1 حدود 20 روز از من بزرگتره :ديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 نه ولي اين شهريار نميدونم رو چي احسابي فاميلي منو پيچونده البته ايكس راي هم اسم منو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 والا كار كشته بوديم باورت ميشه من روزانه 8 تا 10 ساعت آنلاين بودم اون موقه ها و و يه سري فعاليت هاي ديگه اي هم داشتم كه جاي گفتنش اينجا نيس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 والا حقيقتش من تا حالا كسي رو بن نكردم و دوست ندارم چنين كاري بكنم مگه اينكي مجبور بشم تمام كاربران پي سي نتورك داداش هاي من هستن و من هيچوقت بخودم چنين اجازه اي نميدم كه بد رفتاري بكنم و يا كسي رو بن بكنم .
5 عكس كه تو پروفايل ثبت احوال من هستش و الانم عكس كد ملي و شناسنامه من هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 اخه هيچ مدير ارشد و حتي هيچ ادميني نميتونه چنين كاري بكنه چون اون سوپر ادمين هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگرم چنين فردي پيدا بشه زود كلكش كنده ميشه از طريق هاست و ...
موفق باشيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks