سلام!!!!
سلام !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالای منو جواب بده لطفا!
تهدید بود این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
1- بهترین فیلم از نظر کارگردانی؟ (نظر شخصی خودت)
سوال سخته خوب ! این رو باید بری از کسی بپرسی که سوادش توی سینما خیلی بیشتر از منه و با همه جزئیات کارگردانی اشناییت داره اما به شخصه چند فیلم رو کارگردانی بسیار عالی داشتن و میزانسن و موزیک و کلیت عوامل فیلم در اختیارش بودند را نام میبرم :
Pulp Fiction
Eternal Sunshine of The Spotless Mind
Fight Club
Vertigo
Deep Red
Seven Samurai
2- بهترین بازیگر ژانر Action ؟
اینم مثل سوال بالا ... همه ی اینها میشه نظرات شخصی .
از بین بازیگرهای اکشن کار آسیایی جکی چان و جت لی رو دوست دارم و بین هالیوودی ها هم اکشن های بروس ویلیس رو دوست دارم
البته خوب بازیگرهای زیادی هستن که اکشن کار محض نیستن اما اکشن های خوبی داشته اند
مثلا Punisher جان تروالتا هم به خاطر خاطره داشتن با بازیش زیاد دوست دارم یا Face Off همین بازیگر.
3- بدترین فیلمی که تا حالا دیدی در حالی که بازیگرای سرشناس توش بودن . . .؟
Righteous Kill با بازی دنیرو و آل پاچینو ! از نظر داشتن بازیگر نامی گفتم ها .
4- نظرت درباره ی 300 چیه؟
پوچ . به شخصه هرچی فیلمی قوی باشه اما چنین داستانی که دروغ باشه رو روایت کنه دوست ندارم داستانی که فرهنگ یک کشور دیگه رو به بازی گرفته باشه منظورم هست .
5- فیلمای Scary movie - disaster movie و . . . رو قبول داری؟ به نظرم فقط گند میزنن به فیلمای قشنگ . . .
کلا از بین این فیلم ها یکی Scary Movie 4 رو فکر کنم دیدم یکی هم Epic Movie هردو بی سر و ته و بی محتوا و فیلم های جلف که حتی از B-Movie ها پایین تر قرار میگیرن و دیگه پیگیرشون نیستم.
حیف وقتت نیست عزیز ؟
6- نظرت درباره ی تگ ها تاپیک چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید No Comment
7- چرا سوالای بهادر رو جا انداختی!؟؟!؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سنگ خودت رو به سینه بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- تاثیر گذارترین فیلم زندگیت؟
برای بار 1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
9- خشک ترین بازیگر هالیوود؟
کلینت ایستوود عزیزم . سخت خنده رو روی لبان این عزیز دیدم.
میمیک صورتش اصلا با خنده جور در نمیاد
همیشه چهره ی اخمو و ابرو های گره کرده داره .
10- بهترین استودیو فیلم؟
ساخته نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخر هم ممنون از اینکه نشستی رو صندلی و ممنون از بهادر و دیگر دوستان . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks