mehrdad_ab (22-09-12), PUMAOC (23-09-12), smrbh (23-09-12)
SSA Leopard
به به به به ببینید کی اینجاست همیشه از صندلی های داغ خوشم میومده اگر آدمش و پایش پیدا بشه می شه یه جهنم خفن تو فروم راه انداخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بعد از یه خنده شیطانی می ریم سراغ سری اول سوالات
محمد جان
از روال معمول شروع می کنیم
اسم و شهرت ؟
بچه کجا هم قطار ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شغلت چیه ؟
به چه ورزشی علاقه داری ؟
وزنت چقدره ؟
قدت چی ؟
رنگ مورد علاقه ؟
اهل فوتبالی یا نه ؟ گه هستی طرفدار کدوم تیم ایرانی و خارجی هستی ؟
بچه چندم خونواده ای ؟
رشته دانشگاهی ؟
ازدواج کردی یا نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت در مورد هیتلر چیه ؟
نظرت در مورد اورکلاک چیه ؟
اورکلاک رو از کجا شروع کردی ؟از کی؟
اولین قطعه ای که اورکلاک کردی چی بود ؟
اولین قطعه ای که سوزوندی چی بود ؟
آخرین اورکلاکی که کردی کی بود ؟ با چه قطعه ای ؟
چطوری با اورکلاک آشنا شدی شرح کامل تو نت یا دوستان
گوشیت چیه ؟که هر موقعه ما زنگ می زنیم آنتنش پرش داره لامصب
اولین باز که ln2 دیدی واکنشت چطوری بود ؟
درد دلت چیه در حال حاضر ؟
اینا رو جواب بده تا به سری های بعدی بیام سراغت با سوالات فلسفی و چالش برانگیز دیگه
mehrdad_ab (22-09-12), PUMAOC (23-09-12), smrbh (23-09-12)
HWBOT SSA Member
عزیزان و امیر حسین عزیز منو ببخشید که دیر جواب دادم آخه من الان اصفحان در حال ... :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد علی دلاوراناسم و شهرت ؟
قبلنا می گفتم 360 کیلومتری شیراز :دی اما الان با افتخار شهرستان گراش (Gerash)بچه کجا هم قطار ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در وحله اول دانشجو ام اما برای پول در آوردن به قول معروف... آب حوض خالی می کنیم... پیرزن خفه می کنیم... LOLشغلت چیه ؟
از تعمیرات کامپیوتر تا سانس نجات غزیق بالای استخر هم وایمیسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عشقم کشتی هستبه چه ورزشی علاقه داری ؟
ولی الان شنا کار می کنم و دوچرخه سواری و کلا هر چی اسمش ورزش باشه و بدنم بکشه من پایم
84 تا 80وزنت چقدره ؟
یه 5 کیلویی اضافه دارم!
نمی دونم LOLقدت چی ؟
سبز قناریرنگ مورد علاقه ؟
آره احلش هستم ولی نه از اونایی که خیلی غیرتی اند ،پرسپولیس و میلاناهل فوتبالی یا نه ؟ گه هستی طرفدار کدوم تیم ایرانی و خارجی هستی ؟
یکی مونده به آخری :دیبچه چندم خونواده ای ؟
5ام
سخت افزار کامپیوتررشته دانشگاهی ؟
(من هیچ اطلاعی نداشتم الان اصلا به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم این رشته رو بره)
ای بابا سوالات فنی می پرسید ها :دیازدواج کردی یا نه ؟
نه بابا من هنوز دهنم بو شیر میده، میده؟
خیلی دیکتاتوربوده خوشم نمیادنظرت در مورد هیتلر چیه ؟
بازی بچه بزرگا :دینظرت در مورد اورکلاک چیه ؟
از کجا شروع کردی یهنی چه؟ :دیاورکلاک رو از کجا شروع کردی ؟از کی؟
از خونه دیگه،زمانش هم از اون اوایلی که با شهر سخت افزار آشنا شدم
روی سیستم 478 بود و باس رو می بردم بالا دیگه فرکانس سی پی یو و رم باهم بالا می رفت :دیاولین قطعه ای که اورکلاک کردی چی بود ؟
سه تا بورد 478 asus بود که به دلیل پاور بی خود می سوختاولین قطعه ای که سوزوندی چی بود ؟
یه روز مجله عصر شبکه رو می خوندم دیدیم نوشته اولین مسابقات اورکلاکینگ گیگابایت!چطوری با اورکلاک آشنا شدی شرح کامل تو نت یا دوستان
خیلی تو فکرش رفتم تا این که شهریار رکرد رم دنیا رو زده بود و آدرس شهر سخت افزار توی مجله زده بودن و من اومدم.
و اولین کارم هم این بود چون شهریار در حال امادگی برای مسابقات بود فکر کنم go oc 2009 بود دمبال خمیر سیلیکن می گشت(سرامیک)
من هم چون به اون ور آب دسترسی داشتم قرار شد براش بگیرم که بعد نداشتن توی دبی و ...
LOLگوشیت چیه ؟که هر موقعه ما زنگ می زنیم آنتنش پرش داره لامصب
این قضیه فنی هستش :دی
گوشیم n97 هست اما توی اتاقم نقاط خاصی باید ایستاد تا انتن بده :دی
و چند مدت پیش هم کاورش هم تعویض کردم و چون این موبایل انتنش روی کاور تعبیه شدهمن فقط تونستم یکی از انتنش رو بزارم :دی (خودم کاورش رو تعویض کردم)
چیز خاصی نبود! انگار معمول بود برام، آخه قبل از این که برای اورکلاک ببینم قبلا در مورد ابررسانایی تحقیق می کردم در موردش خونده بودم و فیلمش رو دیده بودماولین باز که ln2 دیدی واکنشت چطوری بود ؟
درد دلم اینه که الان دارم مهندس میشم و اما موندم ادامه تحصیلم توی چه رشته ای باشه، از اول به شبکه علاقه داشتم و دمبال می کردم اما تحصیلات اکادمیک فایده نداره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددرد دلت چیه در حال حاضر ؟
نفس بر شدم از بس تند تند جواب دادم :دیاینا رو جواب بده تا به سری های بعدی بیام سراغت با سوالات فلسفی و چالش برانگیز دیگه
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
lorn (26-09-12), mehrdad_ab (25-09-12), morteza.p (25-09-12), nima_hl (25-09-12), smrbh (25-09-12)
Administrator
سلام!
نظرت راجع به عکس های زیر:
1:
y1pcQTC7nYnujIDro1-dohdqc1FEBibBlg_G9-ZHknA7bJKguvgN7jDEo1B1p65Y5-pUs5Y_De1-YpP0acNFpu9xA.jpeg
2:
tumblr_lkfq77iylF1qg0qplo1_500_large.jpg
3:
12628387094ZQgwTb.jpg
mehrdad_ab (25-09-12), nima_hl (25-09-12), smrbh (26-09-12)
HWBOT SSA Member
من عذرخواهی می کنم ، من اون موقه ای که صندلی داغ به من افتاد من رفتم مسافرت و عملا بعدش سر نزدم به اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- خیال
2- عشق
3- اشتیاق
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
M A H R A D (11-10-12), M.Ryder (10-10-12), mehrdad_ab (09-10-12), smrbh (10-10-12)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم سوال بپرسم؟
Going To Change New HardWare Soon
Curtis (16-10-12), mehrdad_ab (15-10-12), Moein (15-10-12)
HWBOT SSA Member
فدای داداش کجا بودی نبودیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم بپرس، عزیز مدیونی نپرسی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
mehrdad_ab (15-10-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من سوالی ندارم عمرا از تو سیبیلو سوال بپرسم هه هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
mehrdad_ab (04-12-13), Rezasam1 (04-12-13)
कभी हार
خب دوستان تصمیم به این شد که دوباره تاپیک صندلی داغ را راه بندازیم ...
مهمان ما به مدت یک هفته ( و یا شایدم بیشتر ) مجبتی خواهد بود .
@ خوش آمد گویی میگیم بهشون و امیدواریم بچه ها صندلیشونو به اندازه کافی داغ کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (03-12-13), mehrdad_ab (04-12-13), MJ_MY (03-12-13), Rezasam1 (03-12-13), smrbh (03-12-13)
کاربر شهرسختافزار
من کاملا آماده هستم هر سوالی دارید بپرسید
یعنی من عاشق اینجور تاپیک ها هستم امیدوارم این تاپیک ادامه داشته باشه.
mehrdad_ab (04-12-13), MJ_MY (04-12-13), mohsen7077 (03-12-13), Rezasam1 (03-12-13)
سلام مجتبی جان.الان بپرسم???باشه
1:اگه قدرت اینو داشتی که یه نفرو از صحنه روزگار محو کنی،اون کی بود?
2:بهترین بازی که انجام دادی???
3:اینده نگر هستی یا بیخیال فردا??!
4:اگه غول چراغ جادو رو پیدا کنی،سه تا ارزوت چی هستن??
5:پول بهتره یاثروت??!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.................................................. ...............
*MoJtAbA* (04-12-13), mehrdad_ab (04-12-13), MJ_MY (04-12-13), Rezasam1 (04-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks