با سلام
می بخشید برا دیدن عکس ایشون باید چشم بصیرت داشت یا فقط برای از ما بهترون موجوده؟؟؟
من چیزی ندیدم.
با سلام
می بخشید برا دیدن عکس ایشون باید چشم بصیرت داشت یا فقط برای از ما بهترون موجوده؟؟؟
من چیزی ندیدم.
Keih@n.G (08-05-08)
خارجی حرف نزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IVAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Keih@n.G (08-05-08)
من متوجه نشدم.منظور شما چی بود ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
سیلام
اشکال نداره که منم چند تا سوال بپرسم ؟
اگه اشکال داشت جواب ندین خب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشاپیش ممنون که وقت میزارین جواب میدین
- از همه محصولات Adobe استفاده میکنید ؟ یا فقط فتوشاپ ؟
- راز قدرت فتوشاپ تو چیه ؟
- از PhotoImpact هم استفاده کردین ؟
- چقدر تو فتوشاپ حرفه ای هستین ؟ (از فروتنی الکی بدم میاد + منظورم این نیست بگین 10 سانتی متر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
- برای یه آماتور به تمام معنا (مثل من) و فوق العاده علاقه مند به فتوشاپ (بازم مثل من) چه پیشنهادی دارین ؟ (معلم سر خونه خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
- چرا این اسمایل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینقدر خوشگله ؟
- چرا پرسپولیس ؟
- چرا چلسی ؟
- رشته تحصیلی ؟
- هدفتون برای آینده ؟
- چرا از خود راضی ؟ حس خوبی داره ؟
- چه لذتی در چزوندن یک پسر وجود داره ؟ (برای شما منظورمه)
- Rock گوش میدین ؟ متال چی ؟
- نظرتون درباره موسیقی رپ چیه ؟ رپ فارسی یه کم زیادی جلف نیست ؟
- اهل فیلم هستین ؟ + یه کم توضیح
- زیباترین باریگر زن و مردی که دیدین
- بهترین باریگر زن و مردی که دیدین
- زیبا ترین و تاثیر گذارترین فیلمهایی که دیدین
- فیلمی شما رو به گریه انداخته ؟ کدوم ؟
- اهل جمع آوری کارهای دیگران هستی ؟ devian منظورمه (من که اووونجا زندگی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
- از بودن روی صندلی داغ ناراحتین ؟
- کلمات قصار بزرگان جمع آوری میکنین ؟ (اگه آره چندتا قشنگشو برای ما بزارین)
شرمندم
به خاظر زیادی و از هر دری سخنی بودن سوالهام
مرسی
سرم درد مي کند دستمالي به من دهيد که ببندم آنرا و بياويزم خود را از سقف
₪₪₪₪₪
Legends Never Die
1.فقط پی اسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.هرکاری بخای می تونی باهاش بکنی
3.نه !!
4.زیادحرفه ای نیستم هنوز یه سری از چیزام می لنگه در حد متوسط
5.معلم سرخونه چیه
تا میتونی خودت بشین فوتوشاپ انگولک کن ماشالله مقاله های اموزشی هم که فتو فراوون تو نت ریخته
6.هااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمی دونم منم خیلی دوسش دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7.ما جد در جد پرسپولیسیم . تو خانواده ما جرات نداری اسمه تیمه دیگه یی بیاری میکشنت
8.چون چلسی و دوس دارم
9.تجربی
10.فعلا تنها هدفم کنکور قبول بشم
12 تای بدی رو هم بداا جواب میدممم
آخرین ویرایش توسط leili1 در تاریخ 01-05-08 انجام شده است
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks