پس بابات چی میشه ؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
اسم پسر گلم: اميدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
اسم دختر گلم: آرزو
اهل فوتبال نيستم ولي پرسپوليس رو بدم نمياد
غير از ايران از ايتاليا خوشم مياد
بزار 3تا بگبم:
خواننده ايراني: معين . اميد. سندي
خواننده خارجي: سش.مدرن تاكينگ.نانسي اجرم
پس بابات چی میشه ؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
|
مرسي قربونت برم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
عاشق يوني هستم:17:
حدود 1500 تا بايد باشه
عاقبت به خير شدن و سلامتي. از نظر مادي هم بزرگترين برنامه نويش دنيا بشم
بچه گلي هستي . فكر كنم زندگيت با سخت افزار ميچرخه.
كمترين نمره هميشه رياضي بوده و هست. كمترين از 20 گرفتم 5
دانشگاه بد نيست ولي محيط رسمي داره و مثل دبيرستان حال نميده
معتاد سخت افزار هستي تو
ببخشید البته دیشب مهراد جان مواد زده بود !!!( شوخی ) !!!
اگه بهت بگند تا 1 ساعت دیگه میمیری آیا به شهر سخت افزار هم سر می زنی ؟
نه . اگه بابام دستش خالي باشه كه اصل كاريه. ولي اگر پول براي چيزاي اضافه نداشت رو من گفتم.تازه وقتي كاسبي راه بندازه خوب هم پول خودمو در آوردم و هم كمك ميكنم تو خرج خونه
:25:اگر اكانت داشتم سر ميزنم :95:و يه خداحاظي ميكنم و ميميرم:25:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
چی میگی اون پست آخرت را توش چی میگی ؟
اگه بخوای یک چیزی را که تاحالا به بچه ها نگفتی بگی چی میگی؟!
سوال سخت كه ميپرسي عواقب هم داره.:167:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
پست آخرم ميگم فقط سوني اريسون:17:
ميگم از بعضي بچه ها گل دارم. مدير شدند ولي فعاليت 0. :101:كسي به دل نگيره. كلي ميگم
|
خیلی خوب ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
بالاخره شما هم تموم شد نوبتت :167:
نفر بعدی بابک عزیز هست البته خودشون گفتند ...
باتشکر شهریار:23:
بچه ها ممنون از همگي بخاطر سوالات سختتون. از اينكه تحملم كرديد.
ساسان جان يالا بيا كه منتظريم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks