاگ داشتم اما از تابستون وب و طراحیش را به صورت جدی یاد گرفتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick
یه یه سال و نیم به صورت حرفه ای و کلا یه 2 سال و نیم ...
5 و اندی سال پیش!!!
ببین نمی دونم اگه بخوام راستش را بگم اما بچه هایی که برای اولین بار من باهاشون در مورد سخت افزار صحبت می کردم و ... منو خیلی علاقه مند کردند و کلا خودم هم بعد از خرید سیستم جدیدم خیلی علاقه مند شدم ... سایت Hardware Zone هم بی تاثیر نبود...
بار 200 هست فکر کنم !!! اما در کل خیلی خوشم میاد چون ایده ای جدید و بود و از تیپ Reaves هم خوشم میاد..
قربانت شهریار:23:
कभी हार
محمد جان دکتر جد و آبادته!!!:15: ( من با محمد حساب شوخی دارم)!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad99
هیچی!
هیچی دلم می خواست حالم و اوضاعم و کلا خودم برای بچه ها توصیف و بچه ها منو بیشتر بشناسند و دوستیمون بیشتر و پایدار تر بشه ...
نه اصلا !!!! از دکتر شدن تنفر دارم!!!
شما دلت بن یا هک شدن می خواد ؟!؟!؟!:34::34: (شیطون نکن بالاخره یه روزی تو هم میای روی این صندلی داغ!!!)
قربانت شهریار:17:
कभी हार
بستگی داره این طور که پیش میره مجبوریم یه چیز کلی بگذاریم که دیجگه فقط سخت افزار نیست اما همین طوری اگه بخوام بگذارم خیلی ها میتونم مثلا: Hardware City یا IranHardware یا Pars Hardware و ... .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
هر چه زودتر بهتر!!!!:101: شوخی کردم نمی دونم والا سنم خیلی کمتر از این حرفاست ! اما خوب بدم نمیاد 27! یا زودتر!
با صدای معمولی !!!(شما چرا همه ی سوالاتتون UnNormale!?!!?:34:
یه کم و بیش دارم لهجه را ... ببین کلا لهجه ی اصفهانی توی مدرسه و بیرون میشه گفت خیلی کم شده !
آره از بیگ شو!
والیبال و والیبال!:34:
گفتی اسم مستعار !!!! از دست این بچه های همکلاسی و دوستان فامیل مردم!!!! تا سایت زدم میگند Pr.NEO خدا حالشون را بگیره که شهریار تبدیل شد به نئو!!!:21:(باور کن هیچی سرم نمیشه اما چون اکثرا در حد -0 هستند منو پرفسور می دونند!!!) به عبارتی میان کور ها پادشام!!!
وای مهدی مکس !!! :97: ازش خیلی بدم میاد !!! خیلی !!!! فقط نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارم :34: خیلی دوست دارم ... بچه ی گل با مرام و صادق و دوست اساسی و با ادب و ... .
Madona!
11-6:45
نه بابا کلاس چیه !!!:14:
معمولی و شاید میشه گفت بعضی وقت ها پر رو و راحت !
دوم !!! از فروشگاه آنلاین!!!!:95: شوخی کردم آره بعضی وقت ها ...
قبلیه 1100 بود و کد خطش هم نمیدونم اما جدیده که هنوز شمارش در نیومده و گوشی هم گوشی خودت!
جمله قشنگ و خوب زیاد شنیدم اما خیلی یادم نمیاد اما یکیش این بود که سر لوجه کار سایت و انجمن هست :
گفتار نیک ، کردار نیک ، پندار نیک !!!
سر لوحه ی همه ی کارهام هست!
هر چی خدا جون بخواد همونه اما کلا 2500 را دوست دارم!!!:21:بعدش هم میگفند جون مرگ شد!!!
آره شده بزنتم ! تو نشده ؟!؟!!؟!؟!؟!؟ البته نه اینکه بد جور اما بالاخره شده..
بابام اهل زدن نیست کلا شاید در کل عمرم یه 10 بار اونم ملایم ! به غیرا ز یکبار!!!:20:
به اسم کم میشناسم اما خوب زیاد اومدم تهران فامیل و دوست هم زیاد داریم..
از خبر و موبایل و وب و اینترنت !
به همچنین...
قربانت شهریار:17:
कभी हार
آره شدید عزیزم!!!:95::17:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
تا حدی اما برنامه نوسی تحت وب تقریبا بلدم و الانم در حال فراگیریش هستم...
PHP,HTML , CSS
قربانت شهریار:26:
कभी हार
حسین سیاه!!!!!!:15:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
نمی دونم ... اما شاید برخورد اجتماعیم و یا نظمم توی اتاقم بود!:102:
مطمئن باش شهر سخت افزار را خیلی پیشرفت میدم و در حد جهانیش می کنم با 7 تا زبان! و به خیره ی و بیماران سرطانی کمک میکنم...
اینا کلا میگم ما ها اکثرا فکر میکنیم خوشبختی یعنی اینکه همه چیز به میل شما باشه ! اما این طور نیست همین که سلامتیم و حالمون خوبه و خانواده خوب دارم و دوستان خوب و اینکه پول هم به اندازه ی کافی دارم و سالمم خیلی عالیه ! این که توی ایرانیم و .... به نظر من الان خیلی خوشبختم!!!!!!!!
:23:
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks