برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه سعی کن مرد باشی .1. بهترین نصیحتی که شنیدی ؟
می شینم یه گوشه ، فکر مینکنم . شاید هم بخوابم !2. وقتی خیلی غمگین باشی چیکار میکنی ؟
5 ماه پیش ، به خاطر مرگ پدربزرگم .3. آخرین باری که گریه کردی کی بوده ؟
چون دوسش دارم ! بابام هم پرسپولیسیه .. خفن تر از من ! ولی این داداش کوچیکم استقلالیه !4. چرا پرسپولیس ؟ فقط دوستان/خانواده در قرمز شدنت تاثیر داشتن ؟
نه ، فقط سرگرمی !5. فوتبال رو فقط به عنوان یک سرگرمی دنبال میکنی یا از بٌعد فنی هم بهش نگاه میکنی ؟
آره .6. تا حالا اشتباهی کردی که نتونسته باشی هنوز جبرانش کنی ؟
7. زیباترین مقاله ای که خوندی ؟ (غیر سخت افزاری)
یادم نمیاد ! شرمنده !
زمانی که سوار ترن هوایی شدم !8. هیجان انگیزترین موقعیتی که توی زندگیت برات پیش اومده ؟
خواننده پخته ایه ، صدای زیبایی هم داره ! آهنگ های غمگینش ! نمیدونم !9. داریوش از نظر تو ؟ چه آهنگاییش رو دوست داری ؟ نظرت در مورد اینکه میگن غمگین میخونه ؟
بی هدف بودن در زندگی .10. مهمترین عامل دلسردی در زندگی از نظر مهدی موسوی ؟
آره ، چند بار شده11. تا حالا شده نیمه شب پیاده روی کنی ؟
فعلا نه ! 26 تا 27 سال .12. مهدی موسوی به فکر ازدواج هست؟ چه سنی رو مناسب میدونه برای خودش ؟
آرمان ( Stream ) و شهریار بارانی ( Shahryar ) و پیام ( علی ) همون Gabana13. بهترین دوستت در نت ؟
14. مهدی موسوی چطور با PCNetwork آشنا شد ؟ و چطور شد که به اینجا رسید ؟
1.5 سال پیش تو p30world بیشتر روی انجمن های موبایل تمرکز داشتم ! تو همون زمان ، یه پیغام خصوصی از یکی از دوستان ، ( شهریار نیست ! ) تو این انجمن برام اومد و این انجمن رو به من معرفی کرد . بعد از اون ،حدود 3 ، 4 ماه با این انجمن خیلی کم سر میزدم ( p30 فعالیت می کردم ) ، بعد از مدتی که دیدم اینجا داره پا میگیره برگشتم و فعالیت رو ادامه دادم . منظورت از اینجا رو نمی فهمم !
مربی تیم ملی فوتبال قزوین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید15. و سوال آخرم اینه که این Mr.Ased کیه ؟

Bookmarks