Keih@n.G (08-05-08)
یک.53برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو.20000
سه.از همتون خوشم میاد پنج تا بیشتر میشه
Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام لیلی جان
1_ اهل ماشین بازی نیستی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2_ گواهینامه رانندگی داری؟.
3_ نظرت درمورد خواننده بزرگ داریوش چیه؟
4_نظرت در موردآقا پسر هایی که ابرو بر میدارن چیه؟
============
قربانت امیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
سلام
با اجازت من هم یه 50 ، 60 تایی سوال بپرسم
1- سیم کارتت ( 0912 ، 0935 ، 0932 ، 0919 ، 0936 ) ؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه دوست داشتی بقیه شمارت رو هم بگو ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- قلیون می کشی ؟ اگه میکشی چه طعمی ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- دوست داری جای کدوم یک از این شخصیت ها باشی ( راننده خاور ، رفتگر ، ابدارچی ، ) ( توضیح : حتما باید یکی از این موارد رو انتخاب کنی ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- اگه یه خواستگار چپر چلاق بیاد برات عکس العملت چیه ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تا حالا شده روی برفا سر بخوری پسر ها هر هر کر کر بهت بخندن ( اخ که چه حالی میده ) ( نگو تا حالا پیش نیومده که باور نمیکنم ) عکس العملت چیه در اون موقعه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- اگه توی خیابون یه پسر بهت بگه ( خانم بهت شماره بدم پاره میکنی ؟؟؟ ) تو چی بهش جواب میدی ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تا حالا از دست کی بیشتر حرصت گرفته و بخوای خر خرش رو بجویی ؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- اگه یکی تو خیابون بی هوا بیاد بزنه تو گوشت ( اتفاقه دیگه .... پیش میاد ) بعدشم فرار کنه تو چی کار مکنی ؟؟؟؟
9- از بین 1 تا 10000 یه عدد انتخاب کن ؟؟؟؟؟
10 - چرا این عدد رو انتخاب کردی ؟؟؟؟؟
11- حالا با این عدد میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟
12 - خیلی از من حرصت گرفته مگه نه ؟؟؟؟ دوست داشتی الان اینجا بودی حالم رو میگرفتی ؟؟؟؟؟؟ اما خدا رو شکر دستت به من نمیرسه
با تشکر از خودم که این سوالات رو پرسیدم
راستی بابت عکس هم خیلی ممنون ... واقعا به چشم برادری میگم خیلی خوش تیپ هستید ....
موفق باشید
یا علی مشهد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1.اره خیلی خیلی دوست دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.نه ایشاالله تابستون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3.کارش درسته من زیاد خوشم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. اون جنس مذکری که به عقیده من دست به ابروش میزنه دیگه جنسه مذکر نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیک .0935.بقیش مرگ
2.نه مثه تو خوره باشم گاهی اگه باشه .دوسیب
3.رفتگر
4.باهاش ازدواج میکنم
5.اره اتفاقا همین زمستونی که گذشت پام لیز خورد همچین پهن شدم رو زمین که دیگه نمی تونستم بلند شم سریع پا شدم تا دو سه روز بیرون نرفتم
6. نه زحمت این کارو به خودم نمیدم
7. ابجی کوچیکم 12 سالشه
8.وای میسم بر و بر نگاه میکنم
9. 1
10.عدد یکو دوست میدارم
11. هیچ کار
12.نه بابا .بعدا تلافی میکنم
خواهش میکنم چشات خوش تیپ میبینه
آخرین ویرایش توسط leili1 در تاریخ 11-04-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام لیلی جان خوبی
این هم سری سولات من:
===
1) نظرت در مورد علی عبدل مالکی چیه؟
2)به آهنگ های Modern Talking علاقه داری؟
3)اگه یه زمانی ماشین بخری چی میخری؟
4)از چه رنگی خوشت میاد؟
5)اگه یکی به شما یه لطف خیلی بزرگ بکنه چجوری سعی میکنی جبرانش کنی؟
6)اگه بگن بیا برو یکی از کشورهای خارجی مسافرت همه خرجش هم پای ما کدوم کشور رو انتخاب میکنی؟
7)چقدر به بازار سخت افزار کامپیوتر آشنا هستی؟
8)تو مارک های لوازم خانگی از چه مارکی بیشتر خوشت میاد؟
==
ممنون و با تشکر
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
1.اصلا دوسش ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CENTRALPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.نه زیاد
3.پرشیا مشکی
4.سورمه ای
5.هروقت جایی گیر کرد منم کمکش کنم
6.روسیه .مسکو اون کلسیا رنگی و خیلی دوس دارم ببینم
7.کم
8.sony
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Keih@n.G (08-05-08)
سلام .... چند تا سوال داشتم ...:
1. طرفدار چه تیمی هستید؟؟؟ ( فوتبال)
2. فکر میکنید تا حالا با کسی توی انجمن بد رفتاری کردید؟؟؟
3. ژیان رو ترجیه میدی یا فولکس....؟؟؟!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دیگر هیچ....
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
Keih@n.G (08-05-08)
با سلام
می بخشید برا دیدن عکس ایشون باید چشم بصیرت داشت یا فقط برای از ما بهترون موجوده؟؟؟
من چیزی ندیدم.
Keih@n.G (08-05-08)
1.پرسپولیس .چلسی .بارسا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bamy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.هااان .نمیدونم فک نکنم
3.ژیان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Keih@n.G (08-05-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks