ممنون از امین جان.
ای کاش ادمین ها زودتر عنوان تاپیک رو تغییر میدادن.
امین جان خیلی خوب و کامل جواب میدی...حال کردم
1 - یعنی توی کمتر از یک سال تونستی توی فیلم انقدر حرفه ای بشی؟ رمز موفقیتت چیه؟
سلام . ولا من گفتم 3 سال . خوب حرفه ای یعنی چی ؟ من خودم هنوز خیلی کم از سینما میدونم اما سینما رو باید با فیلم دیدن شناخت و البته من کتاب سینمایی هم زیاد دارم برای آشنایی با تکنیک های سینمایی یا آشنایی با افکار کارگردان های خاص .
2 - یه این نتیجه رسیدم که حاشیه نداری درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترجیح میدم سرم توی کار خودم باشه توی فروم های گوناگونی که عضوم
3 - انیمیشن های کدوم کمپانی رو دوست داری؟
اگه هالیوود منظورت هست پیکسار فوق العاده هست .
4 - لطفا 5 تا از کارگردانای مورد علاقت رو نام ببر
اووپس ! من به خیلی ها ارادت دارم آخه.
اونم توی هر ژانر خاص مثلا :
وسترن : سرجیو لئونه ی کبیر
وحشت کلاسیک : هیچکاک و کارگردان های ایتالیایی نظیر داریو آرجنتو
نوآر و کمدی کلاسیک : بیلی وایلدر
رمزآلود و نئونوآر و پست مدرن : برادران کوئین و فینچر و کریستوفر نولان و تارانتینو
درام و رئالیسم : Mike Leigh و Lasse Hallström و الیا کازان
کمدی / درام : وودی آلن عزیز
کارگردان های نوآور و آوانگارد : تاکشی کیتانو عزیزم و Kar Wai Wong ( این دو آسیایی هستن و نمونه ی هالیوودی و ... ذکر نکردم )
سینمای مستقل : جیم جارموش و کشیلوفسکی
به ایشون هم مثلا Michel Gondry تا آخر عمر بابت این دو فیلم :
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
The Science of Sleep
احترام میذارم
و خیلی های دیگه
5 - بازیگرای مرد مورد علاقت کیا هستن؟
بین بازیگران مرد خوب من با خیلی ها حال میکنم
رابرت دنیرو رو میپرستم + تاکشی کیتانو ( کارگردان / بازیگر ژاپنی ) + آل پاچینو + همفری بوگارت + داستین هافمن + برد پیت +کلینت ایستوود عزیزم + مارلون براندو + خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم چون من نام بازیگر زیاد توی ذهنم نمیمونه
6 - در مورد زن ها چطور؟
کیت وینسلت , ژولیت بینوشه , Maggie Cheung
کسان دیگه هم هستن که باید برای اسم بردن به Imdb رجوع کنم که بازیشون رو تحسین میکنم
7 - سینمای ایران رو چقدر قبول داری؟
در حدی که دنبال نمیکنم .
تنها فیلمی که اخیرا ها دیده بودم و تحسین کردم خیلی دور ,خیلی نزدیک بود
8 - در کل سینمای چه کشور هایی رو خیلی قبول داری؟
آسیا : ژاپن و کره و هنگ کنگ و استرالیا
اروپا : فرانسه ,ایتالیا و لهستان و روسیه
آمریکا : هالیوود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا از کشور های زیادی جسته و گریخته فیلم دیدم
فیلم های یوگسلاوی سابق و شوروی سابق هم تحسین میکنم
اما ژاپن رو دارای یکی از ارزنده ترین سینما ها میدونم مخصوصا وحشت
9 - اهل موسیقی هم هستی؟ چه سبکی؟
همه چیز مثل فیلم که همه چیز میبینم ,گوش میدم
اما سبک مورد علاقه ام : New Age
10 - چقدر موسیقی روزانه گوش میدی؟
از زمانی که میشینم پشت کامپیوتر تا زمانی که میرم بخوابم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بریم سراغ سوال های سلیقه ای اما نه تخصصی
الان نریم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - غذای مورد علاقت چیه؟
کله پاچه و دلمه برگ مو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - از چه غذایی تنفر داری؟
سوپ که 12 سالی میشه نخوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - رنگ مورد علاقت چیه؟
همینی که باهاش مینویسم که 4 سال رنگی که تو یاهو هم باهاش میچتم
4 - تفریحت بجز فیلم دیدن چیه؟
موزیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نت ودانلود و گاهی دو خط شعری و کتابی و بازی پوکر و 21 اگه دعوت شم خونه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + تخته نرد آنلاین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - صمیمی ترین دوستت توی انجمن کیه؟
این انجمن ؟! با همه سلام علیک دارم اما سربسر این پروین خانم خیلی تو یاهو گذاشتیم خدا نبخشدش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال های هویجوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - روزی چقدر وقتت رو توی اینترنت سپری میکنی؟
از زمان بیداری تا زمان خواب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - چقدر از فیلماتو دانلود کردی؟
خودم ؟! خودم 200 تا هم فکر نکنم بشه بقیه رو علیرضا زحمت کشیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و قسمت اعظم هم مبادله کردیم که خوب از این نظر ضربه هم خیلی خوردم چون من روی کیفیت و نوع فیلم حساسم + یک چیز های دیگه
8 - راسته میگن مشهد اینترنت پر سرعته و ارزون؟
دفعه بعد بچه مشهدی بنشون ازش بپرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طرقبه که فقط صبا نت 2 سالی میشه ساپورت میکنه و قیمت خون باباش هم بگه باید من بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - تا حالا زیرنویس ترجمه کردی برای خودت؟
راستیتش حوصله ندارم وگرنه چیز خوبی از کار در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما تا دلت بخواد من زیرنویس ست کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - فیلمهات همه DivX هستن؟
این دایویکس هم بد افتاده توی دهن همه ! Dvix یک نوع کدک هست و من اکثر فیلم هام Xvid هست که از اولی بهتر هست ولی دایویکس هم دارم و ما بین اینها کیفیت ها بسیار ارزنده تری هم دارم شما از بلوری بگیر تا HDDVD و HDRip و BRRip و Bluray و خیلی کیفیت های دیگه.
جدیدا هم که این فرمت جدید Mkv مد شده که بسیار شفاف تر به نسبت Avi هست و فیلم هام تا جایی که مقدور باشه با اون کیفیت و فرمت تهیه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks