سلام خوره ی فیلم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین کی اینجا اومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببین اون دو نمره ی انظباط من رو بده تا باز در مدرسه رو نبستم و .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه خیلی اصرار کردی نتونستم روتو زمین بندازم
مگه تو قلقلیه که بزنم زمین هوا بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هفته ای چند تا فیلم میبینی؟
بالا رو بخون روزانه چنتاس * 7 کن خانم مدیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اوه ببخشین شما اصلا سواد دارین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
نظرت در مورد اینا چیه
1- عشولانه خودم ( لیو تیلور)
کاش Model می بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به خودت هم گفتم بازیش توی Stealing Beauty برام ماندگار هست یعنی همونطوری که فیلم هست
توی 9 10 اثر دیگه ای که ازش دیدم بازیگر معمولی میدونمش
مخصوصا فیلم آخری که دیدم ازش یعنی " غربیه ها " کامل فیلم بی خودی بود !
2- آل پاچینو( تو بودی می گفتی آل پاسینو؟)
ولا ! به ما یکی یک جایی گفت و هنوز هم میگه تلفظ اسم ایشون به درستی و لهجه ی ایتالیایی پسینو هست اما توی آمریکا و ... برای احترام بهش میگن پاچینو خوب ما هم برای اینکه کسی دلخور نشه یکمی از این میگیم یکی از اون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخوای از حالا به جاش بگیم پروینوچو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- Evangeline Lilly
داره میاد خواستگاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
4-Last Samurai
اوه ! هنور کار داره ارزش های این فیلم به پای فیلم هایی مثل هفت سامورایی برسه !! اما برای خودش فیلم خوبی هست گرچه من از این تام کروز دل خوشی ندارم اما بازیش رو توی خیلی از فیلم ها به شخصه تحسین کردم مخصوصا Collateral
5- The_Oxford_Murders6- معجزه در سنت آنا
ببخشین سوال اینه که من قاتلین آکسفورد رو لو بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟ مخفی شو پروین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- When Nietzsche Wept
مرگ من این فیلم رو از کجا پیدا کردی الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه برو کتاب های نیچه رو بخون با بیوگرافیش این فیلم میگن نصف انگشت پای روی سر شاخ نیچه هم نشون نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks