ديجيتال نسل جديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ديجيتال نسل جديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (02-11-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال مهم:
دوست داری من این امپراطور رو خفه کنم از شر سوالاش راحت شی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کردن سوالات غیر مناسب خود داری کنید:!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز چند سالگي تنهايي ميرفتي Wc ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچند سالت بود ختنه كردي؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگه توی مهمونی باشی ، تمام فامیل اونجا باشن ، یه دفعه شلوارت پاره بشه چه کار میکنی ؟
از پرسیدن چنینی سوال هایی خود داری کنید تا مهراد نیاد بنمون کنه!
حق آب و گل داره
حجت كاريت نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . منو بهنام شوخي داريم باهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . مهراد هم بن نميكنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منو(تورو شايد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به به به .
ببین کی نشسته.
داش بهنام گل.
خیلی مخلصیم.
خودتو آماده کن .
عضو VIP شهر سختافزار
سلام بهنام جان
1- ببینم مگه شما تا حالا رو صندلی داغ نشسته بودی ؟ جای تعجب داره !!
2- بالاخره نوکیا یا سونی اریکسون؟
3- غیر از اسم خودت از چه اسمی خوشت میاد ؟
4- Pc یا رفیق ؟!
5- بهترین خواننده خارجی ؟ (زن و مرد)
6- اگه بهت بگن خدای ناکرده ده دقیقه بیشتر زنده نیستی چکار میکنی ؟
7- از اینترنت خسته نشدی ؟
8- نظرت در مورد تاریکی ؟
9- به نظرت بهشت میری یا جهنم ؟!
10- نظرت در مورد مدیریت ؟
11- نظرت در مورد حجت پی سی ؟
12- هنوز به پی سی ورد سر میزنی ؟ کار میکنی ؟
13- بزرگترین آرزوت چیه ؟
14- دوست داشتی جای کدومیک از بچه های پی سی نتورک باشی ؟ چرا ؟
15- نظرت در مورد بنده حقیر
تشکر ویژه میکنم از جنابعالی بخاطر زحماتت در این انجمنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و خسته نباشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (04-11-07)
कभी हार
ديگه هر كي را وقت نكنيم بهنام آش كشك خالمه ، بالاخره بايد فاميل بازي در بيارم يا نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چيز هايي كه ميشه در اين پست گفت قبل از هر سوالي ، عبارتي هست كه كوتاه ولي مهمه !:
ممنون !
ممنون از اينكه هميشه بودي ، هستي و خواهي بود و بابت تمامي زحماتي كه ميكشي .
1- نظرت راجع به من چي بود ؟ چي هست ؟ چي فكر ميكني بشه ؟
2- با كدوم اسمايل انجمن بيشتر از همه حال مي كني ؟
3- تا حالا شده جلو همه از يكي كتك بخوري؟ ( به جز پدر يا ... ) دوستي يا ... ؟
4- اگه يك روز صبح كه پاشي بفهمي تمام پي سي نتورك ، شهر سخت افزار و ... همه سايت هايي كه ميري خواب بودند و به عبارت قشنگ تر برگردي به 1 سال و 3 ماه پيش چه حسي بهت دست ميده ؟ چي دوست داري بگي توي اون لحظه ؟
5- اگه بخواي بميري توي كدوم كشور دوست داري خاكت كنند ؟
6- اگه بهت بگند مردي و هيچ كسي تورو نميتونه ببينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چي كار ميكني اول از همه ؟
7- فرض كن شب خوابي يك دفعه بلند ميشي تا چشمت را باز ميكني يكي به تو خيره شده !!! آيا ميزنيش ؟ يا در ميري؟ يا ميترسي ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- اگه نوي خيابون باشي يك بچه پوسه موز بندازه روي زمين تو هم با ... بياي زمين چي كار مي كني ؟بچه را ميزني ؟
9- اگه بهت بگند گوگل ماله تو هست چي كار مي كني ؟
فعلا اين داستان عمو شهريار ماجرا جو را داشته باش تا بعد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
داش شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
ديگه هر كي را وقت نكنيم بهنام آش كشك خالمه ، بالاخره بايد فاميل بازي در بيارم يا نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چيز هايي كه ميشه در اين پست گفت قبل از هر سوالي ، عبارتي هست كه كوتاه ولي مهمه !:
ممنون !
ممنون از اينكه هميشه بودي ، هستي و خواهي بود و بابت تمامي زحماتي كه ميكشي .
1- نظرت راجع به من چي بود ؟ چي هست ؟ چي فكر ميكني بشه ؟
حقيقتش وقتي توي پي سي ورلد تاپيك ها تو ميديدم خيلي باهات حال ميكردم همش سخت افزار حتي يه سري يه ورژن بايوس هم ازت گرفتم تو پي سي ورلد - از اولش ميدونستم اقاي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- با كدوم اسمايل انجمن بيشتر از همه حال مي كني ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- تا حالا شده جلو همه از يكي كتك بخوري؟ ( به جز پدر يا ... ) دوستي يا ... ؟
چند سال پيش وقتي بچه بودم رفته بودم شهرستان بعد يكي گفت بيا با اين كشتي بگير من وقتي پسره رو ديدم گفتم با اين !!!!!!!!!!!!!!!! بابا اينكي چيزي نيست برو بزرگترشو بيار
خلاصه اينكي باهاش كشتي گرفتيم طوري خورديم زمين كه اصلا" نفهميدم چي شد بعدشم ضايع شديم مجبور به دعوا بازم يه نصفه كتك رو خوردم
4- اگه يك روز صبح كه پاشي بفهمي تمام پي سي نتورك ، شهر سخت افزار و ... همه
سايت هايي كه ميري خواب بودند و به عبارت قشنگ تر برگردي به 1 سال و 3 ماه پيش چه حسي بهت دست ميده ؟ چي دوست داري بگي توي اون لحظه ؟
قبل از همه چيز ميام سراغ تو چون امنيت پي سي رو تامين نكردي خفه ات ميكنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اگه بخواي بميري توي كدوم كشور دوست داري خاكت كنند ؟
ايران - گرگان
6- اگه بهت بگند مردي و هيچ كسي تورو نميتونه ببينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چي كار ميكني اول از
همه ؟
اولين كارم اينه كه ميرم ديدن مادرم چون خيلي دوستش دارم .
7- فرض كن شب خوابي يك دفعه بلند ميشي تا چشمت را باز ميكني يكي به تو خيره شده !!! آيا ميزنيش ؟ يا در ميري؟ يا ميترسي ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خواب ها زياد ديدم ولي همش خواب - خيال بوده همين چند ماه پيش حس كردم يكي داره منو ميكشه طرف خودم چنان با فرياد از خواب بيدار شدم كه طبقه بالاي ها هم اومد پائين گفت چي شده
8- اگه نوي خيابون باشي يك بچه پوسه موز بندازه روي زمين تو هم با ... بياي زمين چي كار مي كني ؟بچه را ميزني ؟
من خودم از اين فضولي ها زياد كردم با پوست موز - كله ماهي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ... اذيت كردم ملت چون بچه اس و ... هيچي بهش نميگم
9- اگه بهت بگند گوگل ماله تو هست چي كار مي كني ؟
بنر - پي سي - رفيق رو ميزارم بالاي جستجوش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا اين داستان عمو شهريار ماجرا جو را داشته باش تا بعد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
داش شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چاكرتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام به بهنام جان گل گلاب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالات بنده اگه قابل بدونی :
1. گوشیت 5700 بود ؟
2. چند خریدیش ؟
3. طبق آخرین اطلاعات شما هم به جمع هواداران داریوش اضافه شدی، نه ؟!
4. اپرا بهتر نیست؟ بدترین ویژگی فایرفاکس ؟
5. بزرگترین شایعه ای که تو زندگیت شنیدی ؟
6. خسته شدی ؟
7. پس به ادامه سوالها توجه بفرمائید !
8. پایتخت آلبانی کجاست ؟
9. اهل مطالعه هم هستی ؟
10. بالاخره ADSL گرفتی ؟
11. قبض تلفنت که کانکت میشدی باهاش چند میاد ؟
12. فکر میکنی واسه من چند میاد ؟!
13. سخت افزار یا نرم افزار ؟
14. تا در همه جهان یکی زندان هست / در هیج کجای عالم آزادی نیست - موافقی ؟
15. نظرت در مورد بنده ؟
16. و سوال آخر اینکه ایران رو تا چه حدی دوست داری و چقدر براش تلاش میکنی ؟
پیشاپیش از جوابهات تشکر میکنم ( یه تشکر طلبت ! )
امیدوارم همیشه سلامت و سربلند باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
سلام به بهنام جان گل گلاب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالات بنده اگه قابل بدونی : نوكرتم داداش
1. گوشیت 5700 بود ؟
اره عزيز
2. چند خریدیش ؟
254 . از طبقات بالاي علالدين
3. طبق آخرین اطلاعات شما هم به جمع هواداران داریوش اضافه شدی، نه ؟! اره عزيزم ولي متاسفانه نميتونم آهنگ چيزي ازش توي نت گير بيارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. اپرا بهتر نیست؟ بدترین ویژگی فایرفاکس ؟
كوئيك اسمائيل توش كار نيكنه و توي پاسخ پيشرفته هيچ يك از شكلك ها رو نشون نميده در كل خيلي بهتر از اپرا و اينترنت اكسپلور هستش
5. بزرگترین شایعه ای که تو زندگیت شنیدی ؟
مرگ شاهرخان ! تو روزنامه نوشته بود شاهر خان بازيگر معروف هندوستان در گذشت ولي وقتي روزنامه رو خريدم ديدم نوشته . شاهر خان در فيلم كه بازي خواهد كرد نقش يك مرده رو داره
6. خسته شدی ؟
نه بابا خستگي نا پذير هستيم شب ها تا 2 بيداريم صبح هم 7 پا ميشيم ميريم سر كار
7. پس به ادامه سوالها توجه بفرمائید !
چشم
8. پایتخت آلبانی کجاست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. اهل مطالعه هم هستی ؟
نه زياد كم !
10. بالاخره ADSL گرفتی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شهيد ديالمه بودجه نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پول نداره 100 تا خط را رانژه كند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. قبض تلفنت که کانکت میشدی باهاش چند میاد ؟
قبلا" 35 تا 50 ولي ايندفعه 72700 اومد تازه اينترنت هوشمند هم استفاده نكردم
12. فکر میکنی واسه من چند میاد ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه هوشمند استفاده ميكني 30 تا 35 ولي اگه كارت يا ماهيانه استفاده ميكني 25 تا 30
13. سخت افزار یا نرم افزار ؟
بيشتر سخت افزار اينقدر سوزندم كه نگو ولي دارم ازش دور ميشم ميرم تو كار سايت - طراحي و ...
14. تا در همه جهان یکی زندان هست / در هیج کجای عالم آزادی نیست - موافقی ؟
بلي !
15. نظرت در مورد بنده ؟
هم تيمي خيلي خوبي هستي و خواهي بود و تو سخت افزار نمره ات 20
16. و سوال آخر اینکه ایران رو تا چه حدی دوست داری و چقدر براش تلاش میکنی ؟
هميشه سعي كردم و ميكنم تا يك فرد مفيد باسه جامعه و كشورم باشم و ...
پیشاپیش از جوابهات تشکر میکنم ( یه تشکر طلبت ! )
بنده هم از شما تشكر ميكنم تا بنده را قابل دونستيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم همیشه سلامت و سربلند باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
به سلام داش مهدي خيلي چاكريمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - راستش من بين 5 نفر اول بودم كه رو صندلي داغ نشسته بودم . الانم با دعوت حجت خان اومدم و خود بنده هم سعي دارم از بچه هاي فعال رو از اين پس بكشونم رو صندلي داغ بشونيمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 والا من از سوني اريكسون بيشتر خوشم مياد گرچي الان نوكيا دارم ولي سوني اريكسوني هستم
3- سام
4 - از pc خيلي خاطره دارم نميتونم با هيجاي ديگه عوضش كنم
5 -
6 - اولين كاري كه ميكنم ميرم ديدن مادرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - والا خسته كه چي عرض كنم چي ميشه كرد معتاد شديم خفن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - يه زموني بچه بودم از تاريكي خيلي ميترسيدم - چون ترس از تاريكي تو نسل انسانها هست تاريكي = ترس وحشت
9 - والا وقتي بباد كارا خوب و مثبت خود كه ميوفتم بهشت ولي وقتي بياد كاراي منفي ميوفتم ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - مديريت مسئوليتش خيلي سنگينه بخصوص اگه ادمين باشي بايد جواب تمام مديرا و كاربرا رو بدي خيلي سخته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - خيلي باهوشه من مطمينم آينده اي خوبي در پيش داره با اين سن كه داره و اين همه استعداد ميشه گفت نابغه اس (بدون شوخي )
12 - سر ميزنيم ولي تا ميريم - دفعه بعدش كه بخوايم بريم بن شديم
13 - اينجا نميشه گفت اصليه رو ولي جانشين اون آرزو من اينه كه خدا از گناهان تمام انسانهاي اين كره خاكي بگذره و ما و شما رو به راهي راست هدايت كنه
14 - دوست دارم جاي خودم باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15 - دستم بهت برسه .... شوخي شما بهترين و مهربون ترين ادميني هستي كه تا حالا ديده بودم همچنين شهريار جان - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_Full (04-11-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks