زدی تو خال!!! عجب حافظه ای داریابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - پاییز رو به خاطر بارون هاش و سرماش و سکوت آرامش بخش شب هاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - زمان خاصی نداره...هروقت عکسی رو ببینم که از اینی که هست قشنگتره...معمولا یه Wallpaper رو دوبار نمیزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - خیلیا هستن که نمیخوام جاشون نباشم. شاید جای یه آدم منفور نبودن نعمت بزرگی باشه
4 - خوب قبلا گفتم که با پدرم خیلی راحتم. معمولا قبل از اینکه اون ازم بخواد خودم دلیلش رو میگم (میدونی پدرم به خاطر موقعیت کاریش دور از ماست و هر 3 هفته که کار میکنه 2 روز میبینمش و نمیخوام توی استرس کارای من باشه) اما اگه خودم نگم ازم قبلش و گاهی بعدش میپرسه
5 - مرد هزار چهره هم هزار تا چهره عوض نکرد که!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب میدونی وقتی اسم کاربریت عوض شد چقدر دنبال شخصی با نام کاربری X.Micron میگشتم توی انجمن و نمیدونستم اسمش عوض شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - تا منظورت از جانور چی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه بخوا از بین حیوان ها انتخاب کنم خرس کوالا (چون به من میگن Mr.Koala) و یا لاکپشت رو انتخاب میکنم
7 - خیلی حس بدی پیدا میکنم اینکه همه چیزای خوب رو یه دفعه از دست بدی... یه شعری هست که میگه : همه زندگی یه جور فاجعست!!! وقتی بهترین چیزا تو دنیا یا دروغ یا افسانه یا خاطرست
اونوقت شاید بیشتر به این شعر ایمان بیارم اگه اون هم خواب نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - یه سری عقایدم رو نه چون با اونها زنده هستم و اگه تغییرشون بدم یا بهشون بی اعتنایی کنم دیگه بهادر نیستم و یه شخص دیگه ای هستم اما آدم ها باید منعطف باشن...روی بعضی هاش پا میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - عاشق طبیعتم اما منظورت رو از همخونی نمیفهمم. عاشق سکوت شبهام مخصوصا اگه کنار دریا باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - شاید چون فراموش کردم...بهتر بود یاد آوری میکردی. بهت میدم حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - سعی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12 - آقایی امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks