عضو VIP شهرسختافزار
وحید جون برادر ... در ابتدا یه بیوگرافی مشتی و تپلی و کامل از خودت واسمون بذار تا از فردا بیام گوشت رو ببرم .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از 2 تا وحید گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توضیحی بدم که از این به بعد یک مهمان قدیمی میاریم و بعد از اون یک مهمان جدید که دوستان عزیز با دوستان قدیمی تر هم آشنا بشن و یه تجدید خاطره هم بشه. خوب همونطور که وحید جان لطف کردن و گفتن یه بیوگرافی مختصر اما خوب از خودت بده که دوستان بیشتر باهات آشنا بشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
Curtis (30-01-10), D J V A H I D (30-01-10), ViViD (30-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اولین جوابیه رسمی صندلی داغ:
یا حق
من وحید سرابندی - فوق لیسانس صنایع تجزیه و تحلیل سیستمها از خطه سیستان هستم
سن خوب باید کمتر بگم ولی در اصل شیر مردادی سال 61 هستم که البته کوچیک بچه های سایت همیشه بودم
سعی کردم تا جایی که از دستم برآمده همه با همدیگه دوست باشند و خودم هم آدم شادی هستم ولی در
منزل برعکس آدم بداخلاقی هستم(بقیه میگن)
دیگه چی باید تعریف کنم؟ آقا اجازه؟؟؟ چی بگم؟
تا دلتون بخواد رفیق دارم چه دختر چه پسر :دی
فعلاً علی الحساب بود تا سوالات دیگر
آقا باز هم خواهش مند هستم سوالات کیلومتری نپرسید هر چی تو دلتون هست در مورد من بپرسید خداییش
اونطوری من از صمیم قلب جواب میدم و خودم هم راضی تر هستم
ارادتمند وحید
Going To Change New HardWare Soon
Bahador (31-01-10), Curtis (31-01-10), D J V A H I D (30-01-10), HoSsEiN.iR (31-01-10), Labyrinth (31-01-10), Mahdi_Moosavi (31-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
من خیلی کم تو این تاپیک شرکت می کنم و بیشتر بیننده هستم ، ولی از این مهندس وحید نمیشه گذشت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا یه سوال می کنم مختصر و مفید !
1 - تو چرا زن نمی گیری ( بابا داری فسیل میشی ! ) !؟!!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
.
....
......
Bahador (31-01-10), Curtis (31-01-10), D J V A H I D (31-01-10), HoSsEiN.iR (31-01-10), Labyrinth (31-01-10), ViViD (31-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
آقا منت بر سر این حقیر گذاشتید سید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال مختصر توضیح ارائه می دهیم:
اول از همه بنده قصد ازدواج داشتم 5 سال پیش زمانی که هنوز بزرگ نشده بودیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون موقع خدا رو شکر سر یکسری جریانات اوکی نشد و ما زن را نگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم فشار خانواده زیاد شده اما خودم تا زمانی که احساس کنم نیاز عاطفی پیدا نکردم طرف اینجور مسائل نمی روم نیاز عاطفی محکم ترین دلیلی می تونه باشه که یک فرد ازدواج کنه نیازهای دیگر(....و .... و ....) در درجه بعدی قرار می گیرند
فسیل شدن رو هم سید جون اصلاً نگران نباش نه قیافه من میخوره به پدربزرگها نه اگر دیرتر بشود احساسات خودم رو از دست خواهم داد مسلماً تمام عشق و محبت خودم رو برای همسرم نگه میدارم
خدا رو شکر اولین سوال کوتاه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-01-10), Curtis (01-02-10), D J V A H I D (31-01-10), HoSsEiN.iR (31-01-10), Labyrinth (31-01-10), Mahdi_Moosavi (31-01-10)
جواب قانع کننده ای بود
1 - کجا کار میکنی و دقیقا چه کار میکنی؟
2 - چه طور شد که سر از PCN در آوردی؟
3 - کی اغفالت کرد و تورو اسپمر کرد؟ کار پیام بود یا مهدی؟
4 - کدوم دانشگاه درس خوندی؟ راضی هستی از رشتت؟
5 - چقدر توی درس وکرت موفق بودی؟
6 - توی زندگی چطور؟ به نظرت موفقی؟
7 - در کل موفقیت رو به چی میدونی؟
8 - صادق ترین آدمی که دیدی کی بوده؟
9 - گفتی دوست زیاد داری...بیشتر کجا باهاشون آشنا شدی؟
10 - به نظرت ازدواج تکامله؟
Failure is not an option
Curtis (01-02-10), D J V A H I D (31-01-10), HoSsEiN.iR (31-01-10), Labyrinth (31-01-10), ViViD (31-01-10)
1 - اسم کاربریت (vivid) رو به خاطر شکلش که نزدیکه به اسمت انتخاب کردی یا به خاطر معنیش توی زبان انگلیسی؟
2 - به چه زبانی غیر از انگلیسی علاقه داری؟
3 - تا حالا خارج از کشور رفتی؟
4 - موسیقی چه سبکی دوست داری؟
5 - 3 تا از بهترین خواننده ها یا گروه های مورد علاقه ایرانی و خارجیت رو نام ببر
6 - فیلم زیاد میبینی؟ چه سبکی حال میکنی؟
7 - بازیگر مورد علاقت توی هالیوود و ایران چیه؟
8 - اسم صمیمی ترین دوستات خارج از PCN چیه و تا چه حد برات ارزش دارن؟
9 - ویژگی های یه دوست خوب چیه از نظر تو وحید جان؟
10 - خودت یه دوست خوب هستی؟
Failure is not an option
Curtis (01-02-10), D J V A H I D (31-01-10), ViViD (31-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سری دوم هم بخیر گذشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (01-02-10), D J V A H I D (31-01-10), HoSsEiN.iR (31-01-10), PUMAOC (31-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
1- سوال بعدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (بخاطر چیزه دیگه بر میگرده به قدیم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- خیلی کم به زبان دیگر علاقه دارم اما آلمانی رو کمی دوست دارم
3- از مرز استان داخل خاک پاکستان شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- بیشتر راک گوش میدم
5- ایرانی= هیچی
خارجی=
1- Pink Floyd
2- Roxette
3- R.E.M
4- Dark Tranqulity
5- A.H.A
6- ......... اینقدر خارجی گوش میدم
6- فیلم تا دلت بخواهد دیدم و میبینم زمانی با حاج آقا طغرل همقطار بودیم و شبانه روز دانلود آفلاین داشتیم
هر جور سبک فیلم رو نگاه می کنم اما بیشتر تخیلی (فضایی نه) که جلوه های ویژه داشته باشه نگاه می کنم
8- ایران= رضا عطاران
هالیوود= کلینت ایستوود
9- دوست خوب باید دوست باشد در درجه اول
دوست بودن سخت هست به همین آسونی نیست وقتی شما قبول می کنید که دوست کسی باشید مثل پدر شدن مثل زندگی کردن مسئولیتهای سنگینی هم بدوش می کشید
وقتی دوست خوبی خواستید باشید نباید بترسید از اینکه اگر از دوستتون انتقاد کردید اون ناراحت بشود چون در اونصورت دوست خوبی نیستید
دوستی میتونه سطحی باشه میتونه عمیق باشه که متاسفانه دوستی عمیق در ایران بد تعبیر می شود و مردم فکر میکنند دوستهایی که خیلی خوب هستند و همیشه به همدیگر کمک میکنند به هر روشی نسبت به هم نظر دارند ( چه جنس مخالف چه موافق ماشالله مردم منتظر هستند که یک چیزی ببینند)
شما میتونید هر کاری برای دوستتون انجام دهید یعنی باید انجام بدید قرارش هم همینه وقتی دوست خوب هستید نباید ذهنتون به این باشه مردم چی می گویند باید به این فکر کنید که پیش خدا چه اجر و قربی دارید
من زیادی نطق میکنم میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دوست خوب دوستی هست که دقیقاً لحظه ای که فکر میکنی هیچ کسی رو نداری در عین ناباوری به دادت میرسه، به یادت هست، ازت خبر می گیره، کمکت میکنه
دوست پیدا کردن آسونه اما دوست خوب بودن خیلی سخته
Curtis (01-02-10), D J V A H I D (31-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
بذار از 50 تائی شروع کنیم ... همون سوالهائی که از بهادر عزیز پرسیده بودم ... وقت نداشتم بشینم سوالات جدید طرح کنم ... ولی پس فردا خواهم ترک و ن د ... :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف کن جوابها رو جلو هر کدومش جدا بنویس که خوندنش راحت باشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-لهجت چیه وحید جان ؟ یه جمله سیستانی واسمون بگو .. معنیشم بنویس ... ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-فکر میکنی عدد شانست تو زندگی چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-آواتار کدوم یکی از بروبچ رو دوست داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تو زندگی کسی رو الگو قرار دادی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- یکی از جمله های زیبایی که شنیدی ؟و باهاش خاطرات داری !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-تا حالا شده با دبیری سر نمره درگیر بشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-بیشتر دوست داری پولدار باشی یا عالم؟البته منظورم اینه که کدوم رو ترجیح میدی!پس نگی هر دو!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-اسمایل مورد علاقت ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- دلت برای کی خیلی تنگ شده الان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- چقدر وطن پرستی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- خوره کدوم نرم افزار هستی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-منظور از :دی چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14- فیلم نامبر وانت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-خفن ترين دعواي عمرت چي بود؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16-بچه که بودی با دخترها خاله بازی هم میکردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17- بهترین بازی زمان بچگی ( سگا ، میکرو ، آتاری و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18- بداخلاق ترین عضو فروم کیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19-اگر کسی زیرت آدامس بزاره باهاش چکار میکنی؟!:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20-این Gabana چیه ؟ کیه ؟ یا بهتره بگم چی بود ؟ کی بود ؟! بدجوری تو فکرشم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21-کارت اهدای عضو داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22- مشکلات روحیت رو با کی دی میون میزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23-وقتی از کسی عصبانی هستی باهاش چیکار می کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24- میدونی خیلی دوستت دارم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
25-ساده می گردی یا فشن یا شیک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26-بهترین دوستات کیان تو فروم ؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27-اگه یه روز از خواب پاشیو ببینی که ریاست جمهوری ایران رو به تو واگذار کردن چه تغییراتی ایجاد میکردی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28-لاف میزنی یا بلوف ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
29-از زندگیت راضی هستی ؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30-صندليه چقدر داغه؟ کجا ؟ بشین هنوز سوالام تموم نشده...:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31-اگه من دمه دستت بودم چیکار میکردی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32-شیراز اومدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
33-يك تجربه رو در اختيار دوستان بذار(در هر زمينه اي)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34-دوست داشتي تو دوره ي كدوم يكي از شاه هاي ايران زندگي ميكردي؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
35-رقص بلدی یا بهتر بگم رقاصی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36-در چه سايت هاي ديگر عضو هستي؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37-مهمون نواز هستی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38-با دخترا راحت تر جور میشی یا با پسرا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39-عزیز ترین کسی که از دست دادی کی بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40-نماز هم میخونی ؟ مرتب یا گه گاه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
41-دوست داری به بهترین دوست چی هدیه بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
42-اگه یکی بهت از پشت خنجر بزنه چی کار می کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
43-خسیس هستی یا ولخرج؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44-ازادی رو در چی معنا میکنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
45-اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
46-چرا کایکو دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیزاشت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
47- تا حالا معجزه دیدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
48- تا حالا شده جلوی پدر و مادر بدجور ضایع بشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
49-دوست داشتي چه سوالي ازت مي پرسيدن كه تا حالا نپرسيدن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
50-واسه pcn چه آرزوئی میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت راجب به هر یک از دوستان زیر ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar
AMD>INTEL
arven_andomil
™Ali
BaRaN
Dark Devil
Extreme
G E N E R A L ™
jagvar+
KING
Labyrinth
M A H R A D
Mahdi_Moosavi
Mehdi_MaX
MoBiN.R
nima_hl
Quick
reza76622201
Saeed-Milan
saeed0c
sAsAn.K
Security
Stream
Trance
unknown64
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ViViD
Xtreme
Game
murizaki_2000
Olesius
serpens13
Bahador
esyoo
Ardalan
D J V A H I D
به زودی با سری 200 تائی میرسم خدمتت ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (31-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks