آقا منت بر سر این حقیر گذاشتید سید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال مختصر توضیح ارائه می دهیم:
اول از همه بنده قصد ازدواج داشتم 5 سال پیش زمانی که هنوز بزرگ نشده بودیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون موقع خدا رو شکر سر یکسری جریانات اوکی نشد و ما زن را نگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم فشار خانواده زیاد شده اما خودم تا زمانی که احساس کنم نیاز عاطفی پیدا نکردم طرف اینجور مسائل نمی روم نیاز عاطفی محکم ترین دلیلی می تونه باشه که یک فرد ازدواج کنه نیازهای دیگر(....و .... و ....) در درجه بعدی قرار می گیرند
فسیل شدن رو هم سید جون اصلاً نگران نباش نه قیافه من میخوره به پدربزرگها نه اگر دیرتر بشود احساسات خودم رو از دست خواهم داد مسلماً تمام عشق و محبت خودم رو برای همسرم نگه میدارم
خدا رو شکر اولین سوال کوتاه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks