M A H R A D (30-08-08), Majid OC (31-08-08), Overclocker (30-08-08), Shahryar (01-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه سعی کن مرد باشی .1. بهترین نصیحتی که شنیدی ؟
می شینم یه گوشه ، فکر مینکنم . شاید هم بخوابم !2. وقتی خیلی غمگین باشی چیکار میکنی ؟
5 ماه پیش ، به خاطر مرگ پدربزرگم .3. آخرین باری که گریه کردی کی بوده ؟
چون دوسش دارم ! بابام هم پرسپولیسیه .. خفن تر از من ! ولی این داداش کوچیکم استقلالیه !4. چرا پرسپولیس ؟ فقط دوستان/خانواده در قرمز شدنت تاثیر داشتن ؟
نه ، فقط سرگرمی !5. فوتبال رو فقط به عنوان یک سرگرمی دنبال میکنی یا از بٌعد فنی هم بهش نگاه میکنی ؟
آره .6. تا حالا اشتباهی کردی که نتونسته باشی هنوز جبرانش کنی ؟
7. زیباترین مقاله ای که خوندی ؟ (غیر سخت افزاری)
یادم نمیاد ! شرمنده !
زمانی که سوار ترن هوایی شدم !8. هیجان انگیزترین موقعیتی که توی زندگیت برات پیش اومده ؟
خواننده پخته ایه ، صدای زیبایی هم داره ! آهنگ های غمگینش ! نمیدونم !9. داریوش از نظر تو ؟ چه آهنگاییش رو دوست داری ؟ نظرت در مورد اینکه میگن غمگین میخونه ؟
بی هدف بودن در زندگی .10. مهمترین عامل دلسردی در زندگی از نظر مهدی موسوی ؟
آره ، چند بار شده11. تا حالا شده نیمه شب پیاده روی کنی ؟
فعلا نه ! 26 تا 27 سال .12. مهدی موسوی به فکر ازدواج هست؟ چه سنی رو مناسب میدونه برای خودش ؟
آرمان ( Stream ) و شهریار بارانی ( Shahryar ) و پیام ( علی ) همون Gabana13. بهترین دوستت در نت ؟
14. مهدی موسوی چطور با PCNetwork آشنا شد ؟ و چطور شد که به اینجا رسید ؟
1.5 سال پیش تو p30world بیشتر روی انجمن های موبایل تمرکز داشتم ! تو همون زمان ، یه پیغام خصوصی از یکی از دوستان ، ( شهریار نیست ! ) تو این انجمن برام اومد و این انجمن رو به من معرفی کرد . بعد از اون ،حدود 3 ، 4 ماه با این انجمن خیلی کم سر میزدم ( p30 فعالیت می کردم ) ، بعد از مدتی که دیدم اینجا داره پا میگیره برگشتم و فعالیت رو ادامه دادم . منظورت از اینجا رو نمی فهمم !
مربی تیم ملی فوتبال قزوین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید15. و سوال آخرم اینه که این Mr.Ased کیه ؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 31-08-08 انجام شده است
.
.
....
......
M A H R A D (30-08-08), Majid OC (31-08-08), Overclocker (30-08-08), Shahryar (01-09-08)
همکار سابق انجمن
نظرت رو راجع به اینا بگو
1. Keih@n.G
2. Shahryar_Neo
3. M A H R A D
4. sAsAn.K
5. Quick
6. PCminister
7. micron
8. 2sib
9. Stream
10.Gabana
11. 50cent
12 . من
13 . خودت
=====
14 . یک سوال از من بپرس
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keih@n.G برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگه تصمیم کبری رو ادامه بده ، حا برای پیشرفت زیاد داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. Keih@n.G
یک آدم هفت خطیه !2. Shahryar_Neo
مهراد بابا که حرف نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید3. M A H R A D
بچه خوبیه ، ولی آبش با من تو یه جوب نمیره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید4. sAsAn.K
میلاد گیمر هم بچه گلیه !5. Quick
من نمیدونم چرا این بشر رو خیلی دوست دارم ! چند روز باهاش چت نکنم ، دپرس می شم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید6. PCminister
نظر خاصی ندارم .7. micron
به قول معروف حسین 2sib بزرگ ! نمیرد جاهل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید8. 2sib
خیلی خاطرخواشم !
اینم که آری جون خودمونه ! از اساتید خودمه ، خیلی می خوامش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید9. Stream
علی خان از اساتید بندست . نفس بید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید10.Gabana
این کی بید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید11. 50cent
نازتو خریدارم ، با چک کارمندی 6 ماهه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید12 . من
خدایا منو ببخش !
13 . خودت
=====
تصمیم کبری ، تو کتاب فارسی چندم دبستان بود ؟ صفحه چندم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید14 . یک سوال از من بپرس
.
.
....
......
Majid OC (01-09-08), Overclocker (01-09-08), PCminister (02-09-08)
همکار سابق انجمن
کتاب دوم دبستان صفحه 14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتصمیم کبری ، تو کتاب فارسی چندم دبستان بود ؟ صفحه چندم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اینطوری میشه مهدی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو حالشو ببر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TheGameاین کی بید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا" اسمش 50Cent بود :دی
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 01-09-08 انجام شده است
|
|
SSA Super V.I.P
مهدی جان چرا آبت با من تو یه جوب نمیره ؟!
میشه دلیلشو بدونم ؟!
نکنه به همون دلیلی که A L I هم شاکیه ازش ؟!
البته از دست A L I که همیشه شاکین ، من تنها نیستم .
خوشحالم میشم دلیلشو بدونم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
حق آب و گل داره
احوال اش مهدی چطوره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با من چطوری؟ چرا فش میدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت درباره اصلیت خودت جیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
قبول کن زیادی گیر میدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته از دست A L I که همیشه شاکین ، من تنها نیستم .
مهدی دوست داری نفر بعدی این صندلی داغ کی باشه؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
عیب از منه داداش . شما کارت درسته . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیخیال ، ادامه نده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه ! به هیچ وجه !نکنه به همون دلیلی که A L I هم شاکیه ازش ؟!
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
.
.
....
......
Overclocker (02-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
مخلص داش سعید هم هستیم ، با گارانتی Life Time سازگار ارقام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو رو دوست دارم : زیاد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی بالام !؟ من کی فش دادم ببم جان ؟! ( قزوینی بخون ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا من چطوری؟ چرا فش میدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش رو بخوای ، من قزوینی اصل نیستم ! در اصل تیر و طایفه ، اهل الموت هستند . می دونی کجاس ؟! نمیدونی ! خب من چه کار کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با گوگولی مگولی سرچ کن ، پیدا میکنی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنظرت درباره اصلیت خودت جیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تهش رو حساب کنی میشم قزوینی بازار مشترک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
....
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 03-09-08 انجام شده است
.
.
....
......
Emperatour (02-09-08), Overclocker (02-09-08)
SSA Super V.I.P
به هر حال ما مخلص همگی PCNetwork ای ها هستیم .
خوبی بدی ای چیزی دیدی دیگه شرمنده .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks