بخاطر حجم زیاد مطلب وحید نقل قول نکردم
1 - ما اصلیتمون برای گلپایگان هست و بیشتر تهرانی صحبت میکنیم ولی من قابلیت این رو دارم زبان اصفهانی و گلپایگان رو بصورت کامل صحبت کنم ( چیز ماوراء تصور )
2 - من عدد شانسم چیز خواستی نیست گاهی 3 گاهی 9 گاهی هم 7 !!
3 - به خودم 169.99 میدم ولی توجه کنید هیچ وقت به 170 نمیرسه !!
4 - نیما [ Extreme ] عزیز
5 - تو زندگی یکی از بزرگان رو الگو قرار دادم ، کسی که همیشه آرزو داشتم مثل اون باشم
6 - و اینک شب به سر رسیده است و خورشید از ان سو برون آمده ، برخیز اکنون زمان ان رسیده است تا چیزی را ثابت کنی !!
7 - یادم نمیاد با دبیری سر نمره بحث کرده باشم ، بیشتر اوقات بهم اضافه میدادن به جای کم !!
8 - ترجیح میدم عالم باشم تا پولدار نه بخاطر اینکه با علم میشه پول به دست اورد بخاط اینکه میرسه روزی که میزان دانسته ها باشه نه داشته ها !!
9 - صورتک مورد علاقه ی من اینه : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - یکی از بچه های قدیم پی سی نتورک ، یاد زمان قدیم بخیر
11 - من کلا جزو اون دسته نیستم که میگن چو ایران مباشد تن من مباد : دی
12 - MediaCoder یکی از نرم افزار هایی هست که عاشقش هستم البته نرم افزار های گرافیکی رو هم در نظر بگیرید
13 - : دی کلا زمانی به کار میره که طرف حس این رو نداره که کیبرد رو انگلیسی کنه بعد بنویسه از سمت دیگه بخاطر مشکلات چپ چین و راست چین این سبک ابداع شد
14 - فهرست شیندلر ، به دنبال سریاز رایان
15 - کلا آدم دعوایی نیستم ترجیح میدم فقط بحث کنم تا یا موضوع حل بشه یا ...
16 - نه ، بچه که بودم 80 درصد مواقع بالای دیوار بودم یا داشتم دوچرخه سواری میکردم
17 - توی اتاری اون هواپیما سفیده ، توی میکرو قارچ خور ، توی سگا هم شورش ، مرتال کمبد ، Sonic و جیمز باند
18 - اردلان : دی
19 - بستگی داره به قدمت شلوار ، از به قتل رسیدن شروع میشه تا مجبور کردن طرف به خوردن همون آدامس : دی
20 - چون ریش بهم میاد و وقتی ریشم رو میزنم سنم شدیدا میاد پایین
21 - من کلا از این کارها نمی کنم شرمنده
22 - با خودم و اون بالایی در میان میگذارم
23 - بستگی داره چرا عصبانی باشم بیشتر اوقات انقدر باهاش بحث میکنم تا خسته بشه فرار کنه شایدم یکم موضوع جسمانی بشه
24 - واقعیتش نزدیک به 500 تایی هست که بعلاوه مستند ها میشه یک ترابایت
25 - گاهی ساده گاهی شیک بستگی به حس اون روز و جایی که میخوام برم داره
26 - شهریار ، پیام ، مهراد ، سید مهدی ، نیما ، شایان ، معین ، آرمان ، وحید سرابندی و خودت ، بهادر و چند نفر دیگه
27 - قبلش چند تا میزنم توی صورت خودم اگر خواب بودم بیدار میشم اگر واقعا بود اول یک وام میدم به بچه ها اینجا بعد مقام رو واگذار میکنم
28 - هیچکدوم ، شوخی میکنم
29 - آره من از زندگیم راضی هستم هرچند میشد بهتر هم باشه ولی این مشکل از خودم بوده نه زندگی !!
30 - من کلا چیزی احساس نمیکنم چون چند روز بعد از نشستن روی صندلی نیما روم نیتروژن ریخت
31 - هیچی مگه باید کاری کنم ؟ نهایش دو تا میزدم پشتت میگفتم خیلی باحالی
32 - دیپلم گرافیک دارم البته دانشگاه هم رفتم ولی به خاطر یکسری مسایل انصراف دادم
33 - هیچ وقت بدون اینکه حرف دوطرف رو بشنوید قضاوت نکنید
34 - دوست ندارم توی دوره ای غیر الان زندگی کنم همین دوره خوبه
35 - بلد هستم ولی نه نمیرقصم
36 - توی فروم های زیادی عضو هستم ولی فعالیت خیر فقط اینجا فعالیت میکنم
37 - آره ولی به شرطه اینکه مهمون کنگر نخوره لنگ بندازه البته بازم مشکلی نیست اگر کاری به کار من نداشته باشه
38 - با هر دو راحت جور میشم مشکلی از این بابت ندارم
39 - دائی بزرگم ، خدا بیامرزدش ، روحش شاد
40 - جوابی در این مورد نمی دهم چون باید بعدش دلایلی رو بگم که اصلا دوست ندارم
41 - دوست دارم بهترین رو بهش هدیه بدم + آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی براش
42 - کسی که از پشت خنجر میزنه رو نمیشه کاری باهاش کرد فقط آرزو میکنم براش هیچ وقت کسی بهش از پشت خنجر نزنه
43 - هیچ کدوم به زمانش خرج میکنم به وقتش خرج نمیکنم و ذخیره میکنم
44 - فرار از دست هرچی که باعث محدودیت بشه رو میگن آزادی + یک جایی توی تهران که بهش میگن آزادی
45 - هیچکدوم اول خروس بود بعد بخاطر اینکه خروسه تنها نباشه خدا مرغ رو آفرید و بخاطر اینکه مرغ تنها نباشه تخم مرغ
46 - چون اگر قرار بود توی جیب خودش باشه همش ازش سوء استفاده میکرد و حق مردم رو ضایع میکرد بعلاوه کلا کایکو ادم کثیفی بود دیر به دیر میرفت حمام برای همین ریس کومون براش دستمال رو نگه میداشت
47 - خیر ندیدم یا شاید دیدم یادم نمیاد
48 - خیر ، چون حرفی نمیزنم که باعث بشه ضایع بشم
49 - در مورد اینکه چرا دوباره روی صندلی نشستم
50 - آرزو میکنم توی همه ی مشکلات سربلند و پیروز باشه
سوال های جانبی : این قضیه رو اگر فهمیدی به منم بگو ولی در مورد اعراب حضرت محمد هم میگه من عرب هستم ولی عرب ها رو قبول ندارم منم میگم من سید هستم و در اصل عرب ولی ....
چون اگر فعال باشه بعضی ها سوء استفاده میکنن
نظرم رو در مورد این افراد :
Shahryar : یک آدم کاملا آروم که اگر 1 متر و 80 قدش باشه به همین اندازه + 3 سانت زیر زمین هست ، کلا آدمی خوبی هست فقط یک مشکل داره که اونم اصفهانی بودنشه : دی
Arven_Andomil : پروین عزیز ، خوب کلا بیشتر اوقات فکر میکنم خواهرمه چون دقیقا مثل خواهرم عاشق عکس و ... هست ، کلا انسانی شریفی هست : دی
Ali : برادر علی ، کلا این پسر بعضی مواقع باعث میشه طرف مقابلش به مرز جنون برسه اطاعاتش خیلی خوبه در مورد موبایل و کنجکاو هم هست ، انشالله خدا برا مادر و پدرش نگهداردش : دی
Jagvar : معروف به دلاور ، خوب مسله محمد علی یک مسله کاملا پیچیده هست ولی این پسر با امکانات و توانایی هایی که داره میتونه به همه جا برسه ولی چکار کنه یکم سر به هواست : دی
Labyrinth : ترجیح میدم چیزی در مورد این نام نگم
M A H R A D : برادر مهراد ، بزرگ مرد پی سی نتورک ، اولین فردی که عاشق آهنگ های داریوش شد و باهاش فیت داد : دی ، این مرد رو جور دیگه نمیشه تعریف کرد
Mahdi_Moosavi : وقتی به دنیا اومد داشت دوتا سیم برق رو به هم میزد و از همان زمان کودکی عاشق الکترونیک بود و مو بلند : دی | یادمه در زمان های قدیم بحث هایی کردیم با برادر سید مهدی یادش بخیر : دی
nima_hl : مذاکراتی شده و در حال بررسی مسائلی هستیم و بزودی خبر های خوشی خواهید شنید
MoBiN.R : یک آدم وحشتناک فشن و یک برنامه نویس با مرام که من از اذیت کردنش لذت میبرم
BaRaN : برادر معین معروف به شمشیر دو لبه ، وقتی عصبی میشه عاشقشم ( اول خواستم بگم شمشیر سامورایی یادم افتاد این شمشیر باریک هست : وحشتناک دی )
PCminister : اولین کسی که بعد از بسته شدن شرکت ابیت یک روز گریست : دی من تا زنده ام بحث هایی که در مورد IP35 Pro با هم کردیم رو فراموش نمیکنم
Quick : بک بازی خوره به تمام عیار
Saeed0c : تو الکامپ نزدیک بود اولین شهید راه اورکلاک بشه ، بماند قضیه ولی آدم باحالی هست فقط حیف یکم زیادی اهل بحث و جدل هست و گرنه باطنش بسیار صاف و شفاف هست
sAsAn.K : برادر ساسان ، یک گیم خوره ، نرم افزار یاز ، عشق 50Cent و ....
Serpens13 : برادر سیاوش ، یک اورکلاکر خوب با اهدافی نیک و با خالکوبی که همه رو میکشه : دی
Stream : برادر آرمان ، فوق العاده کلاس بالا و باحال ، ابر اسپمر و بسیار با سواد و با مرام
ViViD : عشق من یک شیر مردادی ، بسیار رک و همچنین باحال ، آخرت هرچی به نظرت برسه
Unknown64 : فرا فیلم باز و یک بررسی کننده فیلم عالی ، یکم بیش از حد ساکت
AMD>INTEL : کسی که فروش دریا کامپیوتر رو 4 برابر کرد : دی
Xtreme : فرمانده اسکادرانی که گریخت و الان بی فرمانده مونده ، یک آدم بحال و خوشحال ، البته نمیشه بگی واقعا خوشحال هست یا فقط میخنده ، توضیحات بیشتر نداره
Emperatour : یکی از بچه های قدیم فروم و یکی از دوستان عزیزم توی سری قبلی صندلی داغ از ما سوالهای زیادی پرسید انشالله هر کجا هست موفق باشه
.D3VIL. : این پسر زمان تولدش داشت میخندید به جای گریه !! یک آدم گاهی رو مخ که خیلی هم کنجکاوه و دوست داره همه چیز رو بدونه ولی 90 درصد مواقع تو کف می مونه : دی
Computex : هنوز الکامپ رو یادم نرفته : دی یک انسان پاک که دوست داره دیگران چیزهایی که اون میدونه رو بدونن ولی در اخر پشیمون میشه : دی
Curtis : دومین نفری که تو نمایشگاه نزدیک بود شهید بشه : خودت یادته نه ؟ پسر باحالی هست ، با اخلاقی جالب
Bahador : صاجب این صندلی که پولش رو به قدیمی ها داد - در حال حاضر هم بزودی پیداش میشه و سر من هوار
Extreme : بیگ برادر ، خوب گمونم نمیکنم نیاز باشه زیاد توضیح بدم ، تا حالا به زندگیم کسی رو ندیدم اینجوری عصبانی بشه مشالله مشالله چشمام کف پاش نه که همچین کوچولو هم هست وقتی عصبانی میشه اطرافیان هم که گناهی نکردن در میرن ، انسان باحالی هست ، عشق اورکلاک داره و نیتروژن بازی ،اگر به این پسر باشه با نیتروژن دوش میگیره ولی در کل دوستش دارم : دی
Ravegoat : یک برنامه نویس خوب و آروم که نه کاری به کسی داره و نه دیگران زیاد بهش کاری دارند
D J V A H I D : حالا میرسیم به قهرمان وحید ، ایشون یک شیرازی به تمام عیار همراه با فشن بودن هستن و عشق عکس و ... در کل ترجیح میدم درباره اش زیاد چیزی ننویسم : دی
اشکال نداره برادر دیگه پیش میاد دیگه : 22 بهمن
فعلا تا بعد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks