Bahador (06-02-10), Curtis (10-02-10), Extreme (06-02-10), hassanshaikhi (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), M A H R A D (06-02-10), ViViD (06-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بچه مایه دار ... چطوری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشم میاد تو و ویوید هم مثل خودم شیرمردادی هستین ... :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ابتدای راه نظر خودت رو در مورد اعضای زیر به طور مفید و مختصر بگو تا ببینم دنیا دست کیه بعد میریم سراغ سری سوالات مرگ آور ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (06-02-10), Curtis (10-02-10), Extreme (06-02-10), hassanshaikhi (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), M A H R A D (06-02-10), ViViD (06-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ممنون ... ردیفم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar
کاپیتان شهریار گل . واقعا دوست داشتنیه - خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد .
saeed0c
یعنی موجود مثل این رو کره زمین وجود نداره که بتونه بره رو مخم :دی
Stream
استاد آرمان عزیز - خیلی ارادت داریم خدمتشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD
یک انسان داغون تر از خودم - عاشقشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
Olesius
آقا علی گل - قدیما بسی کنار هم خوش بودیم .
key1lou
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
jagvar+
برادر محمد علی - خدایی تکه این موجود - من که خیلی خاطرشو میخوام .
Game
وااااااااااااای - بی نظیره - واقعا فوق العادس این پسر - خیلی دوسش دارم - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour
داش سعید گل - خیلی ارادت داریم خدمتشون تو الکامپ عجیب باهاش حال کردم .
curtis
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
BaRaN
به - داداش معین خودم - خیلی دوستش دارم این پسرو - خیلی اخلاقش خاص و منحصر به فرده - در کل بهش علاقه خاصی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
داداش بهادر گل که هی میاد عکس میذاره تو پروفایل ما - ما هم که دایال آپ هی پاک میکنیم .
™Ali
داش علی که خیلی فعال و باحاله .
serpens13
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داش سیا - تاج سر ما - میخوامش به مولا.
M A H R A D
مهراد عزیز - واقعا با احساساتش حال میکنم - خیلی بچه باحالیه واقعا تو الکامپ حال کردم از دیدنش .
Arman.n
اه اه آدم قعطی بود ! :دی . این که جیگره منه . حال میکنم بچه حرف گوش کنیه - بعضی وقتا زیاد میره رو مخم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL
استاد امید عزیز - واقعا خدمتشون ارادت داریم .
arven_andomil
باهاشون زیاد آشنایی ندارم - فقط میدونم این وحیدو بهادر خیلی اذیتش میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil
داداش شایان گل - مرد درجه یک روزگار - یعنی آخره آرامش - یه ذره مرموز میزنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING
زیاد باهاشون آشنایی ندارم .
Labyrinth
سید امیر گلللل - آخره بچه های با مرام - یک موجود خاص - خیلی سخته باهاش کانکت شدن .
Mahdi_Moosavi
استاد مهدی عزیز - خدایی آخره اطلاعاته - الگوی خوبیه - خیلی خوش برخرد و باحال -.
Mehdi_MaX
با ایشون زیاد اشنایی ندارم .
MoBiN.R
یک برنامه نویس باحال - مبین جان دنبال یه CMS پی اچ پی میگردم - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه پیشنهاد بده .
nima_hl
داداش نیمای گل - یک آدم با عشق - هر کاری از دستش بر بیاد واسه همه انجام میده - خیلی خصوصیات اخلاقی شبیه به همی داریم .
reza76622201
ها!!!!! نظری ندارم !!!!!!! . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K
آقا ساسان عزیز - ما فقط ذکر خیرشو از معین و امیر علی و شهریار شنیدیم ولی افتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم .
Trance
زیاد باهاشون آشنا نیستم .
unknown64
زیاد باهاشون آشنا نیستم .
Xtreme
داداش پیام گل - واقعا خوش اخلاقه - خیلی با تیپش حال میکنم - واقعا دوستش دارم - خیلی تا حالا بهم کمک کرده توی مودینگ - واقعا استاده .
Computex
زیاد باهاشون آشنایی ندارم .
D J V A H I D
ها !! کی هست این ؟ تاحالا ندیدمش :دی یه دونس ولی اگه 2 تا بود میزاشتمش جایه 2 تا چشام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
arven_andomil (11-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (06-02-10), Hessam_7800gtx (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), M A H R A D (06-02-10), Moein (11-02-10), nima_hl (06-02-10), serpens13 (06-02-10)
कभी हार
نام تاپیک هم به دوست عزیزمون نیما جان تغییر کرد .
مثل قبل ایشالله لحظات خاطره انگیزی در این تاپیک داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Curtis (06-02-10), D J V A H I D (06-02-10), Extreme (06-02-10), Hessam_7800gtx (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), serpens13 (06-02-10), ViViD (06-02-10)
مدیر بازنشسته
دوستان جدیدی که طوی صندلی داغ هستن شرمنده و اصلا این روزا وقت نمیکنم سوال بزارم . شرمنده همه .. نیماجان لطف داری .. CMS پی اچ پی تا دلت بیخواد هست :دی . چه رایگان چه پولی .. به نظرم هم بهترینش برای مدیریت محتوا PHPNuke هست .. سوالی داشتی باز توی یادداشت ها در خدمتیم .. اینجا بحث تاپیک منحرف میشهیک برنامه نویس باحال - مبین جان دنبال یه CMS پی اچ پی میگردم - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه پیشنهاد بده .
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
1 - چه جوری با PCN آشنا شدی؟
2 - بیشتر کجاهای PCN فعالیت میکنی؟
3 - توی شهر سخت افزار هم فعالیت داری؟
4 - موسیقی چه سبکی حال میکنی؟
5 - خواننده های مورد علاقت چه خارجی چه ایرانی؟
6 - فیلم چه سبکی بشتر نگاه میکنی؟
7 - بازیگرای مورد علاقت کیا هستن؟ هم از داخل هم از خارج
8 - سینما میری؟
9 - به انجمن عکس سر میزنی؟
10 - آواتارت محشره (چون فیلم شماره 1 منه!!!). دربارش توضیح بده که چرا این عکس رو گذاشتی؟
Failure is not an option
Saeed-Milan (07-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
1- چه جوری با PCN آشنا شدی؟
- - - یادمه دنبال مطلب در مورد Core i7 بودم توی گوگل اینجا رو پیدا کردم .
2 - بیشتر کجاهای PCN فعالیت میکنی؟
- - - اورکلاك - OverClock
3 - توی شهر سخت افزار هم فعالیت داری؟
- - - توی سایتش نه ولی توی تیمش به صورت فجیه فعالیت میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - موسیقی چه سبکی حال میکنی؟
- - - همه جوره حال میکنم ولی بیشتر تو فاز غم حال میکنم با آهنگ های رپ .
5 - خواننده های مورد علاقت چه خارجی چه ایرانی؟
- - - ایرانی از بچه گی اندی رو خیلی دوست داشتم با سیاوش قمیشی - با عرفان هم حال میکنم .
- - - خارجی هم انریکه و چریس دی برگ حال میکنم جدیدن هم کتی پری و تیم بل لند .
6 - فیلم چه سبکی بشتر نگاه میکنی؟
- - - معمولا FUN !
7 - بازیگرای مورد علاقت کیا هستن؟ هم از داخل هم از خارج
- - - داخلی : امین حیایی - پرویز پرستویی - نیوشا ضیغمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - خارجی : رابرت دینیرو - ژان رنو - جیسیکا آلبا .
8 - سینما میری؟
- - - دو سالی میشه نرفتم .
9 - به انجمن عکس سر میزنی؟
- - - معمولا نه چون دایال آپم .
10 - آواتارت محشره (چون فیلم شماره 1 منه!!!). دربارش توضیح بده که چرا این عکس رو گذاشتی؟
من عاشقشم . این فیلم اولین فیلمی بود که من تنهایی دیدم و واقعا باهاش زندگی کردم تاحالا 2 بار بیشتر ندیدمش ولی واقعا دوسش دارم ، به نظر من واقعا شخصیت ژان رنو توی این فیم بزرگه و احساساتش منو شیفته خودش کرده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
.D3VIL. (09-02-10), auto_login000 (07-02-10), Bahador (07-02-10), Curtis (10-02-10), D J V A H I D (06-02-10), hassanshaikhi (06-02-10), HoSsEiN.iR (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), Saeed-Milan (07-02-10), vandelin (06-02-10), ViViD (07-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام و علیکمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- داداش میبینم که صندلیت اصلاً و ابداً داغ نشده ها؟
2- اصلاً چرا قبول کردی روی صندلی داغ بشینی وقتی کسی جرات نداره ازت سوال بپرسه؟؟؟
3- چی شد که اینقدر بزرگ شدی؟
4- فکر میکنی اگر به بچه گی بر میگشتی تا وقتی مثل الان میشدی زندگیت چطور می شد؟
5- شنیدم که قراره یک خبرهایی بشود؟
6- اگر من رو طلاق بدی میری با یاره دیگری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- خوشه چند افتادی؟ اصلاً خوشه تو رو هم شاید مثل خوشه ما این یارو رضا مشاور خورده ها؟
8- جون داداش کله پاچه بیشتر دوست داری یا لازانیا؟
9- روزهای که دپ میشی بیشتر چکار میکنی؟ کسی رو اذیت میکنی یا نه؟
10- اگر روزی برسه که دیگه اورکلاک نتونی بکنی چطور میشه؟
11- دوست دختر خوبه؟
12- طبقه 5 زیرزمین یک مجتمع برای جشنهای خاص چطوره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- اگر من تهران بودم چی می شد؟
14- هر چی دوست داشتی در مورد این کلمات بگو چه تفسیر چه توضیح هر چی:
زاهدان
سلام و علیکم
Yahel
infinity
سالیان دور از خانه
هایتی
سیاه
اسرین
حالا باز سوال:
15- اگر موقعیت پیش بیاد دوست داری تو ایران زندگی کنی و مسافرت بری خارج یا تو خارج زندگی کنی و مسافرت بیایی ایران؟
16- چه درسی تو عمرت از همه سخت تر بوده یا هست؟
17- آدمای زیر رو به یک هنرپیشه یا شخصیت کارتونی تشبیه کن:
Baran
DJ VAHID
Serpens13
Bahador
ViViD
Extreme
Labyrinth
یک کمی فقط خواستم احساس راحتی نکنی :دی صندلیت گرم شد فقطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میدونی که من خیلی دوستت دارم اندازه برادری که از دست دادم دوستت دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (08-02-10), Extreme (08-02-10), Moein (11-02-10), nima_hl (08-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام و علیکمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و علیکم .
1- داداش میبینم که صندلیت اصلاً و ابداً داغ نشده ها؟
دارم یخ میزنم جونه تو باید 2 ولت بدم .
2- اصلاً چرا قبول کردی روی صندلی داغ بشینی وقتی کسی جرات نداره ازت سوال بپرسه؟؟؟
ها !!!! من چیکار کنم والا !! وحید گفت ماهم گفتیم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چی شد که اینقدر بزرگ شدی؟
دست زمونه بود ! بد دورو زمونیه :دی
4- فکر میکنی اگر به بچه گی بر میگشتی تا وقتی مثل الان میشدی زندگیت چطور می شد؟
نمیدونم !
5- شنیدم که قراره یک خبرهایی بشود؟
تعریف کن چی شنیدی ؟ ما هم خبر دار شیم .
6- اگر من رو طلاق بدی میری با یاره دیگری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نچ - خود کشی میکنم :دی
7- خوشه چند افتادی؟ اصلاً خوشه تو رو هم شاید مثل خوشه ما این یارو رضا مشاور خورده ها؟
خوشمو اسب آبی خورد قبل اینکه رضا بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- جون داداش کله پاچه بیشتر دوست داری یا لازانیا؟
لازانیا قطعا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- روزهای که دپ میشی بیشتر چکار میکنی؟ کسی رو اذیت میکنی یا نه؟
آره بابا همرو سرویس میکنم - اخلاقم گنده گنده وقتی دپم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- اگر روزی برسه که دیگه اورکلاک نتونی بکنی چطور میشه؟
نمیکنم- من خیلی راحتم از وابسته گی هام دل میکنم.
11- دوست دختر خوبه؟
نمیدونم - تاحالا نداشتم .
12- طبقه 5 زیرزمین یک مجتمع برای جشنهای خاص چطوره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوف اوف - فوق العادس مخصوصا وقتی همه دختر پسر جوون - خودتم دی جی :دی تازه اونور سالن هم یه استخره خفن .
13- اگر من تهران بودم چی می شد؟
همش تو ترافیک بودی مثل من .
14- هر چی دوست داشتی در مورد این کلمات بگو چه تفسیر چه توضیح هر چی:
زاهدان
-هان !
سلام و علیکم
- اشهد ان لا اله الا الله
Yahel
- Just Fly -
infinity
-خدای صدا
سالیان دور از خانه
-چند سال ؟
هایتی
- بدبختا
سیاه
- رنگ مورد علاقه من
اسرین
ها !!!
حالا باز سوال:
15- اگر موقعیت پیش بیاد دوست داری تو ایران زندگی کنی و مسافرت بری خارج یا تو خارج زندگی کنی و مسافرت بیایی ایران؟
تو خارج زندگی کنم و مسافرت بیام ایران .
16- چه درسی تو عمرت از همه سخت تر بوده یا هست؟
ریاضی - آشغال . متنفرم ازش .
17- آدمای زیر رو به یک هنرپیشه یا شخصیت کارتونی تشبیه کن:
Baran
DJ VAHID
Serpens13
Bahador
ViViD
Extreme
Labyrinth
همشون دارای شخصیتی خاص هستن و من قادر نیستم که تشبیه کنمشون .
یک کمی فقط خواستم احساس راحتی نکنی :دی صندلیت گرم شد فقطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میدونی که من خیلی دوستت دارم اندازه برادری که از دست دادم دوستت دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عاشقتم پسر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (10-02-10), D J V A H I D (08-02-10), Hessam_7800gtx (08-02-10), PUMAOC (09-02-10), ViViD (08-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ... آقا من تاپیک صندلی داغ یادم رفته بود :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امشب با 200 تا سوال یکجا در خدمتم ... خودتو گرم کن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (10-02-10), Extreme (08-02-10), Hessam_7800gtx (08-02-10), PUMAOC (09-02-10), ViViD (08-02-10)
ایول سوالای وحید قشنگ بود
1 - نظرت چیه توی پروفایلت یه اسپم پارتی راه بندازیم؟
2 - یه جمله گفتی که من خیلی راحتم از وابسته گی هام دل میکنم . مثلا وابستگی هات چیا هستن؟
3 - نسبت به چیزی وسواس داری؟
4 - چرا این اسمو واسه Userت انتخاب کردی؟
5 - چقدر توی زندگیت موفقی؟
6 - زندگیت هدف منده یا فقط دوست داری خوش باشی؟
7 - به نظرت چقدر صداقت شریک زندگیت یا دوستانت رو زندگیت تاثیر داره؟ توضیح بده
8 - از چه زبان خارجی خوشت میاد؟
9 - کجاهای شمال رو خیلی دوست داری؟
10 - اصالتا کجایی هستی؟
Failure is not an option
Curtis (10-02-10), D J V A H I D (08-02-10), Extreme (08-02-10), Hessam_7800gtx (08-02-10), ViViD (09-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks